Stephen Hawking "Tanrıya gerek kalmadı"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Stephen Hawking "Tanrıya gerek kalmadı"

Kadına b.k atanlar hiç Müslüm gündüzleri,fadime şahinleri,h.üzmezleri görmez.Ağlayarak din üzerinden milleti tiftifleyenleri görmez.Çünkü onlar din istismarcısı.Onların dokunulmazlığı var.

onlarıda tartışırız konu bunlar değil.

Hawking e de neler denilmiş başka sitelerde bakıyorum adamın görünüşünden tut fikirlerine kadar denmedik kalmamış Bilim adamlarına en çok düşman bu ülke de var zaten Bu ülkede böyle şeyler tartışılsa asarlar adamı

Uğur ya anlayamıyosun yada işine gelmiyor abicim banane ister hristiyan olsun ister ateist burdakı konu o değil, sen yardım yaparken eğer müslüman insanların hassasiyetlerine saygısızlık yaparsan tepki alman normal.Hangi mesajları demişsin,verdiğim linke tıkla orada herşey delilli olarak var, tanımadığını yönlerini tanı, sonra gel birdaha yorum yap burda.

Bana video göster,mesaj değil arkadaş.Ben babama bile güvünmem sanamı güvencem.Sizin zihniettekiler;assın kessin,ona buna tecavüz etsin,adam yaksın,içki içsin.Ama sonradan tövbe etsin en iyi müslüman.Kadın insan gibi yaşamış,açları doyurmuş,kapalı değil diyemi bu kadar çamur.ENERJİNİZİ BAŞKA YERLERE HARCAYIN.OSMANLI BU YÜZDEN YIKILDI

Beyler öğlen vakti nedir bu hararet? Fikirlerinizi karşı tarafa empoze etmek yerine, rahat bir havada fikirlerinizi paylaşın.

Türkan Saylan demez olaydım.

Bırakın neyse yahu, mit raporu deniyor:)

"Gizli belge:)" ama var.

Size Yalın Küçük'ü anlatırım; etmediğiniz küfür kalmaz.

Sonra bir daha anlatırım tapar, saygıdan ölürsünüz.

Yarım yamalak bilgi hiç bilmemekten çok daha kötüdür.

Bu bilgilerle insanları suçlamak daha da kötüdür.

Hakikaten bırakalım bu mevzuuyu.

Türkan Saylan kadar bu ülkeye yararı olan bir adam varsa bu sitede ben de adam değilim.

Büyük bilim adamı ve bir deha sayın Stephan Hawking'in düşünceleri hakkında yorum yapmıyorum. Çünkü katılan olduğu kadar, katılmayanda var. Ve gereksiz tartışmalara yer açıyor.

Ancak şunuda belirtmek isterim.

Sana göre doğru veya yanlış olan bu düşünce için adam hayatını harcıyor. Bunun hakkında bilimsel araştırmalar yapıyor, milyon dolarlarca para harcanıyor, makaleler & kitaplar yazıyor. Amacı proveke etmek olmadığı için, televizyonlarımızda ki aptal insanlar gibi kanal kanal dolaşıp "Allah yoktur, havada durdum şaitlerim var!" gibi saçmalıklarda bulunmuyor.

Şu ana kadar S. Hawking hakkında ne biliyordun? Hiç araştırmalarını takip ettin mi? Hiç bir kitabını alıp okudun mu?

Bugün hayatta insanlık adına sıfır gram yararı olmamış, kendisini kültürel ve bilimsel mânâda (kitap okumamak vs.) geliştirmemiş, yeni fikirlere & görüşlere zihni kapalı, tabuları yıkmaktan korkan, hayatı boyunca "gelişmek" adına en ufak çaba sarf etmeyip, sonrada cepte beş para yokken, Piyango bileti kuyruğunda sıra kendisine gelince, biletini aldıktan sonra "Allah büyüktür", diyen insanlar yerine,

Keşke herkes S. Hawking gibi olsa.

Bana video göster,mesaj değil arkadaş.Ben babama bile güvünmem sanamı güvencem.Sizin zihniettekiler;assın kessin,ona buna tecavüz etsin,adam yaksın,içki içsin.Ama sonradan tövbe etsin en iyi müslüman.Kadın insan gibi yaşamış,açları doyurmuş,kapalı değil diyemi bu kadar çamur.ENERJİNİZİ BAŞKA YERLERE HARCAYIN.OSMANLI BU YÜZDEN YIKILDI

Ne alaka?

Arkadas oyle birseymi dedi? Ve Türkan Saylana soylenenler (haksiz veya hakli) Osmanliyin yikilmasina baglamanda çok komik.

Osmanli Fransiz sevdasindan yikildi, asiri dincilikten yikildi flnda filan.

Birak bu isleri, enerjini baska biryere harca :n:

Türkan Saylan kadar bu ülkeye yararı olan bir adam varsa bu sitede ben de adam değilim.

Annesi kapalı diye öğrenciye burs vermeden,baleyle namazı kıyaslayan bir insan iyilik miyilik yapmasın.

Binlerce insan var Türkiye'de milyonlarca insana yardım eden.Kimin haberi var?

Annesi kapalı diye öğrenciye burs vermeden,baleyle namazı kıyaslayan bir insan iyilik miyilik yapmasın.

Binlerce insan var Türkiye'de milyonlarca insana yardım eden.Kimin haberi var?

Ohooo mantığa gel. İyilik yapacağı kişileri belirlerken kullanacağı kriterleri de kendine bırakalım bence.

Üstad Stephen Hawking icin bir dakikalık saygı duruşu.

Benim huzurumda diye birşey söz konusu değil.İyilik dediğin karşılıksız,beklentisiz yapılır.

Düşünsene bursa ihtiyacın var ama annen kapalı diye sana burs vermiyorlar....

Ben sana iyilik yapmak istememem benim kötü olduğum anlamına mı gelir. İyilik karşılıksız yapılır ama istediğin kişiye yapılır. Türkan Saylan devlet değil, insan ve yardım edeceği kişiyi seçmesi de en büyük hakkıydı.

Ben sana iyilik yapmak istememem benim kötü olduğum anlamına mı gelir. İyilik karşılıksız yapılır ama istediğin kişiye yapılır. Türkan Saylan devlet değil, insan ve yardım edeceği kişiyi seçmesi de en büyük hakkıydı.

O zaman bu insanı bir halk kahramanı gibi gösteremezsiniz...

O zaman bu insanı bir halk kahramanı gibi gösteremezsiniz...

Benim ve benim gübi düşünenlerin kahramanı diyebilirm ama (: Halk kahramanı olmayabilir.

Ayrıca doktor olduğu yıllarda yaptıklarına da göz gezdirmek lazım. Orda dünya görüşü ayırt etmeden herkesin kaçtığı cüzzamlılara yardım etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt