Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftalar önce Alanya ve Konya en dipte yer alırken bu iki takımın düşmeyeceğini, kadro kalitelerinin rakiplerine göre çok önde olduğunu hatta Ankara takımları düşmezse benim için büyük sürpriz olacağını söylemiştim. Hala aynı fikirdeyim.

Acaba Göztepe bizim maçı kazanmak zorunda olsa daha mı iyi olur?Çok dengesiz hücum ediyorlar.1 puan bize yettiği için çok boşluk bulabiliriz.Kapanıp kontraya çıkmaları daha tehlikeli sanki.

savunmayı beceremiyolar ki , malatyaya karşı bile dolu pozisyon verdiler.

son 16-17 haftada zaten 4 galibiyetleri var, bunlardan biri karabük. tüm galibiyetleri kendi sahasinda aldilar, karabük haric de tek farkla. haftalarca galip gelemeyen trabzonu bile bir türlü gecemediler. göztepe sezona iyi girmeseydi yanmisti. jahovic ve penbaba disinda düzenli gol atan bir oyunculari olmadi. kanat oyunculari rezalet oldugu icin skor katkisi vermedi.
Özellikle stoper ikilisini hiç beğenmiyorum Göztepe'nin. Ligin en kötü tandemi olabilir. Bence bu kadar puan toplamalarının en büyük iki nedeni kalecilerinin çok iyi olması ve ligin en ateşli taraftarlarından birine sahip olması.

g*ttepe zor rakip degil

wallace reis gibiler oynarsa bol bol gol bile atabiliriz

yeni malatya sorun çikartabilir lakin

Bazı arkadaşlar ne yazık ki Göztepe maçının zorluk seviyesini Göztepe'nin ligdeki pozisyonu ve Avrupa iddiası üzerinden hesaplamaya çalışıyor. Bu yanlış bir bakış açısı zira Göztepe hiçbir iddiası olmadan son maça çıksa bile o gün ateşli bir taraftar ve Galatasaray'ı yenmek için canhıraş mücadele eden bir rakip takım olacaktır sahada. Bursaspor,Göztepe,Ankaragücü,Karşıyaka gibi kulüplerde taraftarlık kültürü ileri seviyededir ve özellikle İstanbul takımlarıyla yaptıkları maçlara ayrım yapmaksızın Haçlılar üzerine sefere çıkan Osmanlı ordusu havasıyla hazırlanırlar. Camia ve taraftar baskısı nedeniyle sahaya çıkan futbolcu hiçbir iddiası olmasa da o maçta ölümüne mücadele etmek zorundadır. Yani demem o ki iddiasız, rahat bir Göztepe ile şampiyonluk maçı oynamaktansa iddialı Kayseriyle, Konyayla, Akhisarla oynamayı tercih ederim.

Özellikle stoper ikilisini hiç beğenmiyorum Göztepe'nin. Ligin en kötü tandemi olabilir. Bence bu kadar puan toplamalarının en büyük iki nedeni kalecilerinin çok iyi olması ve ligin en ateşli taraftarlarından birine sahip olması.
ben kanatlarini hic begenmiyorum. traore sakat oldugu icin sol beki stoperden bozma bir adamla idare ettiler.sagda zaten hepimizin bildigi sabri oynuyor, önlerindeki adamlarda etkisiz. kalecisi, orta sahasi ve forveti iyidi ama kalan bölgelerde vasat üstü oyunculari var.

Yeni Malatya maçı daha zor geçer diye düşünüyorum haftalardır.

Takım disiplini olan ve kontra silahları da olan bir takım. İyi konsantre olmalı ve hem takım hem de taraftar olarak ciddiye almalıyız. Temiz bir maç olur umarım.

Son maçta iddiasını sürdürmesi mevzusuna çok takılmamak lazım, Malatya'nin da bir iddiası yoktu ama bugün galibiyeti kaçırdılar. Hatta Göztepe'ye Avrupa için bizim maçta üç puan şart olsa oyun disiplininden fazlasıyla kopabilirler tıpkı bugün Malatya maçında olduğu gibi, bu da bizim işimize gelir. Yalnız Malatya çok iyi defans yapıyor Erol Bulut bizim maçta da oyuncularından sınırlarını zorlamalarini isteyecektir, özellikle Sakıp denen çocuk çok dikkat çekiyor her topa atlıyor adam. Boutaib gibi ters gelebilecek forvetleri de var, ilk yarı golü bulamazsak ecel terleri dokeriz

süper finalin son macinda bize beraberligin yettigi fb deplasmaninda sampiyonlugu vermemisiz fatih terim'le. simdi göztepe macinda 1 puan alamayacaksak sampiyon olmayalim zaten. karsimizda hic bir iddiasi olmayan ve sezon boyunca sadece izmir marsiyla iceride disarida gaza gelen bir ekip var.

Bazı arkadaşlar ne yazık ki Göztepe maçının zorluk seviyesini Göztepe'nin ligdeki pozisyonu ve Avrupa iddiası üzerinden hesaplamaya çalışıyor. Bu yanlış bir bakış açısı zira Göztepe hiçbir iddiası olmadan son maça çıksa bile o gün ateşli bir taraftar ve Galatasaray'ı yenmek için canhıraş mücadele eden bir rakip takım olacaktır sahada. Bursaspor,Göztepe,Ankaragücü,Karşıyaka gibi kulüplerde taraftarlık kültürü ileri seviyededir ve özellikle İstanbul takımlarıyla yaptıkları maçlara ayrım yapmaksızın Haçlılar üzerine sefere çıkan Osmanlı ordusu havasıyla hazırlanırlar. Camia ve taraftar baskısı nedeniyle sahaya çıkan futbolcu hiçbir iddiası olmasa da o maçta ölümüne mücadele etmek zorundadır. Yani demem o ki iddiasız, rahat bir Göztepe ile şampiyonluk maçı oynamaktansa iddialı Kayseriyle, Konyayla, Akhisarla oynamayı tercih ederim.

Oyun şablonu olarak Göztepe daha dağınık bir takım. Kapanmayı beceremiyor. Hucüm gücü iyi ama büyük takımları yenmek için çok yeterli değil. Şenol Hoca’nın eski öğrencisi Tamer de onun gibi.

Erol Bulut ise küçük Başakşehir tarzı pis 1 takım kurmuş. Göztepe seyircisi mutlaka etkili olacaktır ama daha tehlikeli olan bizim için Malatya. Pis takım bunlar.

fb karabuk maçini kaybetmez de konya maçinda takilabilir

basak da antalyaya karsi puan kaybedebilir

2 ex-galatasarayli sergen yalçin ve hamza hamzaoglu bizi sampiyon yapacaklar ins.

Bu hafta karabük-konya oynadi... ikisi de fb nin son iki rakibi bu sezon...

Ayrica göztepe-malatya oynadi... ikisi de bizim son iki rakibimiz...

Ilginc geldi bana

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt