ST 1. Lig 20/21 Final | Altay 1-0 Altınordu | MS | 26 Mayıs | TRT Spor

Altınordu'nun Süper Lig performansını merak ediyorum. Ama Altay'da gerçek bir İzmir takımı. Göztepe gibi değil.
sanılanın aksine altayın çok fazla taraftarı yok ezici üstünlük göztepede izmirin bütün ilçelerınde taraftarı ve grupları var ödemişten bergamadan insanlar geliyordu Atatürk stadında altay ksk maclarına cok gittim kendilerine verilen alanları tamamını dolduran sadece göztepe
özellikle ergenler arasında göztepe ilk sırada izmirde

Altınordunun gencolarını kutlarım başarıları için.
Ancak artık bebeleri pistten alma vakti gelmişdir. :p

Tam play-offlar başlamadan açıkladıydı renktaş. Googlea super lige çıkmak istemiyoruz yazdın mi 20 sayfa haber çıkıyor, bayağı dikkat çekti.
Süper Lig'e yükselmeleri halinde yabancı oyuncu oynatmayacaklarını, gelecek sezon ilk 11'de altyapılarından 5 oyuncu ile sahaya çıkacaklarını bildiren Özkan, "Tamam, çok istiyorsunuz ya, Allah kendisinden bir şeyi çok isteyene verirmiş, Süper Lig'e çıktık diyelim; bu takımı ve ilkelerimizi bozmayız, bu takımla ve ilkelerimizle ne kadarsa o kadar. Hayır da şer de Allah’tandır. Yaşayacağız, göreceğiz. Hak eden kazansın." ifadelerini kullandı

Cok yanlis konusmamis aslinda. Super ligden niye bu kadar cekiniyor anlamiyorum. Yillardir cikmak istemiyorum diyor

iyi oynayan kazansin

.

1621714981773.webp

Gelsin

Temennim inşallah Altay çıkar. Göztepe - Altay maçları keyifli olur izlemesi. Lige ateşli taraftarlar içeren başka derbiler de lazım. Ha belirtmek isterim ki umarım Altay çıkıp da şampiyonluk yolundaki bir rakibimizden 7 gol yemez...

Süper Lig'e yükselmeleri halinde yabancı oyuncu oynatmayacaklarını, gelecek sezon ilk 11'de altyapılarından 5 oyuncu ile sahaya çıkacaklarını bildiren Özkan, "Tamam, çok istiyorsunuz ya, Allah kendisinden bir şeyi çok isteyene verirmiş, Süper Lig'e çıktık diyelim; bu takımı ve ilkelerimizi bozmayız, bu takımla ve ilkelerimizle ne kadarsa o kadar. Hayır da şer de Allah’tandır. Yaşayacağız, göreceğiz. Hak eden kazansın." ifadelerini kullandı

Cok yanlis konusmamis aslinda. Super ligden niye bu kadar cekiniyor anlamiyorum. Yillardir cikmak istemiyorum diyor
ST1.L 20/21 Playoff YF M:2 | Samsunspor 2-2 Altınordu | MS | 22 Mayıs | TRT Spor

Şurada yazdığım şekilde renktaş. Üniden hocalarım başkanı yakından tanırlardı. Bunu demesi çok da sürpriz değil.

Geri
Üst Alt