St. Johnstone Karşısında İlk 11'imiz Belli Oldu

Mostafa dışında sorun yok bence. Arda'da 45 dakika Babel'den daha iyi oynar. İlk yarı öne geçersek zaten inşallah Barış girer.

Bana göre Babel'dense Arda daha iyi açar bu kapalı savunmayı. PvA'nın bindireceğini düşünürsek Arda bekini oynatan bir oyuncu.

Babel'in tek artısı kapalı savunmalara karşı 300 şutta bir kaleyi tutturduğu o şutu atması dışında olmazdı.

Feg ve Kerem'in yeri hatalıdır diye düşüyorum. Kanatta Kerem olur ya da sık sık değişerek oynarlar.

Rakibin defans ağırlıklı oynayacağını düşünürsek adam eksiltebilen adamlara ihtiyacımız var feg ve arda bir yönden işimize yarayacak bence.

feguliyle turu alsan ne olacak lanet olsun ya. herif götünü kaldırmıyor ısınırken diğer 30 oyuncuna hakaret resmen

Bu Barış Psv Maçında ilk yarı fena oynamamisti. Bu maçlarda oynatilmiyor. Çok ilginç geliyor bana

Diagne'yi hiç sevmem ama gol atacak.

Arda ve Feg tercihini ben de anlamadım.

Feghouli bile ardadan daha mantıklı geliyor en azından ara pas falan atar belki..

Adminlerden ricam Allah korusun ters bir sonuçta başımızdaki zatın efsanesinden girip kestanesinden çıkma ihtimalim olduğundan beni bir günlüğüne dışarı almalaridir...

Kanatların biri sprinter olmalıydı hatalı bir tercih

Vay Diagne ve Feghouli ?

Hocam sen bunu kovmak istemiyormusun?
Mou niye oynaniyor , Arda hadi neyse .

Insallah aliriz :/

Geri
Üst Alt