ST1.L 20/21 Playoff YF M:2 | Samsunspor 2-2 Altınordu | MS | 22 Mayıs | TRT Spor

Dünyaları harcadilar yahu. Bu zamana kadar bu kadar para harcanmamistir.
O derece para harcayip nadir çiftçiye falan kalmak alkışlanacak iş.
Direkt kapatılsın bu kadar para boşa atılamaz.
Keza başkan zaten bırakacak, Samsunspor daha da çıkamaz
O kadar kaliteli adamları yok ki nasıl çok para harcadı, merak ettim hangi futbolcuya verdiler ki .yasin dışında iyi adamları yok

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar kaliteli adamları yok ki nasıl çok para harcadı, merak ettim hangi futbolcuya verdiler ki .yasin dışında iyi adamları yok

Kalite değil ki işte olay guido, savicevic falan bir sürü herife para bayildilar.
İlk yarı aldıkları 3 tane oyuncu sakatlıktan formsuzluktan oynayamadi.
Yöneticilere sorsan muhteşem oyuncular aldılar. :D
Nerede bir yetersiz yönetici varsa kıç havada geçiyor.

Ptt takımını kıskanmak anca mizah olur
tırsma lan

4natn0s.png

Geçen sene lige çıkan takım sadece 5 tane oyuncuya imza parası dahil 5 milyon eurodan fazla verip takımı lideri olarak yasin ile nadir olursa sonuç bu olur zaten.
Hiç kimse çıkıpta ben nerede hata yaptım demiyor.
Herif hoca olarak takımı hazırlamaya bak.
Oyuncusu son dakika penaltıyı kaçırır sırıtır.
Orta sahası 1 gol daha atarsan finale çıkacagin maçta atılmak için çabalar.
Oyuncuları ayrı sıkıntı, ekibi ayri

Kalite değil ki işte olay guido, savicevic falan bir sürü herife para bayildilar.
İlk yarı aldıkları 3 tane oyuncu sakatlıktan formsuzluktan oynayamadi.
Yöneticilere sorsan muhteşem oyuncular aldılar. :D
Nerede bir yetersiz yönetici varsa kıç havada geçiyor.
Gıido savicevic izledim de bayağı bal ligi oyuncuları gibi

Her pozisyonu firsat bilen ve yerde sürünen takim istemiyorum süper ligte.

Enis Destan'ın son dakika golü harikaydı çok beğendim. Kaleci önde, kale boş gibi gözükebilir ama o mesafeden topu kaleye düzgün gidecek şekilde vurmak göründüğünden zor iş. Umarım bizim liglerde fazla harcanmadan Avrupa'ya gider.

Gıido savicevic izledim de bayağı bal ligi oyuncuları gibi

Daha tomane falan var.
Diyorum ya o kadar oyuncu alıpta en son yasine kalan takımdan çok şey beklememek lazım.
Başkan sorsan Galatasaraylı girip sekidika, ali yavuz, yunus, ozornwafor dortlusune maaş karşılığı istese alırdı en azından derli toplu 3-4 topçu olurdu.
Bonservisine 700 bin Euro verdiğin adam 40 maçlık periyotta 5 maç oynuyorsa ortada büyük bir transfer başarısızlığı vardır.
Bu iş bağıra bağıra buralara geldi.

Ya yasin uzerinden oyun oynayip top çevirme oyunu oynuyorsun. Şu Türkiye Ligi'nde pas futbolu oynayıp başarılı olan var mı acaba. Yanındaki oyuncuya pas veremeyen adamların oynadığı oyun stiline bak :D

Son yenilen gol direkt oynana futbolun özeti orta saha bomboş kaleci orta sahada defans oyuncusu kendi yarı sahanda sağda bekliyor.
Ertuğrul futbolu okuyorum diye gezinsin.

Daha tomane falan var.
Diyorum ya o kadar oyuncu alıpta en son yasine kalan takımdan çok şey beklememek lazım.
Başkan sorsan Galatasaraylı girip sekidika, ali yavuz, yunus, ozornwafor dortlusune maaş karşılığı istese alırdı en azından derli toplu 3-4 topçu olurdu.
Bonservisine 700 bin Euro verdiğin adam 40 maçlık periyotta 5 maç oynuyorsa ortada büyük bir transfer başarısızlığı vardır.
Bu iş bağıra bağıra buralara geldi.

Ya yasin uzerinden oyun oynayip top çevirme oyunu oynuyorsun. Şu Türkiye Ligi'nde pas futbolu oynayıp başarılı olan var mı acaba. Yanındaki oyuncuya pas veremeyen adamların oynadığı oyun stiline bak :D

Son yenilen gol direkt oynana futbolun özeti orta saha bomboş kaleci orta sahada defans oyuncusu kendi yarı sahanda sağda bekliyor.
Ertuğrul futbolu okuyorum diye gezinsin.
700 Bin kime verdiler oha

Dünyaları harcadilar yahu. Bu zamana kadar bu kadar para harcanmamistir.
O derece para harcayip nadir çiftçiye falan kalmak alkışlanacak iş.
Direkt kapatılsın bu kadar para boşa atılamaz.
Keza başkan zaten bırakacak, Samsunspor daha da çıkamaz
2 senede 300 milyon harcamış adam cidden çok büyük para. Acemiliğine geldi diyelim takıma papaz oyuncuları doldurmaya gerek yoktu. Boli Savicevic Correur falan tutmadı ve ciddi paralar ödendi keşke bu ligin oyuncularını alsaydılar. Tomane zaten sakat yabancıları iyi değil yani. Bakalım seneye daha zorlu bir lig olacak ama başkan bırakmazsa Samsun yine en güçlü adaylardan birisi olur

2 senede 300 milyon harcamış adam cidden çok büyük para. Acemiliğine geldi diyelim takıma papaz oyuncuları doldurmaya gerek yoktu. Boli Savicevic Correur falan tutmadı ve ciddi paralar ödendi keşke bu ligin oyuncularını alsaydılar. Tomane zaten sakat yabancıları iyi değil yani. Bakalım seneye daha zorlu bir lig olacak ama başkan bırakmazsa Samsun yine en güçlü adaylardan birisi olur
Yok yahu başkan kalsa da en fazla 5-6. olur o kadar.

Altay da çıksa Altınordu da çıksa İzmir’de yaşayıp futbolu seven, alma gücü olan renktaşlarım kombinesi alsın bu takımların. Gidip maçlarını izlesinler.

Bu iki takımın da fanatik taraftarı yok. Kavga, dövüş, küfür, pislik olmaz pek. Efendi efendi maçını izler herkes. Yorulmadan, gerilmeden maçınızı izlersiniz.

Geri
Üst Alt