STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

TS'nin bir bize karşı, birde FB'ye karşı oynadığı oyuna bakıyorum da.. İnanılacak gibi değil. Bize oynadıkları oyunun yarısını oynasalardı Fener o pasları asla yapamazdı zaten, mümkün değildi. Bize karşı anlamsız, inanılmaz derece müthiş bir hırsla oynadılar. Şampiyonlar Ligi iddiaları vardı ondandır diyeceğim de FB'yi yenseler aradaki puan farkı 3'e inecek. 2.lik için önemli bir adım atacaklardı. Bazen bu ligteki herşey yayıncı kuruluşun istekleri üzerine kurulu demekten alamıyorum kendimi.

Birde biz o gün günümüzde değildik , mehmet battal çok net bi fırsat kaçırmıştı .Biz kendi oyunumuzu oynayalım hepsini ezeriz zaten :)

Bu yıl taraftar profilimizin de epey değişti gibi. Geçen sene değil, ondan önceki yıllarda da takımına bu kadar sahip çıkan ve savunan bir yapımız yoktu sanki. Fatih hocanın getirdiği özgüven ve alınan sonuçlar ile taraftarın da güveni yerine geldi diye düşünüyorum. Takımızı her türlü şartta, her türlü tartışmada savunur olduk. Geçmişte bunun aksine GS taraftarının kabullenir bir yapısı vardı. Zaten arenanın da atmosferi de ortada, eski uyuz, ayni tezahüratları tekrarlayıp duran, ''saldır Galatasaray''dan başka birşey bilmez GS taraftarı yok artık. Kısacası artık herşey değişti, sıkıntılı günler geride kaldı. Yaz transfer dönemini iyi değerlendirip Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir başarı yakalarsak durdurulmaz bir çıkış başlatacağımızı düşünüyorum.

Fenerbahçe özellikle son maçlarda pas takımı hüviyetine büründüler bol pas amaç rakiplerini yormak maça mutlaka baskı yaparak başlamalıyız özellikle selçuk şahin ve Bekir topu aldıklarında sahaya çıktıklarına pişman olmalılar neden bu ikisi diyosanız dikkat edin bu iki oyuncuda en ufak baskı ve preste saçma sapan pas seçimleri ile takımlarını zor durumlarda bırakıyolar ha birde mümkünse kaleyi artık uzaktan görelim o zaman kazanırız..

Yanlız söylemeden geçemeyecem bu rahatlık canımı çok sıkıyor anlamsız bir tedirginlik var içimde..

yok abi, kafamda oynatıyorum oynatıyorum maçı; en kötü senaryoda bile kaybetmememiz lazım ya. en kötü berabere kalırız ki, berabere kalmak bile %80 şampiyonuz demek.

duran toplara dikkat edecez, tahriklere kapılmayacaz hepsi bu.

Bu yıl taraftar profilimizin de epey değişti gibi. Geçen sene değil, ondan önceki yıllarda da takımına bu kadar sahip çıkan ve savunan bir yapımız yoktu sanki. Fatih hocanın getirdiği özgüven ve alınan sonuçlar ile taraftarın da güveni yerine geldi diye düşünüyorum. Takımızı her türlü şartta, her türlü tartışmada savunur olduk. Geçmişte bunun aksine GS taraftarının kabullenir bir yapısı vardı. Zaten arenanın da atmosferi de ortada, eski uyuz, ayni tezahüratları tekrarlayıp duran, ''saldır Galatasaray''dan başka birşey bilmez GS taraftarı yok artık. Kısacası artık herşey değişti, sıkıntılı günler geride kaldı. Yaz transfer dönemini iyi değerlendirip Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir başarı yakalarsak durdurulmaz bir çıkış başlatacağımızı düşünüyorum.

Pazar günü maçı kaybedelim değişen taraftar profilini burda görürsün dostum.

Şansızlık olur bala bir gol atarlar, çok gol pozisyonu harcarız kaybederiz olsun.

Benim için geçen seneden sonra takımı bu seviyeye çıkardıkları için büyük bir alkış ve saygıyı hakettiler. Umarım herkes içinde böyle olur

qr code ile küfü serbest mi ona göre resim koyacagim

trabzonun forumuna baktimda cogunluk fenerin yenmesini istiyor :confused: bu türkiye harbi tuhaf bir ülke, icinde yasayanlar ise mazo$ist

Ben de biraz göz gezdirmiştim Ts forumuna. Garip hakikaten.

Hepinizin dikkatini cekmistir eminim.. Bu sefer hic biyerde "GELIYORUZ" gibi boylarindan buyuk laflar konusmuyolar :asd:

4-0 kazanırız enginin kesin gölü var

az kaldıııııı cehennem ısınıyoooorrrr

yarın sabahtan çıkacağız yola içimde garip rahatlık var ama bu neye delalet yarın akşam göreceğiz haydi cimbom alalım şu maçı

İlk defa gidiyorum gibi gözüküyor :)

Bu arada Pegasus ÜST nasıldır? O biletle pegasus alta girme şansımız var mı

Koreografi nasil olucak falan bilgi falan var mi ? :I

Bilgi yok, olmasın da zaten... Sürpriz olsun. :)

Geri
Üst Alt