Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.883
- 4.410
- 1.788
Reis yardiriyor dinleyin 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu başlığın cumartesisi yok galiba ondan buraya yazayım. reklama girdi şuan reklam dönüşü lig başından beri fener maçlarındaki rakipler aleyhine çalınan düdüklerin toplandığı bir video gösterecekler. fener aleyhine olanları reklama girmeden önce gösterdiler
Spor Artı'yı izliyorum şimdi...
Erdoğan Arıkan'a sanal ortamdan " Hangi takımlısın "diye sordular.
Cevabı; " Ben de bir takımı tutuyorum. Hemde öyle böyle değil. İyi bir taraftarım . ama söylemem. "
Sonra kıvırdı " Küçükken çok ateşliydim. Sonra baktım boşunaymış. "
Ben Fenerli olduğunu biliyorum. Ayrıca daha ben Fener aleyhine bir söz söylediğini görmedim. eleştiri anlamında...
Az önce TFF nin küfür kararı konusu açıldı. Selçuk dereli TFF yi eleştirdi ; " Hani dere geçerken at değiştirilmezdi" diye...
Hemen olayı kapatmaya çalıştı Erdoğan...
Bu ne ya devletin kanalıda fbtv olmuş hakem hataları olmasaydı fener 10 puan gerideydi
Oha fenerin kalemi kırılmış bildiğin lan![]()
ne olmus kimin tarafindan ?
Bunu yayınlayan malın özür dileyecek bir olayı olmaması lazım. Bu kadar mı insan mal olabilir hangi hesaptan yazdığını bilmeyecek olan adamın koca kurumda çalışması, ülkede ki çarpık düzenin bir numaralı örneğidir. Böyle adamın o dakika ilişkisi kesilir.