STBL 15/16 ÇF | Pınar Karşıyaka 62-65 Galatasaray Odeabank | M.S | 20 Mayıs

Ne alakasi var abi oynamasin mi adam. Parasini da vermemek keremi haksiz duruma getirmez.

cingıl bels

Kerem net Ada'm değildir . Eğer o Adamsa micov nedir ? Yabancı haliyle , iyi oyunuyla maaşını kesen Ada'm mı adamdır yoksa bunun gibi ihtar çeken mi madamdır. Şu şerefsizi korumayın ne olursa olsun, Galatasaraylıymış, yürü git kerem şerefsizi .

Ne alakasi var abi oynamasin mi adam. Parasini da vermemek keremi haksiz duruma getirmez.

cingıl bels

Geçen sezon Vlado da parasını alamıyordu o şerefsizlik yaptı mı ? Yapmadı. Hatta üstüne ücretinde indirime bile gitti. Ama sözde Galatasaraylı Kerem maça çıkmadı.

Mccolum'a 1 milyon dolar filan yaziyorlar biryerlerde. O paraya daha iyi oyuncu aliriz. Hoca Shilcble mccolumla hiç uğraşmasin. Bütçeyide 10 milyon dolar istesin. vermezlerse istifa etsin. Taraftar dellenip bu Dursunu linç etsin.

Kerem net Ada'm değildir . Eğer o Adamsa micov nedir ? Yabancı haliyle , iyi oyunuyla maaşını kesen Ada'm mı adamdır yoksa bunun gibi ihtar çeken mi madamdır. Şu şerefsizi korumayın ne olursa olsun, Galatasaraylıymış, yürü git kerem şerefsizi .
Adamlikla ne baglanti kurdun ?
Sen isinde bi gun gec yatinca maasin ne yapiyorsun isime sadigim gec yatirsaniz da olur mu diyorsun?
Micov'u zaten seviyoruz. Elestiri adamin hirsli oynamasiyla alakaliydi ona yazdim.

cingıl bels

Geçen sezon Vlado da parasını alamıyordu o şerefsizlik yaptı mı ? Yapmadı. Hatta üstüne ücretinde indirime bile gitti. Ama sözde Galatasaraylı Kerem maça çıkmadı.
Hocam bu isin Galatasaraylilikla alakasi yok.
Micov'un yaptigini cok az kisi yapar. Kendisini ayri seviyorum zaten.

cingıl bels

Adamlikla ne baglanti kurdun ?
Sen isinde bi gun gec yatinca maasin ne yapiyorsun isime sadigim gec yatirsaniz da olur mu diyorsun?
Micov'u zaten seviyoruz. Elestiri adamin hirsli oynamasiyla alakaliydi ona yazdim.

cingıl bels

Ama ben o çalıştığım işte benim işim , benim şirketim demiyorum . Sen de buradan bir bağlantı kur bence , profesyonel olacaksan çeneni de tutacaksın gidip ben taraftarım demeyeceksin eğer profesyonelse !!!

Geri
Üst Alt