Galatasaray öncelikle sponsora fazladan 2 milyon verseniz diye dilenen tiplerden kurtulmalı.
Aslında ben şu Telekom birleşmesini istiyordum hem güçlü bir marka sponsorluğu kazanmış olurduk.Ha birleşme durumları imaj yönünden sıkıntılı lakin sistem buna zorluyor.Kaldı ki Galatasaray Basketbol Takımı zaten başarılı bir yapı,Fenerbahçe 'nin birleşme öncesi durumunda değil.Bu tip kısıtlı imkanlarla basketbol şubesini yönetmek bence artık boşa.Profesyonel bir yapıda kendi bütçesi ve sponsoruyla var olmalı ki mücadele edilebilsin.
Sinan'in belli bir kapasitesi var. Hoca hiç oyundan almayi düşünmedi. Bogdonovic'i çoşturdu işte 2. yari. 900.000 dolar aliyorsa Micov'a ayip ulan
Aynen 900 bin dolar alıyo.
Bu niye indirmemiş Micov indirirken. Yoksa indirmiş hali bu mu. Feneri övmesini unutursam severim Sinan'i ama o para etmez. Ünal aysal heryerde müthiş maaşlar vermiş. Onun döneminden sanirim.
Murat ülker fanatik fenerli kardeşim, fener başarısıyla bulmadı sponsoru, ülker istediKoskoca Galatasaray adam akıllı sponsor bulamıyor.. Aynı ülkenin aynı şehrin takımı ise bizim bütçenin 5x para verecek sponsor bulabiliyor.
Koskoca Galatasaray adam akıllı sponsor bulamıyor.. Aynı ülkenin aynı şehrin takımı ise bizim bütçenin 5x para verecek sponsor bulabiliyor.
Murat ülker fanatik fenerli kardeşim, fener başarısıyla bulmadı sponsoru, ülker istedi
Yazmayayım yazmayayım diyorum yine de yazacağım . Ulan yönetimler , çok fanatik ! Zengin Galatasaraylı vampirler ! Neredesiniz ? Şu takım şunları hakediyor mu? Neymiş zorundalar mıymış arkadaş şu kuşların en mal iş Adamı bile bir bardak alıyor kendi klüplerine . Bugün fener istesin en az 15 milyon yine sponsor bulur iş adamlarından , bakmayın Ülker adı yazmadığına sırt reklamlarında koskoca halley yazıyor adamlar aynı desteği hala veriyor sırf adı fener kalsın diye isimlerini çektiriler. İstesinler doğuş , Nihat , Ali falan hemen sponsor olur . Ünal Aysal seni hep överim ama neymiş ben sponsor olacaktım küstüm , sen Nasıl kulübe küsüyorsun? Fatih terim 3 gün önce bile dedi kişilere kırılır insan kulübümüze değil ! Sevinmeyin siz zengin Gs'li adamcıklar, Galatasaray Ada'sında bedava yiyip içmeye devam edin . İyi geceler kardeşlerim ...
Sent from my iPhone using Tapatalk