St Pauli/Liverpool Kariyeri | 19/20 Sezonu

Keep calm and Moussa Sow!

oq6HY1R.jpg

Üzerime oyunlar oynanıyor...

Bayern maçında orta sahanın sağında oynattığım Drahun sakatlandı, onun yerine aldığım Gunnarsson da sakatlandı ve 3-4 ay arası yoklar.

Bir sonraki Augsburg maçında ise aynı mevkiide oynayan Signori sakatlandı o da 1,5-2 ay arası olmayacak. İki kişilik mevkii için elimde biri yedek takımdan aldığım iki oyuncu kaldı şu an, transfer döneminin son birkaç gününde birini kiralamaya çalışacağız artık.

Yazıktır bu oyuncuların emeklerine.

İki kiralık oyuncu ile boşlukları doldurmaya çalışacağız, işimiz zor...

mPDL54b.jpg

g9l7fv1.jpg

İşler kötü gidiyor, sakatlıklar kötü etkiledi takımı :( Üstüste yaptığımız Şalke ve Leverkusen maçlarından puan alamadık ne yazık ki.

Şimdiki şartlara göre müthiş bir teklif geldi ama St. Pauli'deki işim henüz bitmedi, reddediyorum :D

DsPu4kC.jpg

1-1 ve 3-0'lık skorlarla Maritimo'yu eleyip Lyon ile eşleştik. Bizim için yolun sonu sanırım :D

hRiyG2q.jpg

LYON'U RESMEN DAĞITTIK YIKIN FORUMU!!!!!!!!!!!!!

qtQa6P3.jpg

Napoli ile eşleştik, olur da bir mucize eseri yarı finale yükselirsek tanıdık bir rakiple oynayacağız :D

D6k2eY2.jpg

Sow'u oynattığı yetmiyor, Leverkusen'den 5 yediğimiz maça atıf yapıyor tanıdık diyerek.

Sorsan Şalke için dedim der.

Fener de vardı eşleşebileceğim takımlar arasında ama denk gelmedi, anca finalde gelme ihtimali var ikimiz de oraya kadar dayanabilirsek. Öyle olursa da Sow'u falan oynatmam zaten Fenerbahçemiz kazansın Türkiye kazansın :D

Rüya gibi bir sezon yaşıyoruz!

QfcP5GW.jpg

Finaldeyiz, finaldeyiz...

loNjk8f.jpg

Buraya kadar gelmek bile büyük bir başarıydı ama, ne olursa olsun insan üzülüyor be...

I6Drg1j.jpg

ftC7gUs.jpg

Ligi 3. sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazandık, seneye daha büyük maceralar bizi bekliyor :D

jbK2vFc.jpg

Moussa Sow hem Bundesliga hem de Avrupa Ligi gol kralı oldu :016:

TT5UK8G.jpg

jXM1zAH.jpg

EPL'yi 11. sırada bitiren Fulham'dan iş teklifi geldi, içeriğine bakmadan reddettim. Utanmadınız mı ulan bu teklifi yaparken, Bundesliga'da şampiyonluğa oynayan takım yerine EPL'nin tırt takımlarından birine mi gidecem sırf para için ayıp.

tduLExQ.jpg

finale gelmişken insan bi save-load yapar..o kadar hile olur bişey olmaz

Yok yav yapmıycam bu oyunda söz verdim kendime :D

Sow gol kralı olup Bundesliga yılın takımına seçilince toplam 550,000 Euro prim aldı bizden, Allah bereket versin :D

Ben de iki ödül aldım umarım güzel şeylerdir bunlar haskjdhak :D

9b6vHsm.jpg

MMzYEqk.jpg

Özgür adminin adamı Matip de ortalama rekoru kırmış :D

amMXSM6.jpg

Henüz bu konuları konuşmak için erken, yönetimden yeni sezon bütçesi hakkında açıklama bekliyoruz :D

Geri
Üst Alt