Üye Görüşü Sports Digitale Boykot Edilmelidir

engelleyin sosyal medyadan önünüze düşmez pislikler h.şaş dahil

Beyler ciddi manada kumpas kuran bir ekiple karşı karşıyayız. Sportcell'den istifa eden fbli de bunlara dahil. (sportcellde yamuk yok şimdilik)

Daha önce ön anlaşma imzaladıkları Emenike için ''Galatasaray Emenike'nin peşinde'' haberini T.Kum'a yaptıran şikeci ekibin halefleri bugün sosyal medyadaki birkaç yavşakla aynı kumpası kuruyor. Allahtan sosyal medyada güçlüyüz de yemiyor aklı başında taraftar lakin ergen kitle de azımsanmayacak kadar fazla ne yazık ki.

Galatasaraylı elemanlar bu kanalda yorum yapıyor onlar umursamalı önce bu durumu

bunlar gerekli adımları atmadığı sürece boş iş

Arda Birben denen elemanla da oyun oynadılar dün. Sonra da işten çıkartılmış gibi ajitasyon yaptılar. Erkenden göstermeleri iyi oldu ama yüzlerini. Başta soft gidip insanları kendilerine çekip alttan alttan algı yapmalarından iyidir. SportsDigital fenerbahçenin algı kanalı olmuştur resmen.

Dun Haluk Yürekli ve Gokhan Dinç Yagiz'in içinden geçti resmen. Bizi zorlarsan ne bok yediğini teker teker açıklarız dediler. Ali koç ile konuşurken acun hakkında söylediklerin. Acun ile konuşurken ali koç hakkında söylediklerin vs vs. Yani ağızlarını tam açsalar çok eğlenceli şeyler çıkacak.

Orhan Uluca kendi youtube kanalını açacak gibi. Hasan Şaş'tan sonra Orhan, Kerem ve Erinç de istifa ederler yakında. Boykot cidden etkili oldu çünkü SD'nin paylaştığı Galatasaray haberlerini çok az kişi beğeniyor ve yorum yapanlar genelde fenerli. Çoğunlukla fenerlilerin takip ettiği bir oluşuma dönüştü. Aslında amaçları herkes tarafından takip edilip algı kasmaktı. Şimdi kendileri çalıp oynasınlar. Çok amatörler gerçekten.

Kör bir inatla fb yakın olanlar dahil boykota kesinlikle karşıyım ama SD'nin niyeti iyi değil. Engelledim, paylaşanları da takipten çıkardım.

Ben sadece Orhan Uluca ve diğer iki gs li çocuğu izliyorum. Aleyhiimize hiç bir şşey duymadım.

sağlık bakanlığından ricam burada çalışan herkese kuduz aşısı yapsınlar. ağızlarından salyalar saçılıyor 1 haftadır.

Geri
Üst Alt