James dusandan iyi değil mi![]()
ya duşan zaten ayrı bir dünya onu olaya katma bile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
James dusandan iyi değil mi![]()
Bunu alalimda o güne onu dusunuruz.Umarım yaparız ama çok zor bu rotasyonla.
Kafan mı güzel
Zanlı O.B: "Amacım antrenöre tükürmek değildi. Ona geldiği için çok üzüldüm. Maçtan sonra yanına gidip özür dileyecektim ama ulaşamadım."
hani bi laf var ya .... misin sabaha mı bırakırsın.hayvanlar bile senden sağduyulu davranır andaval herif
Sevinelim lafına 5 kere tekrarladın.fenerli misin ? Burada Kafamın iyi olduğunu düşündürecek ne gördün acaba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ha birde şu Murat Murathanoğlu adamı delirtiyor. İnatla Fenerbahçe'nin adını sponsorsuz söylüyor bizim sponsoru ise her seferinde dile katıyor. Her maç yapıyor bunu enteresanEziklik böyle bir şey olsa gerek.
Bu sezon sponsorları yok o yüzden.
Ha birde şu Murat Murathanoğlu adamı delirtiyor. İnatla Fenerbahçe'nin adını sponsorsuz söylüyor bizim sponsoru ise her seferinde dile katıyor. Her maç yapıyor bunu enteresanEziklik böyle bir şey olsa gerek.
Bu Sezon sponsor yoksa Ülker spor demeleri lazım çünkü takımın orjinali ÜlkerBu sezon sponsorları yok o yüzden.
Seneye olmuyacak oda doğruysa tabi
Kazansak orada napacaz diyene ayrı kıl oluyorum. Orada oynarız kazanırız kaybederiz ama bir yürek koyarız . Oldu olacak ya kaybedersek diye tüm şubeleri kapatalım. Koyup geçemesek bile zorlar geçiliriz. Ama pes etmeyiz