Stadyum | TRT Spor

Cevap: 1'e 1 Futbol | Stadyum Pazar - TRT

Bu saatten sonra alınması hiç hoş olmaz.

Sergen hayatimda gördügüm en kiskanc yorumcu :D bu kadarda olurmu be ....

+ Ardadan kaptanligi almak küfür etmek gibi birsey olur... en bastan verilmeyecekti...

Seneye gümbür gümbür bir takim kuruldugunda kimse laf atamayacak...

Takim 14. Siradayken tabiki elestirilecek birseyler ararsin,,,

bu arada begenmedigim(iz) brozek harika bir kafa golü atmis :asd:

hakem glowacki'ye de kirmizi vermeliydi...

cüneyt cakir kötü mac yönetmis.

Hasan Sas noldu? Birseyler dedi mi? :D

Futbolherşeydir programında Hasan Şaş teknik direktörlük konusunda en önde Gerets var dedi.

Hic sanmiyorum. Aysal 22 Mayis dedi. Gerets´in 4 Haziran´da maci var ayrica 4 Milyon Euro tazminati var

Olabilme ihtimali en yüksek aday Gerets dedi..Böyle duydum..Senin dediğinde mantıklı ama Hasan diyor onuda :)

olabilme ihtimali ne demek ya :) demekki baya görüşüldü gerets ile

Severim Gerets´i ama hayalkirikligina ugrarim. Pek sicak bakmiyorum Gerets´e. Dogru tercih degil. Fas´tan koparmaya degmez yani

Futbol Herseydir'de Gs ile ilgili yorum yapildimiki :S

Futbol Herseydir'de Gs ile ilgili yorum yapildimiki :S

program biterken, 1 dk konustu Hasan, dedigi sey "su an en yakin isim Gerets gibi duruyor, bunu söyliyebilirim"

insAllah dogru degildir ya

Gerets transferden falan hic bir mok anlamiyor

Gerets gelecegine Terim gelisn valla (Terime istemeyenlerden biriyim de)

Ya Hasan Sas fazla birsey bilmiyor veya kendi dusuncesini soyluyor yada bilerek yanlis bilgi veriyor sag gosterip sol vurmak icin.

Aysal ve ekibi zaten ne hoca ile ilgili nede transferler ile ilgili birsey soyluyor, secim malzemesi olmasin diye ugrasiyorlar fakat Hasan Sas her hafta acik acik bilgiler veriyor.

Ilginc ve garip degil mi? Bence Gerets falan hikaye ...

Hic sanmiyorum. Aysal 22 Mayis dedi. Gerets´in 4 Haziran´da maci var ayrica 4 Milyon Euro tazminati var

22 mayıs ile 4 haziran arasında 2 hafta var 4 haziranda maçını oynar gelir sıkıntı olmazki nasıl olsa sezon açılmıyor o tarihte.

Valla Terim isini bozarsa bu Tulun olayi bozacak gibi. Terim Tulun´u filan istemez yaninda. Albayrak´i da istemez. Ha yönetimde olsun eyvallah der, ama Florya´ya adim atmasinlar der. O yüzden karsi olabilirler Terim´e zaten. Ikisi de menejerlik oynamak istiyor, cok hevesliler. Daha yumusak, daha yönetilmeye acik bir TD olsun istiyorlar. Cünkü biliyorlar ki Terim basarisizligi üstlenir ama basariyi da tek basina üstlenmeyi seven bir yapida :)

22 mayıs ile 4 haziran arasında 2 hafta var 4 haziranda maçını oynar gelir sıkıntı olmazki nasıl olsa sezon açılmıyor o tarihte.

Ismi aciklayacagiz dedi ama. Sence Fas Futbol Federasyonu böyle kritik bir mac öncesi böyle birseye izin verir mi?

Geri
Üst Alt