GSC Haber Sporting CP Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Hattirik yapan demirovici almis olsak bugun barisin yedeği olacaktı ve cikip fizik olarak bizim takımımızın aşağısında diyecekti :D

ön taraf gününde olursa 3-4 yapar, arka taraf gününde olmazsa 5 tane yer :asd:

Bu suarez bize gol atar gibi

2. yariya gol yemeden girersek belki kazanabiliriz

Suan icin en iyi ihtimal beraberlik gibi

flashscore göre diziliş
Ekran görüntüsü 2026-09-09 213150.webp

Leao olmaması doğru. Defansif açıdan zaaf yaratacaktı. Ama Sane de sıfır katkı ile oynuyor onu ne yapacaz bilmiyorum.
Yav birakin bu defansif saçmaligi. Topu ileriye tasiyabilmekte defansi rahatlatip baskiyi azaltir. Ping pong topu gibi her öne attigin topu tekrar rakipte bulmakmi defansi saglama almak?

Şuan deniz gül olduğumu hayal ediyorum Porto’dan geldim forvetim. O kadar altyapı eğitimi ama Keçiören’den gelen takoz kalas ayaklı sözde sol kanat adam benim yerime oynuyor puahahauaj
ve Porto, Samu sakatlanınca Denizi oynattı,istese devşirirdi hoca ama deniz oynadı

Komedi bi 11. Ah okan ahhhh sonra kızınca kızdı oluyor. Yazık

Skordan bağımsız mi sovsem yoksa maç sonu mu acaba, 30 dk olmadan havlu aticaz zaten. Sictik ki ne sictik. Yaz boyu sol stoper dedik, forvet yedeği dedik, sol kanat eksik dedik, orta saha dedik, son günü beklediler, al sana son gün... Ağzını açıp tek kelime etmeyen okana da lafım. Yönetime hislerimi aciklasam kesin süresiz ban yerim

Bir maç keyfimiz var.,içim daraldı negatif yorum okumaktan. En iyisi maç öncesi kadro konularına hiç tıklamamak.

Geri
Üst Alt