STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

İt kuruları,şerefsiz basın Fener hakkıyla almış gibi gösteriyorlar.

Ahhhh Ahhh Ahhhh

6. haftaya kim öle kim kala. sadece izleyin.

https://www.gscimbom.com/im/gsc-gorseller/07c32c7fb4fb.jpg

Şu 11'e bak ya.

2-0,3-0 kesmezdi beni. :(

Bal mal diyoruz da, adamlar bulduklarını atıyor yapacak bir şey yok.

Edit: Ayrıca 25 tane gol pozisyonundan hiçbirini gol yapamıyosak, büyük bi sorun var. Tek golümüz frikikten, o da olmasa atamayacağız yani.

2 hafta sonra inönü de oynanacak olan

bjk fb maçı seyircisizmi yani kadın ve

çocuk taraftarlarmi izlicek.hani bjk bizim

maçta ceza almıştıya.anlamadım ben

şimdi.

Beşiktaş'ın kalan tüm maçları kadın-çocuk.

Trabzon ise bize karşı seyircisiz, Fener'e karşı seyircili.

gonlumden f5 top oynamiyo 3 haftaya 6 puan fark olur diyorum bi taraftanda sanslarini dusunuyorum adamlari sampiyon yapmak istemelerini dusunuyorum, kesin bizde puan kaybederiz diyorum.

f5liler top oynamadan buraya kadar geldiler biz evlerinde tek kale oynuyoruz yine kazanamiyoruz mantikli aciklamasi yok su fenere 5 atmaliydik

Dün statda Fatih Çalışkan adlı renkdaşımız kalp krizi geçirerek vefat ettiğini öğrendim.Bunun vebalini kim ödeyecek? Maa mı digitürk mü?

https://twitter.com/#!/KeReMy

Bu doğrumu arkadaşlar inş yalandır:(

levent allahısen şu oynadıklara futbola akıllı futbol demeyin. daha dogrusu oynadıkları şeye futbol demeyin. bu nasıl akıllı oyundur karlş takım akın akın geliyor sen mal gibi seyrediyon karşındaki takım kazmalıktan golleri kacırıyor. bir kaleci atışıyla kalemizde pozisyon olup gol oluyor. ben buna akıllılık felan demem talih derim. bizim beceriksizligimizde buna yardımcı oldu tabi.

Bakın Fanatikliği bir kenara bırakalım ona bakarsanız Beşiktaş maçında ise biz aynı durumdaydık oynayanlar daha doğrusu bize nazaran daha tehlikeli gelenler onlardı ama onlar atamadı biz attık kazandık demekki bazı şeyleri kabul etmek gerek...

obaa fener ts'ye seyircili ha. beyler o maç kesin ts :D

ne 2. liğinden bahsediyosunuz siz neyin hesabını yapıyosunuz ya? maçta bu kadar sinirlenmedim ha dellendirmeyin adamı...bu sene kesinlikle şampiyonuz!!! daha önce hiç bir şeye bu kadar kesin inanmamıştım...saçmalamasın kimse.son maça şampiyon çıkacağız son maça şampiyon değil 1-2 puan geride bile çıksak kadıköyü başlarına yıkacağız herkesin içi rahat olsun...kadıköydeki uzun yılların lanetini bundan daha güzel unutturacak ve bu işe noktayı koyacak bundan daha güzel bir fırsat olabilir mi?? kader bizi tarih yazmaya zorluyor adeta.sakin olun ve önümüzdeki haftanın maçını konuşmaya başlayalım.

Takım 1.5 puan önde ve lider

Titreyin ve kendinize gelin

Bu takım gerekirse 4 de 4 yaparak şampiyon olcak o kadar

2 maçtada bjk eğilir ts de avni akerde eğilir kendi göbeğimizi kendimiz kesecektik karnımızı deştik dün resmen gitti tüm senenin emeği gelecek sezon hazırlıkları başlamalı geç kalınmadan 1 net forvet 2 kanat 1 sol bek acil lazım

Ben bişey dicem ama kızacaksınız Fener çok akıllı bir takım deplasmanda oynanması gereken oyunu oynadılar ben birazda taraftarı eleştiriyorum maç 1-1 iken takımı öle gaza getirdiler ki yaww ne gerek var buna.. Hocam bir eleştirimde sana olacak; Baros'u neden alıyosun oyuna rahat ol saldırması gerekenler onlar necati gol kaçırsa bile çok yararlıydı o maça Riera girmeliydi o dakikalarda çünkü tam Riera'lık bir görüntü oluştu adam sakin hızlı değil adam geçemez ama iyi pas yapar pas futbolunu iyi bilir aklı ile oynar verkaçları ara pasları çok başarılı defansada yardım eder bknz:inönüdeki maç biz hoca hatasıyla maçı kaybetik bence..

Riera konusu hariç tamamına katılmıyorum. Fener akıllı falan oynamadı. 2 pas bile yapamadı, çünkü oynamak istedikleri oyunu oynatmadık. Sen en büyük rakibinle oynuyorsun, her 30 saniyede bir %100 lük pozisyona giriyorsun. Hal böyle olunca takımı niye geri çekesin.

Zaten rakip sürekli kontra ataktan pozisyon bulmadı. 1 kere çıktı ondada golü buldu.

gonlumden f5 top oynamiyo 3 haftaya 6 puan fark olur diyorum bi taraftanda sanslarini dusunuyorum adamlari sampiyon yapmak istemelerini dusunuyorum, kesin bizde puan kaybederiz diyorum.

f5liler top oynamadan buraya kadar geldiler biz evlerinde tek kale oynuyoruz yine kazanamiyoruz mantikli aciklamasi yok su fenere 5 atmaliydik

bilim adamları bunları incelemeli. ama işte gidip son hafta kaybediyorlar şampiyonlugu ALLAH istemiyor işte:)

36 hafta geçti, ama lig yeni başlıyor.

Bakın Fanatikliği bir kenara bırakalım ona bakarsanız Beşiktaş maçında ise biz aynı durumdaydık oynayanlar daha doğrusu bize nazaran daha tehlikeli gelenler onlardı ama onlar atamadı biz attık kazandık demekki bazı şeyleri kabul etmek gerek...

yav beşiktaş nezaman bizim kalemize akın akın geldi bir ilk yarı 2 pozisyon buldular. 2. yarı pozisyonları varmıydı beşiktaşın. bizim oynadıgımız futbolun ceyregini oynadımı bize karşı beşiktaş. biz gerektigi kadar oynadık iyi oynamamış olabiliriz. bunun fanatikle ne alakası var. 2 top yapamayan takıma akıllı oynadı diyorsak sorun var demektir. bu sadece skor yorumculugu başka bişey degil.

hadi kazanamamayı, beceriksizliği, şansızlığı falan anlarımda yenilmek neyin nesi be kardeşim. yenemiyorsan yenilmeyeceksin şu dandirik, gerzek topçuların takımına. yazık vallahi yazık, yarı kalibremizde olmayacak takıma, sırf kendi beceriksizliğimizden ve anlık dikkatsizliğimizden yeniliyoruz. burdan 50 kere söyledik futbolculara kardeşim defansta pür dikkat olun adam kaçırmayın, bu herifler buldumu bal mal affetmiyorlar diye. yine dövünen biz oluyoruz allah kahretsin. yahu yapmayın, allahınızı severseniz yapmayın, şu herifleri sokmayın pozisyona artık. bundan sonraki fener maçlarında yerim tek kalesini, sokmayacaksın bunları pozisyona. kadıköyü, arenası farketmez bundan sonra tek çaremiz bu. fenerin maç sonun hanesinde 0 pozisyon yazmalı. ha biz 10 tanemi 20 tanemi gireriz atamasakta 0-0 biter güleriz işte:D

Geri
Üst Alt