- 19 Mart 2014
- 28.118
- 29.583
- 2.598
HassssAltay bitik topçulardan kurulmuş yaşlı 1 takım, hakem bugun resmen altınordunun sahada dayak yemesine müsade etti adil bir hakemle altınordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HassssAltay bitik topçulardan kurulmuş yaşlı 1 takım, hakem bugun resmen altınordunun sahada dayak yemesine müsade etti adil bir hakemle altınordu
O kadar kaliteli adamları yok ki nasıl çok para harcadı, merak ettim hangi futbolcuya verdiler ki .yasin dışında iyi adamları yokDünyaları harcadilar yahu. Bu zamana kadar bu kadar para harcanmamistir.
O derece para harcayip nadir çiftçiye falan kalmak alkışlanacak iş.
Direkt kapatılsın bu kadar para boşa atılamaz.
Keza başkan zaten bırakacak, Samsunspor daha da çıkamaz
Kalite değil ki işte olay guido, savicevic falan bir sürü herife para bayildilar.O kadar kaliteli adamları yok ki nasıl çok para harcadı, merak ettim hangi futbolcuya verdiler ki .yasin dışında iyi adamları yok
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ptt takımını kıskanmak anca mizah olurkıskanç bir post
Gıido savicevic izledim de bayağı bal ligi oyuncuları gibiKalite değil ki işte olay guido, savicevic falan bir sürü herife para bayildilar.
İlk yarı aldıkları 3 tane oyuncu sakatlıktan formsuzluktan oynayamadi.
Yöneticilere sorsan muhteşem oyuncular aldılar.![]()
Nerede bir yetersiz yönetici varsa kıç havada geçiyor.
Daha tomane falan var.Gıido savicevic izledim de bayağı bal ligi oyuncuları gibi
700 Bin kime verdiler ohaDaha tomane falan var.
Diyorum ya o kadar oyuncu alıpta en son yasine kalan takımdan çok şey beklememek lazım.
Başkan sorsan Galatasaraylı girip sekidika, ali yavuz, yunus, ozornwafor dortlusune maaş karşılığı istese alırdı en azından derli toplu 3-4 topçu olurdu.
Bonservisine 700 bin Euro verdiğin adam 40 maçlık periyotta 5 maç oynuyorsa ortada büyük bir transfer başarısızlığı vardır.
Bu iş bağıra bağıra buralara geldi.
Ya yasin uzerinden oyun oynayip top çevirme oyunu oynuyorsun. Şu Türkiye Ligi'nde pas futbolu oynayıp başarılı olan var mı acaba. Yanındaki oyuncuya pas veremeyen adamların oynadığı oyun stiline bak
Son yenilen gol direkt oynana futbolun özeti orta saha bomboş kaleci orta sahada defans oyuncusu kendi yarı sahanda sağda bekliyor.
Ertuğrul futbolu okuyorum diye gezinsin.
2 senede 300 milyon harcamış adam cidden çok büyük para. Acemiliğine geldi diyelim takıma papaz oyuncuları doldurmaya gerek yoktu. Boli Savicevic Correur falan tutmadı ve ciddi paralar ödendi keşke bu ligin oyuncularını alsaydılar. Tomane zaten sakat yabancıları iyi değil yani. Bakalım seneye daha zorlu bir lig olacak ama başkan bırakmazsa Samsun yine en güçlü adaylardan birisi olurDünyaları harcadilar yahu. Bu zamana kadar bu kadar para harcanmamistir.
O derece para harcayip nadir çiftçiye falan kalmak alkışlanacak iş.
Direkt kapatılsın bu kadar para boşa atılamaz.
Keza başkan zaten bırakacak, Samsunspor daha da çıkamaz
Yok yahu başkan kalsa da en fazla 5-6. olur o kadar.2 senede 300 milyon harcamış adam cidden çok büyük para. Acemiliğine geldi diyelim takıma papaz oyuncuları doldurmaya gerek yoktu. Boli Savicevic Correur falan tutmadı ve ciddi paralar ödendi keşke bu ligin oyuncularını alsaydılar. Tomane zaten sakat yabancıları iyi değil yani. Bakalım seneye daha zorlu bir lig olacak ama başkan bırakmazsa Samsun yine en güçlü adaylardan birisi olur
Boli var tomane var imza parası falan bunlar 900 binden aşağı değil.700 Bin kime verdiler oha
Boli var tomane var imza parası falan bunlar 900 binden aşağı değil.
Menajerler hoplattilar kulübü. 700 bin Euro'ya Danimarka'da falan 3 tane topçu alıp çatır çatır oynatirsinbu tomane niye hiç oynamamış garip bişi