Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur kardesim kusura bakma ama Allah askina şu felaket tellalligini bırakın vallahi ben beşiktaş maçından beri geceleri uyuamıyorum ve kabuslar görüyorum bu kadar stres olduk Allah askina sizde böyle yapmayın kafa dağıtmaya geliyorum foruma vallahi siz böyle yazınca ocom sıkılıyor.
Hakikaten bu forumda olumsuz bi enerji bi karamsarlik var ozellikle hamza golbasi renktas akhisar macindan once baya bi strese soktu milleti
Vallahi ben abartmiyorum giriyorum böyle mesajlar görüyorum ya içim sıkılıyor.
Zaten sampiyon yapmamak için deliriyom adamlar hoca fedarasyonla davalik hala içimde sıkıntı var zaten.

İyi oldu. Ts kazansa Göztepe’nin Avrupa iddiası kalmıyordu, adamların her hareketi bize zarar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ee bunlar berabere kaldi, nedemek oluyor simdi.

Ee bunlar berabere kaldi, nedemek oluyor simdi.
göztepe'nin artik bir iddiasi kalmadi. bursa haftaya trabzona olan minnet borcunu öder. son mac da zaten ts-karabük olduguna göre gecmis olsun. sahasinda alanya'dan 4, kasimpasa'dan 5 ve akhisar'dan 6 yiyen trabzon ligi 5.bitirdi.

Haftaya Konya’ya yenilirlerse bu iş bitiyor. Ts son hafta Karabük’le oynuyor çünkü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erol Bulut'a cok laf ediliyor ama 5 sene boyunca Malatya'da kalirsa, yonetim sabrederse, kendi bir yerlere gitmezse, takima dogru parcalari alir, defansif disiplini bozmaz ve kontra oynamayi ogretirse bir nevi Turkish Simeone olmus olacak

Kalırsa seneye ilk düşme adayım Malatya.Bir Malatyalı olarak söylüyorum. :D İrfan Buz ile küme düşme adayı olan takım 2 sene içinde keyif veren futbolla süper lige çıktı.O adamı yollayıp bunu getirdiler.

göztepe'nin artik bir iddiasi kalmadi. bursa haftaya trabzona olan minnet borcunu öder. son mac da zaten ts-karabük olduguna göre gecmis olsun. sahasinda alanya'dan 4, kasimpasa'dan 5 ve akhisar'dan 6 yiyen trabzon ligi 5.bitirdi.
trabzon burda da bi düztabanlık yaparsa ne söveriz ama

Kalırsa seneye ilk düşme adayım Malatya.Bir Malatyalı olarak söylüyorum. :D İrfan Buz ile küme düşme adayı olan takım 2 sene içinde keyif veren futbolla süper lige çıktı.O adamı yollayıp bunu getirdiler.

Sen daha iyi bilirsin tabii, ben Malatya'yi sadece bizle olan macini izledim, onun disinda aldiklari skorlar uzerinden konusuyorum

Ozaman bizim maca rahat cikacak anlamina mi geliyor, bizim icin ne oluyor

@Murat Urhan

Göztepe'nin bu sezon en az 10 maçını izledim. Neredeyse izlediğim tüm maçlarda çok kötü futbol oynadılar. Bugün de keza öyle. Evinde Malatya'ya karşı pozisyonu yok ve Malatya'nın çok net pozisyonları var. Bence ligde tüm takımlar hak ettiği puan ve sıralamalara yakın durumda Göztepe hariç. Bu takım nasıl bu kadar puan toplamış anlayamıyorum. Küme düşmüş Karabük ile oynadığı maçı görseniz. Karabük belki 10 tane net gol kaçırdı,penaltı kaçırdı. Göztepe tek pozisyonla 1-0 yenmişti. Diğer izlediğim maçlarda da gerçekten kötüydüler.

Haftaya Konya Göztepeye koysun , Trabzonda Bursayı yensinde şu son maçın yükünü biraz indirelim yada kupayı Akhisar alsada olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt