St. Johnstone Karşısında İlk 11'imiz Belli Oldu

Arda-Feghouli Gotunu kaldiramayan iki tane adami oynatip bisey olmasini bekleyen adama Fatih Terim denir.Herif bildigin kasti yapziyo valla.Nasilsa kimse birsey diyemez bana diye at kosturuyo kulupte.Su macin sonucu ne olursa olsun son macin olur insallah.Bir daha Galatasarayla adin bile gecmemeli.Evlatci vasat sevici herif.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rakip senin onda bir gücünde 4-4-2 çıkıp cagne Muhammed ile havadan bile oynasan bu rakibi Yenersin sadece kanattaki oyuncular orta açsın ceza sahasında 2 adamımız olsun en az .
Arda nedir hoca hadi feguli neyse de arda ile amacın ne kendini kovdurmak mi amacın ..

Büyük ihtimalle şu videoyu hazırlayan arkadaş Fatih Terim 'in ilk 11 'i kurarken gösterdiğinden daha fazla emek göstermiştir. Fatih Terim ilk 11 'i belirlerken Arda 'ya yer bulmuş sonrasını kafasına göre doldurmuştur işte bir de şapkadan Feghouli 'yi çıkardı

Şu videoyu hazırlayan arkadaş Fatih Terim 'den daha yaratıcı bir fikir bulmuş en azından

Oha maç bugün lan...ben 15. sanıyordum.

İyikin farkına vardım.

Gerçi 11 görünce.....neyse

St johnston adlı köy takımına karşı bile güvenip oynatmıyosan niye aldın bu BAYı aga
Fatih Terim son 3 senedir önemli maçlarda hep emekli, futbolu terketmiş sadece ismi kalmış futbolcuları sahaya sürüyor. Her zaman böyle oldu bu

İlk aklıma gelenler geçtiğimiz sezon içeride Beşiktaş'la oynarken Falcao & Babel ligin son maçında Arda & Babel içerideeki Trabzon maçı Feghouli & Babel, içerideki Sivas maçında Falcao & Babel

İşte st johnstone maçında da Arda ve Babel 'i sahaya sürüp geri kalan mevkileri kafasına göre dolduruyor. Allah'tan çok bir alternatifimiz yoktu Allah bilir daha ne fantezilerini izlerdik Akbaba filan kadroda olsaydı şimdi kesin ilk 11 başlıyordu

Mustafa Cengiz varken kendini kovdurmak için böyle kadrolar çıkartıyor derdim ama şimdi emin oldum ki Fatih Terim kadro çıkarmayı bilmiyor

Geri
Üst Alt