Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trezeguet alınmalı yazmıştım bir kaç ay önce. ismini açıklamak istemediğim arkadaşlar dalga geçmişti 6,7 verip almalıyız kpaşadan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birileri de der simdi, Trezeguet Kasimpasa'da cok genis alan buluyor, bizde bunlari yapamaz, herkes bize kapali oynuyor

Yalnız ben bu Kasımpaşa, Fenerden net puan alır diye düşünüyordum.

Rahat kazanmaları tuhaf oldu.

Yalnız ben bu Kasımpaşa, Fenerden net puan alır diye düşünüyordum.

Rahat kazanmaları tuhaf oldu.
Sen hiç Kasımpaşa nın Fenere karşı olan istatistiğini gördün mü?

18 maç - 1G/ 2B / 15M

En son kazandıklarında Uche Fabian Ernst falan oynuyordu Kasımpaşa da.

sent via GSC

4 maç oynandı ve henüz ev sahibi galibiyeti yok :eek::eek: bu tip durumlar beni fazlasıyla rahatsız ediyor

Bence de bu kadar patlak varken bundan sonra ev sahiplerinden patlak olmaz kolay kolay,favorilerden yani.5-6 tane favorinin birden patlayıp ev sahibinin kazanamadığı bir hafta olasılık olarak 100 haftada belki 1 kere olur

Göztepe malatya
Bjk kayseri

Maçlarıda var ama

Hepsi patlamadı daha :D

Akhisar haftaya hiç bir iddiası olmayan ve son haftalarda formsuz olan Kayseri de işi bitirecektir.

Trezeguet bize Anderlecht'ten gelse "Cok iyi transfer iste bu" diyecek adamlar "Super ligden topcu mu alinir?" diyor sasirmamak gerek cunku bu adamlar Kasimpasa maclarini falan izlemiyor o kadar basit

Izlemediginiz topcu hakkinda yorum yapmayin boyle oluyor sonra iste, Trezeguet ligdeki 3 buyuklerde oynamayan en iyi kanat, benim izledigim her Kasimpasa macinda da belliydi kalitesi

Böyleleri çok var malesef. Hep önyargili yorumlar.

Trezeguet neler yapmış öyle yav

Paşa 2 milyon'a aldı diye haberler çıkmıştı ucuza alma yolu kalmadı.Ben bizde pek başarılı olacağını sanmıyorum açık konuşmak gerekirse

Umar Trezeguet'e göre daha az istatistik kasmış olsa da bize daha uygun,yıkılmayan mücadele eden bir yapısı var

Bir de şu var kanat oynayan adamların ters ayaklı olması avantaj bence.Trezeguet sol ayaklı her maç Ts maçında ki gibi trivela atamayacağına göre :D

Trezeguet neler yapmış öyle yav

Paşa 2 milyon'a aldı diye haberler çıkmıştı ucuza alma yolu kalmadı.Ben bizde pek başarılı olacağını sanmıyorum açık konuşmak gerekirse

Umar Trezeguet'e göre daha az istatistik kasmış olsa da bize daha uygun,yıkılmayan mücadele eden bir yapısı var

Bir de şu var kanat oynayan adamların ters ayaklı olması avantaj bence.Trezeguet sol ayaklı her maç Ts maçında ki gibi trivela atamayacağına göre :D
Tam tersi olmasın, adam sağ ayaklı ama sol kanatta oynuyor.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt