stresli iş

1 aylık calismanin sonucunda 90 milyonluk vergi iadesi aldi sirket. Konunun normalde benimle alakası yok ama sap tüm modülleri 2 ay boyunca siçmış bu verileri ayiklayip tekrar raporlamak gerektigi icin tüm birimlerin isini yaptim.

Çalışilan 2 aylık veri fakat sapden sadece 2 günlük veri alinabiliyor fazlasi excelle sığmiyor oradan yasadığim stresi hesap edin.

bizim bi arkadaş kalıba y..kını basmıştı yurt odasında sergiliyordu alçı modelde
Ben de nah işareti yapmıştım onun modelini çıkardılar istersen yollıyım

İkinci soru ise oyduğun sabunu kötü amaçla kullandın mı?

Konudan cikarim yapacak olursak. Sabunla oynamak stresin ilacı. Hele birde ortasına oyuk aciyorsaniz.

Benimde askerde arkadas tuvalet kagidi ve kartonlari islatip 16 cm alet yapmisti. Nobetten gelen arkadasin yastigina koymustu. Ben sakanin hic bir yerimde yoktum zaten öyle bir marifetim olsa coktan zengin olmustum. Ben sadece izledim ama birebir aynisiydi damarli falandi

32 diş arasında dar alanda kısa paslaşmalar yaparak sinire artere yan dişe dikkat ederek, kapıda bekleyen sabırsız ve ağrılı onlarca hastayla haftanın beş günü geçiyor sevmeyerek yapılacak iş değil :asd:

Diş plağı, diş taşı nasıl geçer dostum, doktora gitmeden. 😬

her nobette iki appandisit , bir iki beyin kanamasi , inme , akciger embolisi ve bilimum aciller dolayisiyla gecen uykusuz geceler

yine de kadin ve cocuklarin yarattigi strese gore daha bas edilebilir bir durum

Stressiz iş bulmak zaten çok zor. KPSS ile falan atanman lazım ama bu sefer de geçim stresi daha büyük olur şu ekonomik koşullarda.

Çalıştığım sektör gereği stres var. Çünkü proje bazlı işlerde çalıştığın müşterilerin karakterinden, iş paketininin büyüklüğü ve deadline’ına kadar bir çok farklı unsur bunu artı eksi etkiliyor. Ve aynı anda birden fazla proje ya da sıkışık takvimli işler olabiliyor. Bu da kaliteli iş çıkarmak istersen özellikle bireysel olarak yorucu oluyor.

Esnek mesai vs hem iyi hem kötü. Uzaktan çalışma opsiyonu olan yazılım tabanlı sektörler ya da hibrid çalışmalı bizim tarz bol toplantılı işler her daim güçlü sinir gerektiriyor. Çünkü sosyal hayat dengeni kurmak kolay değil. Toplantılar çok artınca işin kendisini yapabilmek için çalışma süreni ayarlamak zorlaşıyor verim düştüğü içim bölünmeden dolayı.

Geri
Üst Alt