Squid Game | Netflix

Guzeldi yav tam zaman gecirmelik
Sirf 2. Sezon gelsin diye yarismayi kazanan fakir malin sorgulama isine girmesi sacma sapan bi mevzu. Neden bu kadar acimasizssiniz diye adamlara atar yapiyor sonda ulan ilk yarismayi görmüşsün bi sekilde pacayi kurtarmissin disari cikmissin. O siddete para icin tekrat donmussun halen sonda bıdı bıdı.kazaninca paraya dokunmamak dunyaya trip atarak gezmek falan sacma sapan is.

Aslında 2. sezon konusunu o sızan polis üzerinden devam ettirebilir diye düşünüyorum daha farklı yerlere gider hatta polisin ölmemiş olma ihtimali de yüksek tam olarak ölü halini görmedik. Bir de VIP denen adamların diziye kalite kalkması gerekirken onlar girdikten sonra dizi kalitesi daha da düştü oyunu oynayan adamlar daha kaliteli oynuyorlardı.

Abartılan bir yapım. İlk bölüm ve oyundaki gerilimi diğer oyunlarda veremediği gibi şok edici bir olay da yaşanmıyor. Klişe biraz. Kör gözüne tarzında mesajlar eşliğinde gidip bitiyor. Son oyun ve bölüm de kötüydü epey.

Brazzers yapmadı mı daha bunun parodisini

1 erkek 6 kadın olacak. Adam arkasını dönecek kadınlar hareket edecek. Adam tekrar dönünce hareket eden olursa seri po...

Brazzers ekibi beni bul senaryoyu yazdım. Erkek baş rol olabilirim.
kanka bu cıktı mı

Brazzers yapmadı mı daha bunun parodisini

1 erkek 6 kadın olacak. Adam arkasını dönecek kadınlar hareket edecek. Adam tekrar dönünce hareket eden olursa seri po...

Brazzers ekibi beni bul senaryoyu yazdım. Erkek baş rol olabilirim.
Brazzers değil de reelde yaşanmış olabilir.

@Serkan Şafak

Geri
Üst Alt