Spor Yazarlarından Fatih Terim'e Eleştiriler

vala az bile deniliyor. gencleseceğiz diye 2 al ver yapamayan oyuncularla başarı bekliyoruz. dün stadtaydım ben böyle rezil futbolu amatör lig maçlarında izledim en son. birbirinden bi haber 11 tane oyuncunun rastgele skor yaratmasını bekliyoruz. bir tane 30mt top atan yok. şu şartlarda gol atmak mucize. taraftarı bile uyutuyorlar oynadıkları rezil futbolla. dün diagne diye bağırılması diagnenin girip gol atma beklentisinden değil. bir şeyler değişsin sahada bir reaksiyon görelim diyeydi mesela. topu o bölgeye getiremediğin sürece lewandowski de olsa faydası yok.
Kaç paraydı bilet?

doğu üst 150. sabah gittim aksam mactan sonra döndüm. 20 saat ayakta kalmaya değmeyecek rezil bir şey izledik geldik işte.
150 kayme + emek çöp olmuş doğrusu.

Açıkcası canlı izlemek isteyeceğim 1 tane oyuncu yok şuan mevcut takım kadrosunda. O yüzden adam gibi bir oyuncu transfer edilene kadar gitmem maçlara.

150 kayme + emek çöp olmuş doğrusu.

Açıkcası canlı izlemek isteyeceğim 1 tane oyuncu yok şuan mevcut takım kadrosunda. O yüzden adam gibi bir oyuncu transfer edilene kadar gitmem maçlara.
bende gitmem yakın zamanda belki sene sonu şampiyonluk virajına girince gidilebilir. oralara kadar gelirlerse biraz top oynayabiliyoruz demektir çünkü. yada fb maçına bakalım.

Nispeten genç oyuncular alınmış olsa da sonuçta ülke gerçeklerine göre ciddi sayılabilecek bonservis bedelleri ödenerek kurulmuş bir takım bu...

Bunca maliyetle kurulan bir takım da kendi sahasında Alanya ve Konya' ya karşı futbol ezikliği yaşamasın artık. Alanya çok önemli oyuncularını kaybetmiş bir takım, keza Konyaspor' un bütçe olarak eti ne budu ne Allah aşkına?!..

Hani birkaç sene öncesinin Benfica' sı gibi yaş ortalaması 21 de değil. Eğer takımın ortaya koyduğu futbol ciddi şekilde düzelip kabul edilebilir seviyeye ulaşamazsa, bu gençleştirme girişiminin adı 'fiyasko' ya doğru gidiyor maalesef...

Jubile macı icin toplanmış veteranlar gibi takım herkes kafasına göre takılıyo td kenarda takılıyo oh ne güzel

gsc forum üyelerinden terime eleştiriler

onur kara: “oynanan futbol kabul edilebilir değil.”

murat kara: “hemen bir alman hoca”

a. arif kesen: “ayak tenisine son. tembel pas oyununa son. rezil futbola son.”

oğuzhan aşı ol: “vardır hocamın bir bildiği”
And olsun ki hocamı Galatasaray düşmanlarına yedirmeyeceğiz.

Malesef bizim takim topun degerini bilmiyor. Rakip yari sahaya yerlesmek bizim icin cok zor hale geliyor. Kerem halil morutan gibi isimler cok top kaybi yapiyor. Bu nasil çözülür bilmiyorum.

Hani yerli medya fatih terimi eleştirmiyordu ? 🤔
4 yıldır şu rezil futbola bu eleştiri mi ?

şöyle manşet atsınlar görelim eleştiriyi

DFNLqNrW0AEnYz3.jpg

Bir zahmet eleştirilsin imparator. Hiçte söylediği bir peformans yoktu sahada. Sözde scout ekibiyle beraber kurulan bir takımdan bahsediyor ama verilen bonservis paraları (Boey hariç) hiçbiri scouting transferine örnek gösterilemez. Bu takıma kötü diyemeyiz ama hiçbir oyun anlayışıyla oynamıyoruz. Taktik anlayışı olmayan bir takım nereye kadar başarılı olabilir. Lazio maçı dışında hiçbir maçta biz Galatasaray'ımızı izledik diyemeyiz. Hoca transferleri yaptırdı şimdi yine ocak ayını işaret ediyor. Umarız artık Galatasaray kendine yakışan oyunu sergiler.

11 yilda 8 sampiyonluk. Duzenli olarak sampiyonlar ligi geliri saglamis. Avrupa sampiyonlugu sayesinde bir marka olusmasini saglamis. Taraftar sayisini 2000 basarisi sayesinde inanilmaz arttirmis.

Transferlere bakilirsa. Bunlar Galatasaray tarihin en pahali 10 transferi. Sadece 4unde payi var.
Brumada kar yaptik. Diagne MC yonetimin beceriksizligi. Sneijder formanin hakkini cok iyi verdi. Amrabat 8 milyonluk topcu olmamasina ragmen verim alamadik diyemeyiz.
Ekli dosyayı görüntüle 140501

Gel bide satislara bakalim;
Ekli dosyayı görüntüle 140502
10 Topcunun 7sinde fatih terimin ciddi payi var.

Ama sana gore borcun yarisi fatih terimden. Dusmanligin gozunu kor etmis, farkinda degilsin.

Çok güzel yazmışsın tebrik ederim

Ama eksik yazmışsın

96dan bugüne kadar bilmem kaç sezon onlarca topçu transfer etti ve çalıştı,bunların içinden satılan 2 topçuyla alınan 2 topçuyu örnek verip aslında borçta,harcamada payı yok demekte nasıl bi mantık anlamadım

Ben sana 2 değil 3 değil onlarca başarısız transferini,çöpe attığı milyonları sayayımmı,saysam "la bu ne ara bize geldi" yahut "ula oğlum bu kimdi" diye şaşıracağın onlarcada topçu mevcut

Kaldıki şu son döneminde ffp dolayısıyla bonservise verdiremediği parayı maaşlara verdirtti,git bi takım bütçesine bak önce ne ödemişiz ne yapmışız,o kadar rezalet bi noktadaydıkki başkan adayları seçimde takım bütçesini düşürücez vaadini kullandılar,anla vehameti,bak tekrar ediyorum normalde bşk adayları şunu alıcam bunu getiricem diye vaat verirya bizde takım bütçesini düşürücez oldu o vaat

Sen arkadaşa kör demişsin ama kendi göremediklerinin farkında değilsin ve şunu karıştırıyosun,ft bu kulübün efsanesidir o konuda hiçbir tartışma yapılamaz,yapılması teklif dahi edilemez ama geçmişlede yaşamıyoruz,yaşayamayız

Şuan için konuşuyoruz,şimdiki performansını eleştiriyoruz,şuan başarısız kardeşim nokta

Mdenizli geldi hamzadan sonra ve bi halt yapamadı,naptık gitsin dedik başarısızdı çünkü,bu gitsinin nöşetel maçıyla bir alakası yokki,oyunun kuralı bu,geçmişle yaşayamayacağın bi kural bu

Basın toplantısı diye bi zımbırtı icat edilmiş,takım rezalet oğlu rezalet gelen soru italyada anılarınız var heyecanlımısınız,takım rezalet gelen soru takım gençleşti heyecan duyuyomusunuz,takım rezalet gelen soru hocam yabancı sınırını kaldırıp ülkeye çağ atlatmıştınız neler söyleyeceksiniz,bu ne yaw,bu ne

Ftye soru sormaya maçaları yemeyen bu isimler tudoru basın toplantısında kum torbasına çevirmişti,geçen şöyle adrenalini yüksek bi boks müsabakası izliyim dedim aklıma gelen 3 maç, 1 khabib-irlandalı,2 tyson-holy,3te tudor-muhabirlerdi açtım onu izledim

Ben iddaa sebebiyle kore,avustralya,japonya,portekiz 2.ligi,afrika kupası kabile maçları vs bir ton maç izliyorum,hatta geçen bi maçta top yoktu pet şişeyle maç yapılan bi maç izledim,bak istisnasız ama iyi ama kötü,ama başaran ama başaramayan her takımın bir planı var,azami 1 tane çalışılmış setleri var,azami 1 duran top organizasyonları var,yetenek olmasada deneme var

Bizde yok kardeşim yok,Y-O-K,saldım çayıra mevlam kayıra eğer allah yüzümüze bakar vurduğumuz şut iyi yere giderse,kaleciler elinden kaçırırsada maç alsak diye çarmıha gerilmiş gibi maç yapıyoruz,bu kadar imkan ve bu kadar paraya rağmen

Eleştirileri diziyoruz,gelen cevap ama uefa kupasını aldırmıştı

Hasbinallah

geçen bi maçta top yoktu pet şişeyle maç yapılan bi maç izledim,bak istisnasız ama iyi ama kötü,ama başaran ama başaramayan her takımın bir planı var,azami 1 tane çalışılmış setleri var,azami 1 duran top organizasyonları var,yetenek olmasada deneme var

Bizde yok kardeşim yok,Y-O-K,saldım çayıra mevlam kayıra eğer allah yüzümüze bakar vurduğumuz şut iyi yere giderse,kaleciler elinden kaçırırsada maç alsak diye çarmıha gerilmiş gibi maç yapıyoruz,bu kadar imkan ve bu kadar paraya rağmen
:asd:

RTE gider, Terim gitmez bu fanları oldukça. Zor.

Msjı neden sildiniz @mods

Gayet güzel,haklı ve mantıklı bir mesajdı

Geri
Üst Alt