Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş-Kayserispor maçına başlık açılmadığı için buraya yazıyorum. Bence başlığı açılması ve makara yapılması gereken bir maç. 3 senedir kendilerinden tiksindirecek kadar böbürlenen bir camiayla hunharca alay edilmeli. Menemen yedikleri sezonda bile 3. olan bu sonradan görmeler, yüzyılın takımı dedikleri kadrolarıyla yüksek ihtimalle 4. olacak. Sanki yılların Şampiyonlar Ligi takımıymış gibi takılıp alay ettikleri UEFA Avrupa Ligi'nde Temmuz ortasında abidik liglerin gubidik takımlarıyla maç oynarken de eğleneceğiz. Bu yaz güzel olacak :)

DcCrf1lW4AAItQP.jpg

DcCvCJNXcAE5aHV.jpg

Bursaspor'u az biraz tanıyorsam bu maçı kazanamaz

ertugrul, yusuf, furkan vs. bu td bozuntusu dalga geciyor herhalde. sergen de vedat cöpünü oynatiyor. mactan önce ikisine de 1 puan verseniz kabul eder. bu mac 0-2 cifte sans gibi duruyor yine de. bursaspor karabükten sonra gördügüm en kötü takim.

2 oldu.bizden sonra en iyi taraftar bursada .resmen seyirci alıyor maçı.takım çöp

ertugrul, yusuf, furkan vs. bu td bozuntusu dalga geciyor herhalde. sergen de vedat cöpünü oynatiyor. mactan önce ikisine de 1 puan verseniz kabul eder. bu mac 0-2 cifte sans gibi duruyor yine de. bursaspor karabükten sonra gördügüm en kötü takim.

Akhisar maçı için iyi gibi. Ama Bursa haftaya fark yer Fener'den rahatlayacağı için. Bilemedim o yüzden.

Akhisar 36
Alanya 35
Antalya 35
Konya 32
Osmanlı 32
G.Birliği 30

olur bu skorlar ile.

3 maç kala 4 puan Akhisar'ı o kadar takımda varken altta rahatlatır.

Şaşırmayın bursaya son maçımdı konya tabiki rezil oynuyacak ve berbat bursa çoşacak tersi düşünülemezdi

Konya deplasmanlarda iyi değildi zaten de Bursa gibi kabız bir takım karşısında ilk yarıdan bu duruma düşmeleri sürpriz oldu bana. İyi tarafından bakarsak Akhisar'ı rahatlatan bir sonuç olur Konya'nın mağlubiyeti. 2 maçta kalır aralarındaki fark.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt