Ferhat Ayyıldız
Kırmızı Üye
- 16 Şubat 2021
- 1.539
- 1.253
- 603
Altay gelsin de güzel İzmir derbileri izleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanılanın aksine altayın çok fazla taraftarı yok ezici üstünlük göztepede izmirin bütün ilçelerınde taraftarı ve grupları var ödemişten bergamadan insanlar geliyordu Atatürk stadında altay ksk maclarına cok gittim kendilerine verilen alanları tamamını dolduran sadece göztepeAltınordu'nun Süper Lig performansını merak ediyorum. Ama Altay'da gerçek bir İzmir takımı. Göztepe gibi değil.
Altı desteksiz ithamlarda bulunmayalım neden yatsınlar
Altınordu'nun Süper Lig performansını merak ediyorum. Ama Altay'da gerçek bir İzmir takımı. Göztepe gibi değil.
Link var mi haberib Guncel mi yoksa eski miBaşkanları açıkladı çıkmak istemiyoruz diye kaybetselerde kazanan İzmir olacak
rtaş satsalar daha büyük para verecek samsuna satarlar oyuncular deli gibi çıkmak istiyor başkan istemese neBaşkanları açıkladı çıkmak istemiyoruz diye kaybetselerde kazanan İzmir olacak
güncel kanka istemiyor ama kaderin önüne de geçemem diyorLink var mi haberib Guncel mi yoksa eski mi
Göklerden gelen 1 karar vardirgüncel kanka istemiyor ama kaderin önüne de geçemem diyor
Tam play-offlar başlamadan açıkladıydı renktaş. Googlea super lige çıkmak istemiyoruz yazdın mi 20 sayfa haber çıkıyor, bayağı dikkat çekti.Link var mi haberib Guncel mi yoksa eski mi
Hep şiddet yanlısı bir tavır, devrimi tek başına gerçekleştirirsin artık.furkan sana bir dalarım
gerçek izmir takımını görürsün
Şanlı Aliağaspor tabiki renktaşrengim aliağa mı göztepe mi daha büyük
özellikle altınordunun gencoları türkiyenin futbol anlayışını değiştirsin güzel mücadele sergilesin diye istiyorumGöklerden gelen 1 karar vardir
Süper Lig'e yükselmeleri halinde yabancı oyuncu oynatmayacaklarını, gelecek sezon ilk 11'de altyapılarından 5 oyuncu ile sahaya çıkacaklarını bildiren Özkan, "Tamam, çok istiyorsunuz ya, Allah kendisinden bir şeyi çok isteyene verirmiş, Süper Lig'e çıktık diyelim; bu takımı ve ilkelerimizi bozmayız, bu takımla ve ilkelerimizle ne kadarsa o kadar. Hayır da şer de Allah’tandır. Yaşayacağız, göreceğiz. Hak eden kazansın." ifadelerini kullandıTam play-offlar başlamadan açıkladıydı renktaş. Googlea super lige çıkmak istemiyoruz yazdın mi 20 sayfa haber çıkıyor, bayağı dikkat çekti.
ST1.L 20/21 Playoff YF M:2 | Samsunspor 2-2 Altınordu | MS | 22 Mayıs | TRT SporSüper Lig'e yükselmeleri halinde yabancı oyuncu oynatmayacaklarını, gelecek sezon ilk 11'de altyapılarından 5 oyuncu ile sahaya çıkacaklarını bildiren Özkan, "Tamam, çok istiyorsunuz ya, Allah kendisinden bir şeyi çok isteyene verirmiş, Süper Lig'e çıktık diyelim; bu takımı ve ilkelerimizi bozmayız, bu takımla ve ilkelerimizle ne kadarsa o kadar. Hayır da şer de Allah’tandır. Yaşayacağız, göreceğiz. Hak eden kazansın." ifadelerini kullandı
Cok yanlis konusmamis aslinda. Super ligden niye bu kadar cekiniyor anlamiyorum. Yillardir cikmak istemiyorum diyor