- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Mizah için mizah sayfasına geçelim.izlenmesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mizah için mizah sayfasına geçelim.izlenmesi
Ama kaliteli balon. Şişerken patlayanlardan değil. Delici alet değmediği sürece patlamayan balonlardan.Breaking Bad dünyanın gelmiş geçmiş en büyük balonudur.
link?Mizah için mizah sayfasına geçelim.
Breaking Bad dünyanın gelmiş geçmiş en büyük balonudur.
Ama kaliteli balon. Şişerken patlayanlardan değil. Delici alet değmediği sürece patlamayan balonlardan.
Hocamın billurları ile her alanda karşılaşıyoruz.Düşmanları üzgün...3.bölümünde en iyi defans yapmak hucum yapmaktır repliğinde aklına ft hocam gelen kaç kişiyiz_
Guzeldi yav tam zaman gecirmelik
Sirf 2. Sezon gelsin diye yarismayi kazanan fakir malin sorgulama isine girmesi sacma sapan bi mevzu. Neden bu kadar acimasizssiniz diye adamlara atar yapiyor sonda ulan ilk yarismayi görmüşsün bi sekilde pacayi kurtarmissin disari cikmissin. O siddete para icin tekrat donmussun halen sonda bıdı bıdı.kazaninca paraya dokunmamak dunyaya trip atarak gezmek falan sacma sapan is.
Ne diyon oğlum?Sal peşimi!Cafelerdeki happy hoursları takip eder misin?
hikayesiBu dizinin nesi iyi?
İyi desem biri bişey diyecek kötü desem başkasıKonuya mesaj atabilmek icin mi izledin reis
Allah kabul etsin. Hayırlı akşamlar.Ne diyon oğlum?Sal peşimi!
kanka bu cıktı mıBrazzers yapmadı mı daha bunun parodisini
1 erkek 6 kadın olacak. Adam arkasını dönecek kadınlar hareket edecek. Adam tekrar dönünce hareket eden olursa seri po...
Brazzers ekibi beni bul senaryoyu yazdım. Erkek baş rol olabilirim.
Brazzers değil de reelde yaşanmış olabilir.Brazzers yapmadı mı daha bunun parodisini
1 erkek 6 kadın olacak. Adam arkasını dönecek kadınlar hareket edecek. Adam tekrar dönünce hareket eden olursa seri po...
Brazzers ekibi beni bul senaryoyu yazdım. Erkek baş rol olabilirim.
Evet daha doğrusu abartıldığını düşünüyorum.Ahmet Breaking Bad'i beğenmeyenlerden misin?