Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cüneyt sana o kadar çok beddua ettim ki bana dönerse çok kötü şeyler gelir başıma heralde. Kafayı yedirteceksin bana verdiğin faulden sonra eyyam yapmak uğruna aman gol olur diye daha top içeri girmeden kaleciye faul çaldın, +5 verdin 1dksı serbest vuruşta gitti 94.55te maçı bitiriyorsun nası bi adamsın lan sen ? Defol git katar mı çin mi nereye gidiyosan git beni bitirdin ya moralim bozuldu durduk yere.

2 li averajda akhisar osmanlıya geride olduğundan beraberlik pek iyi olmadı alanya almalıydı

Yedek olarak düşünülebilir ancak Trezueguet bence. O da paraya bağlı.

Önce ilk 11'e para yatırmak lazım.

sent via GSC

Antalya yarın Gençler'i yenerse Osmanlı ve Gençler büyük ihtimal düşer

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi pozisyon icin dedin ?

alanya soldan atak geliştirirken emre akbabaya faul yapıldı , emre topu ayaktan çıkardıktan sonra sol bekle villafanez verkaç yapıp çizgiye indiler oyunu durdurdu kart falan da vermedi, ben bunu yazdıktan sonra bi tane daha oldu hatta ona itiraz eden sağ bekleri sarı kart gördü

Yaşı çok genç vallahi.
Denemeye değer ama öyle fazla verilmez. İki milyon kadar ucuzda değil ama yani.

5-6 milyon ama kasımpaşa en az on ister şimdi.
onca topcu var fatihcim bosver cakma trezegeyi. brumayi kiralayalim ozledim. herif deplasmanda kazandiriyordu bize:cimbom::cimbom::tbr:

Acik konusmak gerekirse iki mac da en istemedigimiz sekilde bitti , goztepe avrupa ligi icin sansini oldukca arttirma sansi yakalarken akhisara iki rakibi birden 1 er puan yaklastilar

Dahasi osmanlispor 3 puanlik mesafeye geldi ve akhisari yenerse onune gececek

Osmanlinin haftaya bjk ile oynuyor olmasi onemli ama bizim akhisar maci bu hafta oldugu icin akhisarlilar ona guvenemezler

alanya soldan atak geliştirirken emre akbabaya faul yapıldı , emre topu ayaktan çıkardıktan sonra sol bekle villafanez verkaç yapıp çizgiye indiler oyunu durdurdu kart falan da vermedi, ben bunu yazdıktan sonra bi tane daha oldu hatta ona itiraz eden sağ bekleri sarı kart gördü

Yan hakemin israrla bayrak kaldirip tac dedigi pozisyon mu ?

Yaşı çok genç vallahi.
Denemeye değer ama öyle fazla verilmez. İki milyon kadar ucuzda değil ama yani.

5-6 milyon ama kasımpaşa en az on ister şimdi.
onca topcu var fatihcim bosver cakma trezegeyi. brumayi kiralayalim ozledim. herif deplasmanda kazandiriyordu bize:cimbom::cimbom::tbr:
Oda istikrarsız be :)
Bize full sezon oynaya bilecek birisi lazım artık.

Scout transferi de olabilir. Belçika Fransa'da okadar çok yetenekli oyuncular var. Gidip bulmak gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt