STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

kimse moralini bozmasın ve illa ki bir sorumlu aramalayım...

10 maçta 1 maç böyle biterdi o da dünkü maça rastgeldi...

bu şekilde oynadıktan sonra zaten kimse duramaz bizim önümüzde...

aykut kocaman bile basın röportajında "bu akşam başka faktörler sayesinde galip geldik" dedi... o bile kabullenmiş üstün olduğumuzu ama napalım atamadıktan sonra bunlar laf...

bu maç bitti artık ve bence artık kalan bütün maçlar bu maç kadar önemli hale geldi...

trabzonsporu yenmemiz şarttır...

Bu yenilginin sorumluluğu tamamen Ünal Aysal ve yönetiminin omuzlarındadır. Futbolcuları suçlamak tam anlamıyla komikliktir, Terim'e söylenebilecek tekşey ise takımın kalitesi yeterli değilken bu kadar hücum futbolu oynatmasaydın keşke hocam olabilir.

Shaqiri-Amrabat-Olcan-Töre-Suarez Gibi bir listeden iki oyuncuyu dahi alamayacak kadar pinti, beceriksiz ve vizyonsuz olan yönetim, Terim'i Emre Çolak gibi bana göre Kayserispor'da bile ilk 11 göremeyecek kadar kalitesiz bir oyuncuyla, Necati gibi 2. Sınıf bir forvetle, Engin gibi kanat oyuncusu olmayan bir kanat oyuncusuyla oynamay mecbur etmiştir.

Bu lige bu kadro yeter diye diye Terim'den sürekli mucize bekleyen bu çapsız yönetim, şampiyonluk kaçarsa eğer, bunun tek sorumlusu olacaktır. Shaqiri için vermedikleri 11 miyon €'ya sarılıp ağlasınlar o zaman.

Futbol kailteli oyuncularla oynanır. Bizim takımda pozisonunu gerçekten dolduran oyuncular Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Melo ve Selçuk'tur. Gerisi tabiri caizse trişkadır. Emre Çolak yeteneksizdr, Engin kanat oyncusu değildir, Elmander'in son vuruşları fazla zayıftır, Necati'nin de. Hakan Balta'nın da Eboue gibi hücuma katkı özelliği yoktur.

Hadi Engin, Elmander ve Balta ile bu sezon idare edelim, ama Emre ve necati'nin pozisyonlarına transfer yamamak tam anlamıyla kendi bacağına sıkmaktır. Bu sezon çok zor bir durumdan Terim ile birlikte başarıyla çıkan bu yönetimin, bu kadar bir basit bir işi beceremeyecek kadar çapsız bir tutum içinde olmasına inanamıyorum.

Helal olsun hocam.

574610_10150828143500269_218864095268_12454851_1635330137_n.jpg

Bunalımdayım lan çıkamıyorum.

bence kareografi gerçek olucak ve en kötü berabere kalırız saraçoğlunda ve Şampiyon olucaz

fb şampiyon olcam diye harul harul dengesiz saldırcak bizde deplasman takımı olarak iyi bir takım oldugumuz için alıcaz bence.

ulan var ya tam avrupa takımı gibi oynuyoruz yemin ederim.

fb ise bildigin halısaha topu oynuyo, zaten avrupada bu nedenle basarılı degiller. belli bi oyun anlayısları ve kulturleri yok. seneye CL'yi sabırsızlıkla bekliyorum

Helal olsun hocam.

transfer döneminde şahsım adına hep bu tarz şeyler konuştum.

baros fizik gücü ve verimsizliği

emre çolağın devamsızlığı ve ortamı kaldıramaması

elmaderin golcü kimliği ile değik hucum gücü ile iyi olduğunu

kanatsız oynamanın ne kadar zararımıza olacağı.

size küçük bir örnek

elmander topu kaptı içeriye ortaladı hızlı veya yavaştı konu o değil. tüm pozisyonların içinde aydın ve necati var değilmi?

takım olarak çok iyi gözükebilir, ilerki dönemlerde bunun faydları ortaya çıkar çıkmatada. ama en kritik noktalarda topu getiren elmander-baros-necati olursa ortaya kim vuracak hayatında 5 golün üstüne çıkmamış emre-engin-aydınmı?

biz takım olarak iyiyiz am bireysel anlamda şu var herkes 2 işi yapıyor kendi işini unutuyor.

bu arada dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama fb için cıkartılan oyunlar takır takır işliyor

fb nin 9puan farkla playoffa kalması play offta kötü oynayarak kazanması ve hiçbir şike haberinin cıkmaması

sezon başında yapılan plan takır takır işliyor gerçekten

La bana psikolojik destek verin.Ezdik ama yenemedik aklımı yitircem düşünmekten.Olacak iş değil.Kötü oynasak takmıcam.

Bu yenilginin sorumluluğu tamamen Ünal Aysal ve yönetiminin omuzlarındadır. Futbolcuları suçlamak tam anlamıyla komikliktir, Terim'e söylenebilecek tekşey ise takımın kalitesi yeterli değilken bu kadar hücum futbolu oynatmasaydın keşke hocam olabilir.

Shaqiri-Amrabat-Olcan-Töre-Suarez Gibi bir listeden iki oyuncuyu dahi alamayacak kadar pinti, beceriksiz ve vizyonsuz olan yönetim, Terim'i Emre Çolak gibi bana göre Kayserispor'da bile ilk 11 göremeyecek kadar kalitesiz bir oyuncuyla, Necati gibi 2. Sınıf bir forvetle, Engin gibi kanat oyuncusu olmayan bir kanat oyuncusuyla oynamay mecbur etmiştir.

Bu lige bu kadro yeter diye diye Terim'den sürekli mucize bekleyen bu çapsız yönetim, şampiyonluk kaçarsa eğer, bunun tek sorumlusu olacaktır. Shaqiri için vermedikleri 11 miyon €'ya sarılıp ağlasınlar o zaman.

Futbol kailteli oyuncularla oynanır. Bizim takımda pozisonunu gerçekten dolduran oyuncular Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Melo ve Selçuk'tur. Gerisi tabiri caizse trişkadır. Emre Çolak yeteneksizdr, Engin kanat oyncusu değildir, Elmander'in son vuruşları fazla zayıftır, Necati'nin de. Hakan Balta'nın da Eboue gibi hücuma katkı özelliği yoktur.

Hadi Engin, Elmander ve Balta ile bu sezon idare edelim, ama Emre ve necati'nin pozisyonlarına transfer yamamak tam anlamıyla kendi bacağına sıkmaktır. Bu sezon çok zor bir durumdan Terim ile birlikte başarıyla çıkan bu yönetimin, bu kadar bir basit bir işi beceremeyecek kadar çapsız bir tutum içinde olmasına inanamıyorum.

yazdıklarınız çok hoşuma gitti çok doğru tesbitler

benimde anlamadığım olay şu elalemin takımı ne olursa olsun dünyanın parasını veriyor 3 e 5 e bakmadan

bize gelince yok takımı düşünüyorlarmış yok çok fazlaymış

bizimde böyle lüksümüz olmalı ,15 milyon dolarmı alacaksın hiç çekinmiyceksin

dün akşam çok iyi bitirici forvetimiz olsaydı bu iş burlara gelmeyecekti

fatih terime kızmaya hakkımız yok ama bu necati takıntısı başımıza iş alacak

bize büyük maçları alan topçular forvetler lazım,ya herşeyi geçtim birtane selçuk dışında adam gibi orta yapan kanat oyuncumuz yok

ben mi göremiyorum yoksa ! her orta yaptıkları top defanstan geri dönüyor yuksekten gitmiyor

Biz maçların değil kupaların takımıyız.

La bana psikolojik destek verin.Ezdik ama yenemedik aklımı yitircem düşünmekten.Olacak iş değil.Kötü oynasak takmıcam.

Aynen,bugün daha çok ihtiyacım var.Sinirim daha da arttı.Ben şampiyonluk gitti gözüyle bakıyorum.Son hafta puan alacağımızı sanmıyorum oradan.Ümit besleyince her hafta üzülüyorum.Siz besleyin valla.Elbette takıma güvenim var ama artık ipler bizim elimizde değil.

ulan var ya tam avrupa takımı gibi oynuyoruz yemin ederim.

fb ise bildigin halısaha topu oynuyo, zaten avrupada bu nedenle basarılı degiller. belli bi oyun anlayısları ve kulturleri yok. seneye CL'yi sabırsızlıkla bekliyorum

2.olursak CL'ye katılacağımız ne malum.Ya güçlü bir rakip gelirse garantisi yok ki.

Aynen,bugün daha çok ihtiyacım var.Sinirim daha da arttı.Ben şampiyonluk gitti gözüyle bakıyorum.Son hafta puan alacağımızı sanmıyorum oradan.Ümit besleyince her hafta üzülüyorum.Siz besleyin valla.Elbette takıma güvenim var ama artık ipler bizim elimizde değil.

ipler her zaman önde olanın elindedir yeter ki o ipleri düzgün kullan...

kazan bütün kalan 4 maçı da...

var mı ötesi???

2 puan öndeyiz ligin en kaliteli kadrosu bizde en iyi ve en diri oynayan takımız ölmeden mezara girmeyiz

Şampiyon olacaklarsa da acı çekerek olsun fenerbahçe

yazdıklarınız çok hoşuma gitti çok doğru tesbitler

benimde anlamadığım olay şu elalemin takımı ne olursa olsun dünyanın parasını veriyor 3 e 5 e bakmadan

bize gelince yok takımı düşünüyorlarmış yok çok fazlaymış

bizimde böyle lüksümüz olmalı ,15 milyon dolarmı alacaksın hiç çekinmiyceksin

dün akşam çok iyi bitirici forvetimiz olsaydı bu iş burlara gelmeyecekti

fatih terime kızmaya hakkımız yok ama bu necati takıntısı başımıza iş alacak

bize büyük maçları alan topçular forvetler lazım,ya herşeyi geçtim birtane selçuk dışında adam gibi orta yapan kanat oyuncumuz yok

ben mi göremiyorum yoksa ! her orta yaptıkları top defanstan geri dönüyor yuksekten gitmiyor

Sadece o değilki. Futbolda Fatih Terim in, basketbolda Oktay Mahmudi nin sırtına binmiş gidiyorlar. Anca birbirlerini yesinler, yok efsaneleri anma palavrasıya uğraşsınlar. Takım kanatsız, golcüsüz şampiyonluğa gidiyor 1 tane adam alıp takvie edemiyorlar. Basketbolda akıl almaz başarılar kazanmaya başlıyoruz 1 tane uzun alıp takviye edemiyorlar. Diğer branşları saymıyorum zaten yerlerdeyiz.

Stada gidiyorsun Galatasaray la ilgili hiçbirşey yok. Hadi üzerini kapatamadın birader de bari biraz süsle de bizim olduğu anlaşılsın.

Başkan anca boş laf üretiyor.

Ha bunları yaklaşık 70 kere yazdım bu güne kadar, mağlubiyetle alakası yok.

Geri
Üst Alt