Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feramuz konuya dahil olunca sonu neden hep böyle oluyor ONURUMferamuzu sevindirecek bir şey yazmayacağım
Ben de nah işareti yapmıştım onun modelini çıkardılar istersen yollıyımbizim bi arkadaş kalıba y..kını basmıştı yurt odasında sergiliyordu alçı modelde
32 diş arasında dar alanda kısa paslaşmalar yaparak sinire artere yan dişe dikkat ederek, kapıda bekleyen sabırsız ve ağrılı onlarca hastayla haftanın beş günü geçiyor sevmeyerek yapılacak iş değil![]()
gitmeden olmaz ki abi ya plak fırçalarsan geçer de taş için mekanik temizlik şartDiş plağı, diş taşı nasıl geçer dostum, doktora gitmeden.![]()
benim aletin fotuyu niye attınUlan görende milimetrenin 0.001 hassasiyetinde mastar taşlıyorsunuz zanneder. Stresin ağababası olan şu işi haftanın 6 günü 3 vardiya düzeninde yapıyorum. Stresini geçtim. Yaptığım iş karşılığında aldığım para daha aklıma gelince daha çok stres oluyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 225818
kaç gaymegitmeden olmaz ki abi ya plak fırçalarsan geçer de taş için mekanik temizlik şart
Abinin mesleği ile dalga mı geçiyon ha hain herif?benim aletin fotuyu niye attın
allah kolaylık versin değerli ahbabımAbinin mesleği ile dalga mı geçiyon ha hain herif?
allah kolaylık versin değerli ahbabım
0kaç gayme
biz de mum vardı admirimBen de nah işareti yapmıştım onun modelini çıkardılar istersen yollıyım
İkinci soru ise oyduğun sabunu kötü amaçla kullandın mı?