Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençlerbirliği yine mağlup :censored::censored::censored: adamlar son 10 maçlarında 1 galibiyet o da bize,son 10 maçta gol yemediği tek takım da biziz.Zaten şampiyonluk giderse bu maç yüzünden gitmiş olacak.Alanya'nın kazanması da iyi olmadı.Alttaki gruptan kopma olmaması bizim açımızdan en iyisi olur ama Alanya artık kurtardı gibi yüzde 90.Akhisar'ın rahatlaması açısından da önemliydi alttakilerin 3 almaması

Alanyanın kazanması neden kötü oldu?
Gençlerbirliğinin kaybetmesi de iyi oldu
Şimdi akhisar diyorki gençler de benim üstüme geçemez, karabük zaten pert.1 takımı daha altıma alsam bu iş tamam.
Bize asılmamaları için bu psikolojide olmaları şart.Kupa maçları da var

Alanyanın kazanması neden kötü oldu?
Gençlerbirliğinin kaybetmesi de iyi oldu
Şimdi akhisar diyorki gençler de benim üstüme geçemez, karabük zaten pert.1 takımı daha altıma alsam bu iş tamam.
Bize asılmamaları için bu psikolojide olmaları şart.Kupa maçları da var
Altındaki takım 3 puan almış oldu.Alanya 0 alsa Akhisar 1 puan aldığında bile çok çok rahatlayacaktı.Hem Osmanlının beşiktaş maçına iddalı çıkması açısından da önemliydi Alanya'nın 3 puan almaması.Konya Antalyayı yendiği an neredeyse alt tarafta şekillenecek az çok

Altındaki takım 3 puan almış oldu.Alanya 0 alsa Akhisar 1 puan aldığında bile çok çok rahatlayacaktı.Hem Osmanlının beşiktaş maçına iddalı çıkması açısından da önemliydi Alanya'nın 3 puan almaması.Konya Antalyayı yendiği an neredeyse alt tarafta şekillenecek az çok

Bu da bi fikir.
Ben de rakibi kazandığı için yeni malatyaya daha iyi oynar diye düşünüyorum
Osmanlı da berabere kalırsa, osmanlı ya da konya düşen 3.takım olur biz de paçayı kurtarırız diye bakarlar.
Bence bugunun en güzel işi gençlerin yenilmesi oldu.
Çünkü onlarla hiçbir büyük takımın işi kalmadı.
Akhisarın kafa olarak rahatlaması için iyi oldu

Akhisar bugün kazanamazsa düşebilir demedi demeyin.
Akhisar Osmanlıya yenilmediği sürece kolay kolay düşmez.Osmanlıyı yendiği an zaten kümede kalır.Onların derdi o maç.Şimdi baktım Akhisar çoktan kümede kalmış.Kayseri maçını alırlar rahat rahat.Akhisar'ın küme düşme durumu yok

Akhisar Osmanlıya yenilmediği sürece kolay kolay düşmez.Osmanlıyı yendiği an zaten kümede kalır.Onların derdi o maç.Şimdi baktım Akhisar çoktan kümede kalmış.Kayseri maçını alırlar rahat rahat.Akhisar'ın küme düşme durumu yok

Akhisar yarın yensin malatyayı çıksın aradan küme düşmez ama bizi verem edebilir haftaya.

Kayseri maçını rahat rahat alamazlar bence işte. Hatta kaybedebilirler. Osmanlı ile kritik maçları var. Orada kaybederlerse ne oalcağı belli olmaz.

Ümit Özat: "Biz geçen sene ligi 8. bitirdik kimse bize ödül vermedi. Bu sene 8. olsak 'Niye şampiyon olamadınız' derlerdi. Galatasaray 1905 yılında kuruldu, 2005'te 100. yılında şampiyon olamadı. Ali Sami Yen'in kemikleri mi sızladı? Futbolda bunlar var."

şu Galatasaray düşmanı ümüt sevicileri selamlıyorum buradan

Kayseri maçını rahat rahat alamazlar bence işte. Hatta kaybedebilirler. Osmanlı ile kritik maçları var. Orada kaybederlerse ne oalcağı belli olmaz.
Kayserinin Karabükten farklı durumu yok şuanda.Hiçbir iddaları da kalmadı.Akhisar adamların en formda zamanında kupada yenilmedi deplasmanda.Bu ligde her zaman olan bir olay.İddası olan takım ne durumda olursa olsun iddası olmayanı yener bir şekilde.Akhisar o maça kadar rahatlamazsa çok rahat 3 puanı alır

Kasmazlar mı diyorsun okan hesap yapabilir mi dersin , arada kupa finali var zaten bizim maçı kasmasın 1 deptede iddaasız takımla oynuyalım.
Kendisine hedef bir maç seçmesi lazım.En mantıklı maçta Kayseri maçı.O maçı aldılar mı zaten işi yüzde 99 bitirirler.Ben hoca olsam öyle yaparım.En zayıf halka ligde Kayseri.Haftaya beşiktaş minimum 5 atar Kayseriye

Kendisine hedef bir maç seçmesi lazım.En mantıklı maçta Kayseri maçı.O maçı aldılar mı zaten işi yüzde 99 bitirirler.Ben hoca olsam öyle yaparım.En zayıf halka ligde Kayseri.Haftaya beşiktaş minimum 5 atar Kayseriye

kalan 4 maçlarında en zoru biz sonra osmanlı

malatya ve kayseriyi hedef maç yapsalar en az 4 puan alıp çıkarlar aradan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt