11 yilda 8 sampiyonluk. Duzenli olarak sampiyonlar ligi geliri saglamis. Avrupa sampiyonlugu sayesinde bir marka olusmasini saglamis. Taraftar sayisini 2000 basarisi sayesinde inanilmaz arttirmis.
Transferlere bakilirsa. Bunlar Galatasaray tarihin en pahali 10 transferi. Sadece 4unde payi var.
Brumada kar yaptik. Diagne MC yonetimin beceriksizligi. Sneijder formanin hakkini cok iyi verdi. Amrabat 8 milyonluk topcu olmamasina ragmen verim alamadik diyemeyiz.
Ekli dosyayı görüntüle 140501
Gel bide satislara bakalim;
Ekli dosyayı görüntüle 140502
10 Topcunun 7sinde fatih terimin ciddi payi var.
Ama sana gore borcun yarisi fatih terimden. Dusmanligin gozunu kor etmis, farkinda degilsin.
Çok güzel yazmışsın tebrik ederim
Ama eksik yazmışsın
96dan bugüne kadar bilmem kaç sezon onlarca topçu transfer etti ve çalıştı,bunların içinden satılan 2 topçuyla alınan 2 topçuyu örnek verip aslında borçta,harcamada payı yok demekte nasıl bi mantık anlamadım
Ben sana 2 değil 3 değil onlarca başarısız transferini,çöpe attığı milyonları sayayımmı,saysam "la bu ne ara bize geldi" yahut "ula oğlum bu kimdi" diye şaşıracağın onlarcada topçu mevcut
Kaldıki şu son döneminde ffp dolayısıyla bonservise verdiremediği parayı maaşlara verdirtti,git bi takım bütçesine bak önce ne ödemişiz ne yapmışız,o kadar rezalet bi noktadaydıkki başkan adayları seçimde takım bütçesini düşürücez vaadini kullandılar,anla vehameti,bak tekrar ediyorum normalde bşk adayları şunu alıcam bunu getiricem diye vaat verirya bizde takım bütçesini düşürücez oldu o vaat
Sen arkadaşa kör demişsin ama kendi göremediklerinin farkında değilsin ve şunu karıştırıyosun,ft bu kulübün efsanesidir o konuda hiçbir tartışma yapılamaz,yapılması teklif dahi edilemez ama geçmişlede yaşamıyoruz,yaşayamayız
Şuan için konuşuyoruz,şimdiki performansını eleştiriyoruz,şuan başarısız kardeşim nokta
Mdenizli geldi hamzadan sonra ve bi halt yapamadı,naptık gitsin dedik başarısızdı çünkü,bu gitsinin nöşetel maçıyla bir alakası yokki,oyunun kuralı bu,geçmişle yaşayamayacağın bi kural bu
Basın toplantısı diye bi zımbırtı icat edilmiş,takım rezalet oğlu rezalet gelen soru italyada anılarınız var heyecanlımısınız,takım rezalet gelen soru takım gençleşti heyecan duyuyomusunuz,takım rezalet gelen soru hocam yabancı sınırını kaldırıp ülkeye çağ atlatmıştınız neler söyleyeceksiniz,bu ne yaw,bu ne
Ftye soru sormaya maçaları yemeyen bu isimler tudoru basın toplantısında kum torbasına çevirmişti,geçen şöyle adrenalini yüksek bi boks müsabakası izliyim dedim aklıma gelen 3 maç, 1 khabib-irlandalı,2 tyson-holy,3te tudor-muhabirlerdi açtım onu izledim
Ben iddaa sebebiyle kore,avustralya,japonya,portekiz 2.ligi,afrika kupası kabile maçları vs bir ton maç izliyorum,hatta geçen bi maçta top yoktu pet şişeyle maç yapılan bi maç izledim,bak istisnasız ama iyi ama kötü,ama başaran ama başaramayan her takımın bir planı var,azami 1 tane çalışılmış setleri var,azami 1 duran top organizasyonları var,yetenek olmasada deneme var
Bizde yok kardeşim yok,Y-O-K,saldım çayıra mevlam kayıra eğer allah yüzümüze bakar vurduğumuz şut iyi yere giderse,kaleciler elinden kaçırırsada maç alsak diye çarmıha gerilmiş gibi maç yapıyoruz,bu kadar imkan ve bu kadar paraya rağmen
Eleştirileri diziyoruz,gelen cevap ama uefa kupasını aldırmıştı
Hasbinallah