Samet Köroğlu
Sarı Üye
- 10 Haziran 2009
- 824
- 235
- 1.483
Golü yemeden bitshiabuyu oyuna almaz hocamız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barıştan forvet olmayacağını daha kaç maça çıkınca öğrenecekler. milli takımdada denendi ve başarılı olamadı işte. oyuncuyada yazık.

Bu arka taraf günündeyse 5 tane yedirir. Gününde değilse Bjk'lileri heyecanlandırır.ön taraf gününde olursa 3-4 yapar, arka taraf gününde olmazsa 5 tane yer![]()
Takım kaptanına yapılacak hareket değil bu bence...Bu maç olmaması iyi bence başakşehir maçı yüzünden kesik yedi
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav birakin bu defansif saçmaligi. Topu ileriye tasiyabilmekte defansi rahatlatip baskiyi azaltir. Ping pong topu gibi her öne attigin topu tekrar rakipte bulmakmi defansi saglama almak?Leao olmaması doğru. Defansif açıdan zaaf yaratacaktı. Ama Sane de sıfır katkı ile oynuyor onu ne yapacaz bilmiyorum.
ben diyemedim işte dilim varmadıBu arka taraf günündeyse 5 tane yedirir. Gününde değilse Bjk'lileri heyecanlandırır.

ve Porto, Samu sakatlanınca Denizi oynattı,istese devşirirdi hoca ama deniz oynadıŞuan deniz gül olduğumu hayal ediyorum Porto’dan geldim forvetim. O kadar altyapı eğitimi ama Keçiören’den gelen takoz kalas ayaklı sözde sol kanat adam benim yerime oynuyor puahahauaj
Erkan Can Gemide_iskele.mp4Cem Yilmaz_Arog_Kızılderili_Vagon_Baskini.mp4 izle