Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inandım sana doktor bey.
Insanların acı çekmesini o gelen kişilerin piskolojik olsa bile insana bir rahatlık vermesi ve herkesin ilk bakışta hemen teşhis koyacak kadar doktor olmamasını da bu doktorlar bir anlasa.
Sen doktorsan bende hastayım inan bana kırık konusunuda çok tecrübeliyim.

Gscimbom Mobile

Ha bu arada, en kötü ihtimalden bahsettim. O düşmelerin binde biri filan kırıkla sonuçlanır. Her yerde kalan oyuncu için oyunun durmaması gerektiği FİFA tarafından da deklare edildi zaten. Buna en çok bizde direniliyor, biz mi doğrusunu yapıyoruz sence?...

Ha bu arada, en kötü ihtimalden bahsettim. O düşmelerin binde biri filan kırıkla sonuçlanır. Her yerde kalan oyuncu için oyunun durmaması gerektiği FİFA tarafından da deklare edildi zaten. Buna en çok bizde direniliyor, biz mi doğrusunu yapıyoruz sence?...
Benim için insan sağlığı önemlidir.
Skor gol ikinci plandadır.
Mesela Leeds maçına olaylar yüzünden sevinemedim bile.

Bir takım gole giderken niye taca atmadın da diyemem kimseye. Bunlar futbol da olağan şeyler.

Gscimbom Mobile

Son düzenleme:
Fenerbahçe sivas galibiyetiyle kendini kandırıp aykutun kredisini arttırdı ama bu hafta Leonardo'yla beraber son haftalarda yükselişe geçmeye başlayan bir Antalyaspor var özellikle Konya deplasmanında Eto, Nasri, Maicon, Vainquer çok iyi performans göstermişti. Pazar günü Fener karşısında büyük ihtimal uzun zaman sonra bu sezon ilk kez tam kadro bir Antalyaspor izleyebiliriz bakalım Fenerbahçe bu maçta ne yapacak özellikle merak ettiğim 2 eşleşme var bir tanesi Nasri - Şener diğeri de Maicon - İsmail eşleşmesi olacak güzel bir maç bizleri bekliyor gibi geliyor :D

Son düzenleme:
Ferudun başkanım gittikten sonra Karabük bitti

Kasimpasa dün kaleci haric 10 yabanciyla oynamis. :)

13.hafta başladı

10' Osmanlıspor 0-0 Gençlerbirliği

an itibariyle ligin en saçma maçı oynanıyor. Osmanlı-Gençlerbirliği. Gençler 3-4 senedir menajerlerin oyuncağı olmuş durumda. Bu sene bu iyice ayyuka çıktı. Tüm transferleri rezalet. Devre arası menajerleri bir şekilde def edip tam anlamıyla "cuk oturacak" 5-6 tane oyuncu gerekiyor. Aksi halde kalmaları imkansız.

Osmanlı'nın kadrosu bana göre ilk 10 yapabilecek bir kadro ama Bülo ile zaman kaybettiler. Ayrıca o stadda merkeze uzak,zemini de berbat. Yeni stad şart. İyi bir forvet ve stoper gelirse rahatlıkla kümede kalırlar. Ama duygusal olarak düşmelerini isterim.

an itibariyle ligin en saçma maçı oynanıyor. Osmanlı-Gençlerbirliği. Gençler 3-4 senedir menajerlerin oyuncağı olmuş durumda. Bu sene bu iyice ayyuka çıktı. Tüm transferleri rezalet. Devre arası menajerleri bir şekilde def edip tam anlamıyla "cuk oturacak" 5-6 tane oyuncu gerekiyor. Aksi halde kalmaları imkansız.

Osmanlı'nın kadrosu bana göre ilk 10 yapabilecek bir kadro ama Bülo ile zaman kaybettiler. Ayrıca o stadda merkeze uzak,zemini de berbat. Yeni stad şart. İyi bir forvet ve stoper gelirse rahatlıkla kümede kalırlar. Ama duygusal olarak düşmelerini isterim.

osmanli ve gbnin toplam 5bin taraftari anca vardir
2sinin de ayri stadi war. cok sacma

40' Osmanlıspor 1-0 Gençlerbirliği

yasin, selçuk, emrah :tekme:

aminu umar, musa çagiran, serdar :2_thumbs_up_-_anima

osmanli ve gbnin toplam 5bin taraftari anca vardir
2sinin de ayri stadi war. cok sacma

Gençlerin yine var ya. Osmanlının hiç yok. Gençler'in taraftarı genelde üniversiteliler ama passolig sonrası çoğu gelmiyor. Yoksa önceden her maçı 5-6 bine oynardı. Osmanlı'ya 22binlik yeni stad yapılacakmış tabi. Bakalım göreceğiz ne kadar doğru yatırım.

Gençlerbirliği köklü kulüp kalsın isterim. Ama Osmanlı tepetaklak gitsin amatöre. Bir akıllı avukat da dava açsa da isme alsalar elinden demagojik gökçeklerin. Osmanlıspor diye kulüp mü olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt