STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

FORVET oyuncumuz yok elmander yardımcı forvettir

Şampiyon olmak istiyorsak önümüzdeki 3 macı kesin kazanmamız lazım. Beraberlik falan bizi kurtarmaz tam aksine sampiyonluğu tehlikeye sokar. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık hersey bizim elimizde burdan şampiyonluğu vermeyelim.

maca abimle beraber baktim...macin ilk yarim saatinde, karambol toplar falan, hep eziklerin önune düsüyordu yine.

abime dedim yandik yine, bu serefsizlerin yine sansli günü herhalde.....

ve malesef öyle oldu....

Şampiyonluk için tek umudum Trabzonspor.Avni Aker'deki maçta 1996 yılının rövanşını almasını bekliyorum Trabzonspor'dan.Koca 90 dakika boyunca rakibin tek korneri yok,sadece 4 şut çekmiş topla oynama oranı %35 ama buna rağmen yenil.Yazınca,maçı tekrar tekrar izleyince ifade edemediğim duygular yaşıyorum.

Yalnız genel olarak rahat olduğumuz maçları kaybettik. En azından puan kaybettik. İçerdeki TS maçı, Sivas kupa maçı, bu maç. Maçtan önce 7-0 olsun bizim olsun, gök delinse yenemezler vs. vs. dedik, buyrun işte. Adamlar böyle 2 şampiyonluk kaybetti. Neyse her işte hayır vardır diyelim.

çok yazık oldu gerçekten. 5 maçlık pozisyona girip atamamak. şanssızlık bu olsa gerek.

20 kadar fenerlinin agzını burnunu kırdık semtimizde kimse fenerbahçe şampiyon die bagıramaz bugün ne kadar fenerli varsa hepsini gebertmek istiyorum mehmet topuzu getirseler bana serefsizimki 3 gün işkence yaparım suan o kadar kinliyim

1degil 2 degil 5 degil.son oynadimiz 5 maca bakin fb ile,gol pozisyon sayisi 50 ye 10 dur,ama ,1 galibiyet aldik

Şaka maka fenerasyon nasıl çalıştı bu sezon ama. 9 puanlık farkla ligi bitiren takım 1 maç yenilince nasıl 2 ye indi. Helal olsun adamlar iyi çalıştı tüm sezon. :)

eboue'ye helal olsun aynı zamanda semih'e.müthişlerdi müthiş.

Beyler papaz buyusuyle uğraşmayın fenerbahceye besiktas çelme takar önemli olan bizim trabzonsporu yenmemiz iki mactada

Acaba bjk nin kendi evinde taraftarsız oynayacagı mac fener macına mı denk geliyo ?

Hocam taraftar ne yapabiliyor ? Bugün 55 kişi bence doğru düzgün tezahurat bile yapmadı. Top rakipteyken ıslıkladık çılgınca güzel ama bir uyum yoktu. Artık rakiplerimize birazcık ümit bağlayacağız ne yazık ki ...

arkadaşlar bakın biz 3/3 yapacağız görün bakın fb kesinlikle ama kesinlikle avni akerdeki maç ve içerdeki bjk maçı ikisinden birinde puan kaybı olcak burayada yazıyorum

yalnız cimbom kaybederse digitürk batar. onlar yüzünden çıktı bu play off ve tüm bizler iade ederik aletlerini

20 kadar fenerlinin agzını burnunu kırdık semtimizde kimse fenerbahçe şampiyon die bagıramaz bugün ne kadar fenerli varsa hepsini gebertmek istiyorum mehmet topuzu getirseler bana serefsizimki 3 gün işkence yaparım suan o kadar kinliyim

haha elinize saglık.

edit.

mac.......... :(

bu arada.... normal de Aydinin sansi ile... en za bil atip galibiet gelmemis lazimdi.

Adam, bi mac iyi, sakat, bi mac iyi , .... sakatlanmisti, bu macda oynadi.

demek fener sansi > aydin sansi ...

Sen ne diyon la offf

Geri
Üst Alt