Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen sürekli cünüp geziyorsun ondan oluyor.
demek istediğim mac izlerken sorun yok,foruma rakip takımlar için girdiğimde bakıyorum herkes olumsuz,ve arkadaşların bütün senaryoları bir bir tutuyo.bunu olumluya cevirse forum belki rakipler sinerjiyle puan kaybedecek. 2015te olacak olacak diye oldurduk neticede

Hamza hocam kusura bakmasin ama yarin Konya Antalya'yi yenerse iyi olur.Antalya yenerse iyice gevser Fb maci oncesi.Ayrica Basaksehir de Antalya'ya gidecek 33.hafta.

Ha simdi Konya yenerse bizim Alanya macimiz da zorlasacak diyebilirsiniz ama bence o mac her turlu zor gececek.Bari Antalya yenilsin de o da potaya girsin ve Fener-Basak maclarina asilsin.

Konya Antalya'yı, Göztepe Bursa'yı, Osmanlı da Trabzon'u yenerse dip iyice karışır. Bu sonuçlara göre fb'nin fikstürü de zorlaşır. Çünkü Antalya, Bursa ve Konya ile oynayacaklar. Ayrıca Beşiktaş ve Başakşehir Osmanlı deplasmanına çıkacak. Başakşehir'in Antalya deplasmanı da var. O yüzden sadece Galatasaray'ın fikstürü zor algısı biraz kırılabilir yarınki maç skorlarına göre..

Kayseri 1-0 öne geçti Gençlerbirliği karşısında :censored::censored::censored: geçen hafta yaptığımız mallığın adını ben koyamıyorum

Ulan şu gençlere yenildik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yemin ediyorum bitmiş dermanı olmayan takıma gol atamadık ya biz ona yanıyorum.Ölmüş kayseri 2 tane attı şu takıma be.Biz gerçekten geçen hafta bıraktık şampiyonluğu şu leş takıma 1-0 yenilerek

Su genclerbirligine yenilmek de her babayigidin harci degil. Rezil herifler!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kayseri'nin almasi iyi oldu.Bu hafta Osmanli evinde Trabzon'dan puan alirsa Kayseri yeniden UEFA potasina giriyor.Haftaya Basak deplasmanlari var.

Da023oWWkAAApQc.jpg

Biri Antalya stadı full çekecek demişti. Bayağı boşluk var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok rica ediyorum Fenerbahçe'nin rakibinin kalecisi kırmızı kart görmesin bu hafta. (Antalya)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt