Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor da büyüklere karşı puan alıyordu Karabük'teyken. Hatta Ümit kadar futbolu katletmeden. En büyük sorun zaten büyük takım hocası olmaya hazır olmamasıydı bence. Karabük ile deplasmandan beraberlikle dönse sevinen adam beraberliğe bile tahammülü olmayan camiada iyice sıvadı. Ümit bu şekilde bence fener'e kapak atmaya çalışıyor içten içe. :D

Aynen sıkıntı o kaldırmak zor baskıyı.

Terimin elinde orta saha bile yok fernando hala tam iyileşmedi , tudor 40 milyon harcadı keyfinde kurdu kadro neyin davasındasın , ndiaye fernando orta sahasıyla ve 2 side çok sağlam oynuyolardı o dönemde bursayı yendik doğru 1 iş yaptı diye ölümüne övelim mi.

Bjk
akbil
malatya
antalya
ts

deplasmanlarında takım neden hayalet moda girdi ?

ya sene başında forumun ve medyanın büyük kısmı "tarihin en iyi kadrosu" "hocasız da şampiyon olur" demedi mi bu kadro için? Ne çabuk unuttunuz?

Orta saha sorunluysa çekersin Belhanda'yı oraya. O moda girmesini çözecek kişi hocadır,ben değil. Bir kişiyi seversin anlarım da eleştirmemek için bahaneye gerek yok.

Yahu şu maça bakıp nasıl yenildik , gol atamadık demeyin tamam bende çok sövdüm ama ümitin işi bu büyüklerden puan alıp küçüklere yatmak.

Gb 2 bjk 1
fb 2 gb 2
akbil 1 gb 1

Bazen çok şaşıyorum sizlere tamam alsak şampiyonduk katılıyorum ama köpek gibi def yaptılar o maçta.
Sana bu konuda katılmıyorum Hidayet.Senin rakibin resmen serbest düşüşe geçmiş,istediği kadar defans yapsın sen ne yapıp edip o golü atacaksın ki golü atsan daha önce de dedim 900 dakika maç oynansa bize gol atamazlardı.Biz rezil kepazeydik o gün.Başka herhangi bir takım o gün 1 tane atar 3 puanı alır götürürdü.Bizim atamamamız rakiple alakalı değildi.Tek gole bakıyordu o maç.O gol gelse olay bitmişti ama takımda 11 adam da ölüydü o gün

Terimin elinde orta saha bile yok fernando hala tam iyileşmedi , tudor 40 milyon harcadı keyfinde kurdu kadro neyin davasındasın , ndiaye fernando orta sahasıyla ve 2 side çok sağlam oynuyolardı o dönemde bursayı yendik doğru 1 iş yaptı diye ölümüne övelim mi.

Bjk
akbil
malatya
antalya
ts

deplasmanlarında takım neden hayalet moda girdi ?

ya sene başında forumun ve medyanın büyük kısmı "tarihin en iyi kadrosu" "hocasız da şampiyon olur" demedi mi bu kadro için? Ne çabuk unuttunuz?

Orta saha sorunluysa çekersin Belhanda'yı oraya. O moda girmesini çözecek kişi hocadır,ben değil. Bir kişiyi seversin anlarım da eleştirmemek için bahaneye gerek yok.
O forum ve medya demek ki ağır saçmalamış.

Tarihin en iyi kadrosu.... Oha yani :)

İyi bir ilk onbiri var az çok sadece işte. Kadro derinliğine girersek baya vasat kalıyor kadro kalitesi

Belhandayı 8 e çeksen ileriye kimi atacan kadro dar işte yapacak bişey yok.

Ndiaye size göre küçük ama bana göre büyük etki yaptı giderek top taşıyan, savaşan orta sahaydı şuan belhandanın yapmak zorunda kaldığı orta saha ve gerisinden top getirme işini yapıyordu ve belhanda daha ileride top alıyordu, tempo katıyordu takıma orta sahanın önemini benden iyi bilirsin.

Sen tutup sezon ortası satarsan takımda böyle kitlenir bazı maçlarda çünkü fark yaratacak topçu az olanlarda kaçak oynuyor deplasmanda.

[

İyi bir ilk onbiri var az çok sadece işte. Kadro derinliğine girersek baya vasat kalıyor kadro kalitesi

Yalan söyleyecek halim yok. İstersen o dönemki konulara,yazılara bakabilirsin. Bütün kadroyu tek dönemde toplayınca insanlarda böyle algı oluşuyor işte.

[

Yalan söyleyecek halim yok. İstersen o dönemki konulara,yazılara bakabilirsin. Bütün kadroyu tek dönemde toplayınca insanlarda böyle algı oluşuyor işte.

Yok inanıyorum sana yahu.
Bende burdayım takip ediyordum. Transferler öyle peş peşe gelince havaya girilmiş olabilir çoğumuz ama gerçekler ortada sonuçta.

Elimizde 12-13 futbolcu var veya yok işte seviyemizi uygun şekilde totalde. Bu dar kadroyla şampiyonluk kovalıyoruz işte.

Onur bey derbilerde ezilen büzülen GS İ OZLEDINIZ GALIBA

Bu rezil gençlere yenilen takım alanyayi yenemez. Gelen giden yeniyor gençleri.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sivas ts deplasmaninda one gecmis.Flutcu Serkan'in takimi ciddi ciddi uefa yapacak galiba.

Sivas ts deplasmaninda one gecmis.Flutcu Serkan'in takimi ciddi ciddi uefa yapacak galiba.

An itibari ile @Serkan Şafak

tenor.gif

Burak'a birazdan küfürler başlar

Ben bu kadar ofsayt özürlü bir adam görmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt