STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Bu maçın kayıpları

1)3 puan

2)moral motivasyon

3)şampiyonluk inancımız

4)eziklerin potaya girmesi

5)rıdvan ın malca konuşmaları

6)sağlımızın gidişi

7)gökhan gönül,stoch un hareketleri

8)digitürkün deceoder satışları

9)MAA nın playof iyi oldu canım diye gülmesi

10)aziz yıldırım ın hapiste sevinmesi

vs

vs

vs

eklemek isteyen varsa beklerim :)

Oluyor işte abi.Geçen hafta deplasmanda galip geldik diye nerdeyse oyuncularımız dayak yiyecekti.Taraftar sahaya indi.Bu hafta bakıyorsun ortam gerilmesin diye sebepsiz bir çaba içine giriyoruz.Bırakalım gerilsin yahu.Adamlar Kadıköy'de her türlü çirkefliği yapıyor,Terim'in kaşı yarılıyor,Elmander'in kaşı açılıyor,Hakan Balta'ya gol sonrası madde yağıyor,Hasan Şaş'a cisimler atılıyor.Bizde ise tık yok.Kadıköy'de ise canımızı zor kurtarıyoruz.Her türlü pisliği yapıyorlar.Adamlar galip gelelimde ne olursa olsun mantığı içersindeler.

Ceza sınırındayız şimdi sırası değildi taraftar doğrusunu yaptı.

bir beraberlik bile yeterdi ya

Caner sen iyi misin ya?

illa şorta sıkıştıracaksa yan tarafa sıkıştırır, ya olayı görmüyorsun ya da gelmiş dalga geçiyorsun.

yok la valla iyiyim.O anlık dalgınlığına veriyorum ben direk.Niye bu kadar kin bürüsün ki bize karşı?

Mehmet topuzu harbi eşşolueşşek ama

aynen neco bitmis artık ya

Şu şerefsiz fenerlileri sevindirdik ya ona üzüldüm.

Volkan adam sandı kendini. Sahamızda maçı kutladılar. Maçtan çıkarken taraftara hareket çekti adi herif.

Topuz topu Melo ile dalga geçti.

Stoch formamızı bi tarafına sokmaya çalıştı.

LigTv'yi sevindirdik.

Gökhan Gönül salağı iş koreografi yapmakla olmuyor sahada top oynamakla oynuyor dedirttik.

Yenilgiden çok bunlar koydu. Şampiyonluktan hiç kuşkum yok. Son maça bile kalmayacak.

Melo bjk taraftarına hareket yaptı diye ceza almıştı.

Şimdi volkan, topuz, stoh ceza almalı.

Bu konuda ortalığı yıkmalıyız.

valla tablo şu beyler;

terimi suçlamanın alemi yok,30 şuta 3 şut,%70e %30 topla oynama ve hiç korner kullanmadan maç kazanan bir takım var.

peki,biz ne yaptık?necatisi elmanderi aydını vs kaç kişi %1000lik posizyonları yediler.baros olsaydı atardı filan diyenlerede gülüyorum,oda yalan yani.

bizim beceriksizliğimiz onların balı oldu bu kadar basit.terime hiç kızmayalım..ancak şöyle bir tabloda var burayıda iyi okusun herkez..

bu fener kadıköydeki maça kadar her maçı alır,bizde alırsak kafa kafaya gireceğiz.peki ortadaki tablo inanılmaz acayip zira kadıköyde şampiyonluk maçı olacak,bizimkiler 6-0 ı ,şike olaylarını vs bu fenerlilere yedirmek istiyorsa kazanmak zorundalar.bizim takımımız iyi ama motivasyon eksikliğimiz oluyor bazen.bir düşünün kadıköyde feneri yenip şampiyon olursak o kadar taraftar ne düşünür? biz sizi 6-0 yendikmi der :) asrın kapağı olur ,bir dahada play off filan yapılmaz.yani kısacası riskli ama hem camiamız için hemde kimin haklı olduğunu göstermek için bir şans var.artık ruhlarıylamı oynarlar yoksa kafalarıylamı bilemem,bu fener alayının ağzını kapatacak maç kadıköydeki maç olacak.biz böyle düşünmeliyiz.belki kaderitarih kendi ağlarını örüyo,yıllardır embesil futbolla ama balına ama şansına maç kazanan fenere "kadıköyde sizi gömdük şampiyon olduk buda size asrın kapağıdır" demek belki tüm Galatasaraylıların gurur kaynağı olacakdır.bu hayal değil ama inanmak herşeyin başında olmalı.kadıköydeki 2-2 lik maç gibi ortaya akıllı bir futbol oynarsak kazanabiliriz.

bu maç kötü oldu evet ama oyuncularında kendilerine biraz daha iyi motive etmeleri gerekir.şuanki play off maçları için takımımız iyi ama motivasyonda sıkıntı yaşamamak lazım..

r3qquolu.png

Ya bir soru sordum bilen yokmu, diğer playoff oynayan liglerdede puanlar ikiyemi bölünüyor?

564350_10150827013005269_218864095268_12448862_270021363_n.jpg

bunda büyütecek ne var ki? stoch arkadan vermis bizim formaya. baya zevk almıstır umarım :D

Fener her Macta ilk pozisyonunda gol buluyor . Hakikatten ortada büyü muyu var demekki .

34 hafta bu kadar puan topla sonra sikecilerin yüzünden böyle birsey cikar.allah bildigi gibi yapsin seresizler

Stattan yeni geldim maçın şokundayım beyler hala..:( O goller nasıl kaçtı lan kafayı yiyecem..

arkadaş bu maçı nasıl kaybettik hala inanamıyorum. 1-1 den sonra bir fenerli arkadaşım bu maçı farklı kazanırsınız dedi o bile maç sonu inanamadı mucize diyor. Aydının 3 pozisyonundan biri gol olsa maç 2-1 le kalmaz 3-1 4-1 olurdu ama adamlarda öyle bir bal varki ikinci yarı 79 dk kadar sahasında dahi çıkamadılar ilk çıktıkları zaman pozisyon olmadığı halde ikinci golü şansa bala attılar. Beraberlik dahi bizi rahatlıkla şampiyon yapardı artık herşey haftaya oynanacak maça bakıyor kazanmamız lazım kesinlikle kazanırsak artık fenerbahcenin trabzon ve bjk deplasmanlarında puan kaybetmesini bekliyecez son maça kalmasını istemem çunkü adamlarda öyle bir bal varki her atakları her kaleye şutları gol oluyor.

yok la valla iyiyim.O anlık dalgınlığına veriyorum ben direk.Niye bu kadar kin bürüsün ki bize karşı?

Yahu dalginken yanina sokarsin elinde tutarsin arkaya sokmasi en soru dalginlik bir olay degil bu... düpedüz HAKARET

Bu maçın kayıpları

1)3 puan

2)moral motivasyon

3)şampiyonluk inancımız

4)eziklerin potaya girmesi

5)rıdvan ın malca konuşmaları

6)sağlımızın gidişi

7)gökhan gönül,stoch un hareketleri

8)digitürkün deceoder satışları

9)MAA nın playof iyi oldu canım diye gülmesi

10)aziz yıldırım ın hapiste sevinmesi

vs

vs

vs

eklemek isteyen varsa beklerim :)

Ve HERCULE POİROT. Agatha okuyanlar anlamıştır :)

Tabi canım, niye bu kadar kin bürüsün ki? melek o melek.

Sen de sinsi ikiyüzlü fblilerden değilsin.

Seneye toplanan farkı 3 e bölsünler kendileri seyretsin ondan sonra da

Geri
Üst Alt