STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Yarin Besiktas'a, bir sonraki hafta eziklere cok fena koyacaz

ts lige havlu atmış. çok bireysel oynadılar. Tsi bizde fenerde 2 maçtada yener. asıl belirleyici bjk olacak. yeni başkan yeni hoca! gazı falan. Biz yarın berabere kalsakta yenilsekte haftaya fbyi yenersek şampiyon oluruz.

Adamlar hayatının maçını oynadı, zaten alabilcekleri bir maç bu iddaa oranı bile 1.60

Eğer yarın yenersek özgüvenleri darma dağın olur

zaten bu ligin şampiyonluk düğümünü 5. haftaya kadar çözdürmezler kimseye onca yatırım reklam geri dönüşü olmalı bunun

playoff= şampiyonluğu çalmak... geriden gelen tabiki daha hırslı olacak

Fener play-off'un en kolay maçini oynadi, kendi evinde ts ile, bundan sonraki maçlar daha zor olacak, yarin kazanirsak buyuk bi avantaj yakalariz

İnanan insanlar görmek istiyor insan burda.

Bu ligin en iyi takımı, 5 puan önde olan takımı biziz.

Atalım şu karamsarlığı üstümüzden.

İlk 2 maçı aldık mı şampiyonuz arkadaşlar.Ve bu söylediğim çokta zor değil.Galatasaray bunu yapabilir.Az sakin,5 puan önde olan onlar değil,biziz.

ts lige havlu atmış. çok bireysel oynadılar. Tsi bizde fenerde 2 maçtada yener. asıl belirleyici bjk olacak. yeni başkan yeni hoca! gazı falan. Biz yarın berabere kalsakta yenilsekte haftaya fbyi yenersek şampiyon oluruz.

Dediklerin mantıklı ve ben birşey daha ekleyeyim. Yarın Beşiktaşı yenersek onların bir rolüde kalmaz dağılırlar. fenerbaaçeyle kendi aramızda takılırız :)

Bu eziklere göre ayarlanmış bir sistem.Ben hakemlerden korkuyorum.Normal şartlar altında biz bu yavşaklara her türlü kayarız.Biz hakemleride yenemezsek,amaç ezikleri birinci getirip bu senede mi şike vardı dedirtmek.Play mlay hikaye.

Fener süper finalde oynayacağı 6 maçtan en kolay olanını kazandı.. Sıkıntı yok.. Trabzon şu kötü futbolu bize karşı oynasa adi fenerlilerin yapacağı yorumları az çok tahmin ediyorsunuzdur.. Şimdi de çıkıp konuşsunlar bakalım.. Bu arada ola ki şampiyonluk bu süper final dalgasıyla elimizden gide; Başta MAA, sonra Demirören keleği ülkeyi terketsinler.. O zaman görürler, mitinglerle kurtulabilirler mi bakalım..

Arkadaşlar zaten ilk haftalardan Şampiyonluğu garantileyeceğimizi falan mı sanıyordunuz o kadar kolay değil bu işler! 5. haftada 6 Mayıs günü Arena'da oynayacağımız Beşiktaş maçında Şampiyonluğu garantiler , turumuzu atarız inşallah! Son haftada şampiyon olarak Kadıköy'e gideriz diye düşünüyorum.

Fener play-off'un en kolay maçini oynadi, kendi evinde ts ile, bundan sonraki maçlar daha zor olacak, yarin kazanirsak buyuk bi avantaj yakalariz

Katılıyorum Play-Off grubunun bana göre en zayıf takımı Trabzonspor'dur.

Dediklerin mantıklı ve ben birşey daha ekleyeyim. Yarın Beşiktaşı yenersek onların bir rolüde kalmaz dağılırlar. fenerbaaçeyle kendi aramızda takılırız :)

bu kadar basit zaten rolleri yok tutunmak için umut arıyorlar yendik mi oda kalmıyacak şortlarla gelmeye başlıycaklar maça bütün tantana 2 maç için

ulan insan biraz mücadele eder be trabzon ne igrenc bi takimsin senol günes te ayni lig macindaki gibi mal kadro mal bi oyun anlayisini devam ettirdi insan hicmi görmez ya ayni oyun ayni berbat futbol

fenerden sonra oynamamamız çok kötü oldu çünkü fenerin galibiyetiyle üzerimizde çok büyük bir baskı oluşacak yarın inşallah kazanırız.

Kendi maclarimiza odaklanalim. Madem.sampiyon olmak istiyoruz,Fenerbahce'den daha hirsli olmaliyiz. Fenerbahce'nin istegini görmek, bizim oyunculari daha da hirslandirmali. Yarin önümüzde cok önemli bi mac var. Kazanirsak hersey lehimize döner,haftaya da sampiyonluk macimiza cikariz.

Dosta düsmana sampiyonlugu ne kadar istedigimizi ispat etmeliler yarin

trabzona o kadar güveniyosunuz kesin puan alır diyosunuz kadıköy deplasmanından, play off a heyecan verici diye başlık açıyosunuz, sonra fener kendi evinde ts yi evire çevire yenince hem play off a saydırıyosunuz hem de şimdi napcaz moduna giriyosunuz...hayretle takip ediyorum forumu :)

Geri
Üst Alt