STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Ya ben bu sansi aciklayamiyorum arkadas ya. Fenerbahce bize 90 dakika böyle baski yapacak, 5 tane yeriz ya.

Gercekten hala inanamiyorum macin böyle bittigine. Bu futbolla 10 kere oynasak 9 kere yenerdik. Anlayamiyorum

Kimseye de kizamiyorum. Istedigimiz gibi oynadilar. 2 kere de pozisyon bulur herhalde Fenerbahce. Normal.

Ama sonuc asla böyle olmamaliydi. Kime isyan edecegimi sasirdim.

İyi akşamlar. Öncelikle ilk mesajım hayırlı olsun...

Sinirim ancak yatıştı, maç sırasında burada okuduğum kadarıyla 340. sayfalarda 3-5 tane ezik var, adminlere duyrulur.

Maç 0-1'ken yazdığımı yazıyorum;

"Umutsuzluğa gerek yok"

karga karga gakk dedi hamsi tava güzel dedi şikeci şampiyon dedi. bjk fenere yatarrrr kutulusu yok hamsilerde öyle böyle oynuyormuş gözüküp yenilir... biz iki ts bir bjk macında kesinlkle puan kaybedecez eşit puanlarda olacak karıköy deplasmanı ve şikeciler kazanacak...

heee karamsararım cünkü federasyon başkanına bakın

Şu bulduğumuz pozisyonları bu şerefsizler bulsaydı bugün maç 6'lık, 7'lik olurdu herhalde.

Arkadaş nasıl bir şans var lan bizde.:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:

Ben bu takimla gurur duydum birkez daha. Adamlar oynamadiklari halde yorulurken, biz 90 dakika boyunca bastirdik ve pozisyon bulduk. Ama iste bu bal olayi yok mu?? Ben bazi arkadaslara fazla ucmayin, bu adamlar ballilar dedigimde bana kizildi.

moral cok bozuk uyumaya çalışıcam

nedense cok yorgunum

hadi iyi geceler sizlere

inşallah şampiyon biz olacağız.kalın sağlıcakla :(

Zor uyurum ben bu gece.

Ya ben bu sansi aciklayamiyorum arkadas ya. Fenerbahce bize 90 dakika böyle baski yapacak, 5 tane yeriz ya.

Gercekten hala inanamiyorum macin böyle bittigine. Bu futbolla 10 kere oynasak 9 kere yenerdik. Anlayamiyorum

Kimseye de kizamiyorum. Istedigimiz gibi oynadilar. 2 kere de pozisyon bulur herhalde Fenerbahce. Normal.

Ama sonuc asla böyle olmamaliydi. Kime isyan edecegimi sasirdim.

Kardes böyle düşünürsen işin içinden cıkamazsın.Keşkeler yaranı geçirmez.tamam bizde üzüldük hala gerginiz ama yapcak bişey önümüze bakıp hesabını kitabını yapmalıyız.

Allah sevdiği kuluna önce eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş. Gerilelim biraz, hatta geri düşelim, Kadıköyde ofsayttan atalım golü. Mazoşistim ama Neutchetel xamax maçını unutamamızın sebebi, 3 sıfırın rövanşında 4-0 yenmemiz değil midir? Önemli değil, olur böyle kazalar. Korkmayın, yakın meşaleleri. Ben bu kadar eminim şampiyonluktan..

o necatinin girmeyen karambol topunda. Onlar olsa bizim musleranın kafasına biyerine çarpar yine girerdi.

Beyler yapmayın etmeyin bu gibi yorumlar bizim çocukların emeğine hakaret. Kötü mü oynadı yani o 1 forvet 1 kanat eksik takım. Çıktılar aslanlar gibi oynadılar ama yenemedik işte. Bir tarafta 25 şutun sadece biri gol olurken öbür tarafta 3 şutun ikisi gol oluyorsa bu ne sahadakilerin ne de yönetimin suçudur.

Ya abi sıkıntı orda zaten böyle mağlubiyet daha çok üzüyo beni şahsen.

adam gibi bir lig olsa diyeceğim ki bu fener bizi kadıköyde yenemez en az beraberlik alırız ama hakem faktörü fener taraftarının şirkefliği tablo çok karamsar :S

O ne demek? Ne bicim konusuyorsun sen?

Son hafta Kadıköyde kazanamayız, objektif oluyorum. Bu yüzden 1 puan önde şuan Fener. Taraftarlıgı bi kenara bırakıyorum. Fenerbahçenin 3 haftada mutlaka puan kaybetmesi lazım Şampiyonluk için..

Volkan: Galatasaray Ligin en iyi takımı

tabiki ligtv nin bi yandan "sucu" var. Benim söyledim baska manada.

Mac "ici olayi" ....

neyse artik 3/3 yapip, önümüze bakicas

bu mağlubiyet hiç kolay hazmedilcek bir yenilgi deyil umarım topçular kendilerini erken toparlar

Geri
Üst Alt