STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Bu şerefsizlerin yanında şans faktörü olmasa biz bunları bu oyunla kadıköyde çok rahat yeneriz. Ama adamlar oyle ballı ki girdikleri pozisyonları atıyolar pozisyon olmasa bile gol oluyo.

Şanstan öte bir de o volkan ayısı bizim maça çok konsantre oluyor bugün kurtardıkları gerçekten mucize

Yuh herkez G*tüne mi sokuyo ne gerek var... elinde tutsun.... Bukadarida fazla... Salak gibi bizede ADAM GIBI AGIRLIYOZ BU SEREFSIZLERI

Adam galibiyeti arkadaşlarıyla omuz omuza yapacakken senin formanı niye tutsun ki.Şorta sıkıştırmış işte stoch olayını fazla büyütmeyin

Hic bisey yapmadan , iki hucumla mac nasil kazanılır , ibretlik bir şans

Yuh herkez G*tüne mi sokuyo ne gerek var... elinde tutsun.... Bukadarida fazla... Salak gibi bizede ADAM GIBI AGIRLIYOZ BU SEREFSIZLERI

Ceza alması lazım ama cezayı vermesi gerekenler de ..vşak.

O topları Volkan mı kurtardı bizimkiler mi atamadı açıkçası bilmiyorum.Sanki hayatın tüm adaletsizliği bu Fener Galatasaray maçlarına yansıyor.Sonuçları çok ufak detaylar belirliyor sonuçta da bir takımın emeklerine yazık oluyor.Eğer adalet diye bir şey varsa bu senenin şampiyonu zaten belli.Yok aksi olursa birilerinin neden Avrupa'da tutunamadığı belli çünkü futbol oynamadan şampiyon oluyorlar.Ne yazsam nasıl anlatsam bilemiyorum.Şu yadsınamaz bir gerçek biz çok büyük bir avantajı kaybettik.Bundan sonra 0 hatayla oynamamız gerekiyor.Hala lideriz,herşey bize bağlı diyeceğim ama hiçbir şey bu kadar kolay değil.Rakibe çok büyük bir moral üstünlüğü verdik.İşin Kadıköy'e kalmasını istemiyorum.Şayet kalırsa işin çok zor olacağı belli.Diğer takımlardan da açıkçası hiçbir iyilik beklemiyorum çünkü ikisi de kendi çapında bitmiş takımlar.Bunlar oynasa oynasa bize oynar.Allah yardımcımız olsun.Hak eden kazanacaksa o biziz.

stoch olayı tamam desek geçiştirsek topuz ile baroni .......... yaptıgı nedir

Bu maçın skoruna en çok digitürk sevinmiştir adamların ligin heyecanını üst seviyede tutalım planı işledi. Reklamlar kim bilir kac paraya gidiyordur.

Hic birseye üzülmedimde Stochun GS formasiyla ypatigi olay benim gercekcesi COK ZORUMA GITI...

Resimi gördükten sonra BUKADARDA olamaz dedim artik....

Oluyor işte abi.Geçen hafta deplasmanda galip geldik diye nerdeyse oyuncularımız dayak yiyecekti.Taraftar sahaya indi.Bu hafta bakıyorsun ortam gerilmesin diye sebepsiz bir çaba içine giriyoruz.Bırakalım gerilsin yahu.Adamlar Kadıköy'de her türlü çirkefliği yapıyor,Terim'in kaşı yarılıyor,Elmander'in kaşı açılıyor,Hakan Balta'ya gol sonrası madde yağıyor,Hasan Şaş'a cisimler atılıyor.Bizde ise tık yok.Kadıköy'de ise canımızı zor kurtarıyoruz.Her türlü pisliği yapıyorlar.Adamlar galip gelelimde ne olursa olsun mantığı içersindeler.

maaşımı içkiye yatırdım canı saolsun galatasarayımın hiç düşmediğim durumada düşürdü bugün

Adam galibiyeti arkadaşlarıyla omuz omuza yapacakken senin formanı niye tutsun ki.Şorta sıkıştırmış işte stoch olayını fazla büyütmeyin

Caner sen iyi misin ya?

illa şorta sıkıştıracaksa yan tarafa sıkıştırır, ya olayı görmüyorsun ya da gelmiş dalga geçiyorsun.

Şu şerefsiz fenerlileri sevindirdik ya ona üzüldüm.

Volkan adam sandı kendini. Sahamızda maçı kutladılar. Maçtan çıkarken taraftara hareket çekti adi herif.

Topuz topu Melo ile dalga geçti.

Stoch formamızı bi tarafına sokmaya çalıştı.

LigTv'yi sevindirdik.

Gökhan Gönül salağı iş koreografi yapmakla olmuyor sahada top oynamakla oynuyor dedirttik.

Yenilgiden çok bunlar koydu. Şampiyonluktan hiç kuşkum yok. Son maça bile kalmayacak.

O istoç denen onun bunun çocuğu duyduğum şeyi yaptıysa o formayı anasının bir yerlerine soksun.

ana avrat küfür edesim var

renkdaslar mactan sonra buraya gelip yazmak icimden gelmedi.cok üzüntülü ve sinirliydim.yine okadar gol pozisyonuna girdik atamadik,bu herzaman olmaz.biz böyle oynarsak allahin izniyle sampiyon olacagiz.

maçtan önce hafta boyunca 4 atarız 5 atarız diyen zihniyet yüzünden kaybettik bugün.. bu maçtan çok korkuyordum korktuğum başımıza geldi. stadtaydım necatinin her kaçırdığı golde necatiden bişey olmayacağını bugün anladım.

Bizde omuz omuza yaptik ama bi tarafimiza sokmadik. neyse bunlarin en güzel hincini Kadiköyde Kupa almakla... Benim hic süpem yok... Sampiyon bizis...

Geri
Üst Alt