St. Johnstone Karşısında İlk 11'imiz Belli Oldu

Biz bu turu bu kadroyla da geçeriz ama Arda nedir, Feghouli nedir hocam ya? Feghouli'ye yönetim kapıyı gösterdi sen kadroya koyuyorsun. Abuk subuk işlerin peşindesin.

Arda'yı dünya üzerinde bu kadar fazla ilk 11 oynatacak tek teknik direktöre sahibiz, gurur duyalım.

Mehmet Özcan denen gazeteci sabah bu tercihleri yazmıştı. Hepsi tuttu.

O zaman Cicaldou'nun maaşı 700 bin € diyebiliriz. Çünkü o gazeteci maaşına 1.1 milyon € değil, 700 bin € diyor hep.

E8mp4JDWQAUm9cW

Şu kadroyu bir fenerli görse kiciyla güler ya GS taraftarının en istemediği 4 adamdan 3ü ya tamam ya devam macinda sahada

Bu kadro hocanın eleştirilmesinin gerçekten ne kadar doğru olduğunu göstermiştir bence. Şu arda denen 15 dklik futbolcu umarım biran önce futbolu bırakırda kurtuluruz

Fatih terimin elini öpeyimde bana takimda yada teknik ekipte iş versin.

haha, bu işin terim ile yürümeyeceğinin kanıtı bu 11. ey burak elmas yol yakınken bu sevdadan vazgeç. gönder terim'i. yoksa harcadığın milyonlar boşa gidecek. 2 gün sonra seninle de kavga edip yok o oyuncuları istemiyordum, listedeki üst sıradakiler alınmadı vs vs bahanelerle senin de başını yiyecek

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz bu turu bu kadroyla da geçeriz ama Arda nedir, Feghouli nedir hocam ya? Feghouli'ye yönetim kapıyı gösterdi sen kadroya koyuyorsun. Abuk subuk işlerin peşindesin.
Isin kötusu hadi feg bu mac show yapti, bu sefer pmaker sag kanat transferinden vaz gecilir adim gibi eminim. Gerci fegin göt kaldiracak hali yok ne showu yav. Benimkiside laf

1- "Feghouli'ye kendisini kadroda düşünmediğimizi bildirdik" demesinin üzerine 11 başlayınca Başkan ne hissetmiştir acaba?

2- Kuzey takımı fizik gücü yüksek oynar analizini yapan hocamı tebrik ediyorum da bu tespit üzerine iki defa depar attıktan sonra 10 dakika dinlenmesi gereken oyuncularla maça çıkmak hangi analizin sonucu?

3- Gelecek 3 yılın takımını kurarken geçmiş 10 yılda takılı kalmış teknik direktörümüz maalesef üzdü

Geri
Üst Alt