# Stephane Ruffier

Cevap: # Stephane Ruffier

Ve Neuer, Bayern Münih'te

Beklenen transfer gerçekleşti. Schalke'nin başarılı kalecisi Manuel Neuer Bayern Münih'e transfer oldu. Bayern 25 yaşındaki kaleciyle 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ne kaleciler var ya kaçırıyoruz.

FT daha iyi kaleci alacaz demis Kallstrome de eh iste demis H.NEWS

Beklenen transfer gerçekleşti. Schalke'nin başarılı kalecisi Manuel Neuer Bayern Münih'e transfer oldu. Bayern 25 yaşındaki kaleciyle 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Neuer'i mi kaçırmış olduk şimdi hocam:o

Neuer'in bonservisine 20 milyon saydı Bayern,nereye kaçırıyoruz pardon?

İyi kaleci

Mutlaka listemizde oldugunu düşünüyorum ama hocanında dedigi gibi önce tepelerden olmus meyvayı kapmaya calısıyoruz baktık işler yolunda gitmiyor en az ruffier kalitesinde bi kaleci alcagımızı düşünüyorum. İnce eleyip sık dokuyoruz

Küme düşen takımın kalecisi diye istemeyenler var hala, sadece gülüyorum. Bu adam olmaza mümkünatı yok Monaco kümede kalma şansını son haftaya kadar taşıyamazdı.

Boşuna uğraşmayalım, gelmeyecek. Bizim yönetimimiz bu kadar akıllı olamaz. Yok öyle bir imkan.

İyi kaleci

Mutlaka listemizde oldugunu düşünüyorum ama hocanında dedigi gibi önce tepelerden olmus meyvayı kapmaya calısıyoruz baktık işler yolunda gitmiyor en az ruffier kalitesinde bi kaleci alcagımızı düşünüyorum. İnce eleyip sık dokuyoruz

Umarım büyük balıklarla ilgilenirken en az onlar kadar katkı sağlayabilecek, alınabilme olaslılığı daha yüksek olan böyle adamları kaçırmıyoruzdur.

Ahaha yok artik. :)

Adama Almanya'da tapiyorlar, Münih'i tercih etmese, ManU'daydi suanda.

Dün Fransiz basininda söyle bir haber çikti takimdashlar : (bizi ilgilendiren kismi seçtim)

Et Stéphane de rigoler à l'évocation de la piste Galatasaray : « Je ne suis vraiment pas au courant (rires). Pourquoi pas aussi ! Je suis dans une situation où l'on va regarder les clubs qui viendront à moi et je choisirai le meilleur challenge, avec le plus d'objectifs. » Et de conclure sans ambiguïté : « Il faut que le projet m'intéresse avant tout. Je suis ouvert à toutes propositions. »

Ruffier dün bir radyoya baglandi ve kendisine Galatasaray ihtimali soruldu. Bunun üzerine gülüp "Neden olmasin ? Bu konudan haberim yok ama gelen bütün teklfileri degerlendirip, en büyük hedefleri olan takimi seçecegim." demis. Son olarak tüm tekliflere açik oldugunu belirtmis. Ayrica haberin bir diger bölümünde Ligue 2'de oynamak istemedigi için takimdan kesinlikle ayrilacagini ama Monaco'nun kendisi için belirledigi bonservis bedelinin (7 milyon €) çok yüksek oldugunu söylemis.

Ümitlenmeye gerek yok, gelmez çünkü almayız.

lan umut nedir bu ruffier hanutculugu

leshlige yeni bir soluk getirdin

Lazım çünkü. Gereksiz gereksiz yıldız isimlerin peşinden koşup asıl yararlı olacak adamları almıyoruz. Geçen seneki hareketlerin aynısı. "yok Van der Vaart geliyordu karısı izin vermedi." "Yok az kalsın Honda'yı alıyorduk olmadı." KARDEŞİM BANANE! Kiminle ilgilendiğiniz umrumda değil. ADAM GİBİ ADAM ALIN olsun bitsin.

Fransiz basininda haberler çogalmaya basladi renkdaslar. Sanirim ciddi sekilde Ruffier ile ilgileniyoruz. Bu transferde en ciddi rakibimiz Rennes.

Fransiz basininda haberler çogalmaya basladi renkdaslar. Sanirim ciddi sekilde Ruffier ile ilgileniyoruz. Bu transferde en ciddi rakibimiz Rennes.

Rennes rakip falan değil. İstersek alırız, sorun yeterince istemediğimizdir.

Rennes rakip falan değil. İstersek alırız, sorun yeterince istemediğimizdir.

Rakip demeyelim o zaman, Ruffier ile ilgilenen baska bir kulüp Rennes diyelim. Cidden haberler çogaldi ama dedigin gibi somut seyler yok. Insallah kisa sürede teklifimizi sunariz.

Geri
Üst Alt