- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
ben de isterdim ama adamlar 10.cu yaw
38 puanlari var
Akhisar
Göztepe
Gs
Kayseri
Kayseri iddaalı olsa son maç vermez derdim ama verir, yarın akhisar almak zorunda göztepe ve Gs dağıtır malatyayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de isterdim ama adamlar 10.cu yaw
38 puanlari var
Gençlerbirliği yine mağlupadamlar son 10 maçlarında 1 galibiyet o da bize,son 10 maçta gol yemediği tek takım da biziz.Zaten şampiyonluk giderse bu maç yüzünden gitmiş olacak.Alanya'nın kazanması da iyi olmadı.Alttaki gruptan kopma olmaması bizim açımızdan en iyisi olur ama Alanya artık kurtardı gibi yüzde 90.Akhisar'ın rahatlaması açısından da önemliydi alttakilerin 3 almaması
Altındaki takım 3 puan almış oldu.Alanya 0 alsa Akhisar 1 puan aldığında bile çok çok rahatlayacaktı.Hem Osmanlının beşiktaş maçına iddalı çıkması açısından da önemliydi Alanya'nın 3 puan almaması.Konya Antalyayı yendiği an neredeyse alt tarafta şekillenecek az çokAlanyanın kazanması neden kötü oldu?
Gençlerbirliğinin kaybetmesi de iyi oldu
Şimdi akhisar diyorki gençler de benim üstüme geçemez, karabük zaten pert.1 takımı daha altıma alsam bu iş tamam.
Bize asılmamaları için bu psikolojide olmaları şart.Kupa maçları da var
Altındaki takım 3 puan almış oldu.Alanya 0 alsa Akhisar 1 puan aldığında bile çok çok rahatlayacaktı.Hem Osmanlının beşiktaş maçına iddalı çıkması açısından da önemliydi Alanya'nın 3 puan almaması.Konya Antalyayı yendiği an neredeyse alt tarafta şekillenecek az çok
Akhisar Osmanlıya yenilmediği sürece kolay kolay düşmez.Osmanlıyı yendiği an zaten kümede kalır.Onların derdi o maç.Şimdi baktım Akhisar çoktan kümede kalmış.Kayseri maçını alırlar rahat rahat.Akhisar'ın küme düşme durumu yokAkhisar bugün kazanamazsa düşebilir demedi demeyin.
Akhisar Osmanlıya yenilmediği sürece kolay kolay düşmez.Osmanlıyı yendiği an zaten kümede kalır.Onların derdi o maç.Şimdi baktım Akhisar çoktan kümede kalmış.Kayseri maçını alırlar rahat rahat.Akhisar'ın küme düşme durumu yok
Akhisar Osmanlıya yenilmediği sürece kolay kolay düşmez.Osmanlıyı yendiği an zaten kümede kalır.Onların derdi o maç.Şimdi baktım Akhisar çoktan kümede kalmış.Kayseri maçını alırlar rahat rahat.Akhisar'ın küme düşme durumu yok
Yarın alırsa zaten küme düşmez.Garantilerler.Ben onların Kayseri maçı olduğunu görmemiştim.Ordan da 3 garantiAkhisar yarın yensin malatyayı çıksın aradan küme düşmez ama bizi verem edebilir haftaya.
Yarın alırsa zaten küme düşmez.Garantilerler.Ben onların Kayseri maçı olduğunu görmemiştim.Ordan da 3 garanti
Akhisar yarın yensin malatyayı çıksın aradan küme düşmez ama bizi verem edebilir haftaya.
Kayserinin Karabükten farklı durumu yok şuanda.Hiçbir iddaları da kalmadı.Akhisar adamların en formda zamanında kupada yenilmedi deplasmanda.Bu ligde her zaman olan bir olay.İddası olan takım ne durumda olursa olsun iddası olmayanı yener bir şekilde.Akhisar o maça kadar rahatlamazsa çok rahat 3 puanı alırKayseri maçını rahat rahat alamazlar bence işte. Hatta kaybedebilirler. Osmanlı ile kritik maçları var. Orada kaybederlerse ne oalcağı belli olmaz.
Sıkıntı yok o maçta.Akhisar kalan 4 maçta 3 beraberlik alsın yine düşmez.38 yapan işi bitirir gibi artıkGaranti olsa ne yazar bizim maçtan sonra
Sıkıntı yok o maçta.Akhisar kalan 4 maçta 3 beraberlik alsın yine düşmez.38 yapan işi bitirir gibi artık
Kendisine hedef bir maç seçmesi lazım.En mantıklı maçta Kayseri maçı.O maçı aldılar mı zaten işi yüzde 99 bitirirler.Ben hoca olsam öyle yaparım.En zayıf halka ligde Kayseri.Haftaya beşiktaş minimum 5 atar KayseriyeKasmazlar mı diyorsun okan hesap yapabilir mi dersin , arada kupa finali var zaten bizim maçı kasmasın 1 deptede iddaasız takımla oynuyalım.
Kendisine hedef bir maç seçmesi lazım.En mantıklı maçta Kayseri maçı.O maçı aldılar mı zaten işi yüzde 99 bitirirler.Ben hoca olsam öyle yaparım.En zayıf halka ligde Kayseri.Haftaya beşiktaş minimum 5 atar Kayseriye