Bahadır Sivrikaya
Sarı Üye
- 26 Kasım 2008
- 259
- 0
- 1.456
Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Futboldan soğudum artık.
Futboldan soğudum artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yenilginin sorumluluğu tamamen Ünal Aysal ve yönetiminin omuzlarındadır. Futbolcuları suçlamak tam anlamıyla komikliktir, Terim'e söylenebilecek tekşey ise takımın kalitesi yeterli değilken bu kadar hücum futbolu oynatmasaydın keşke hocam olabilir.
Shaqiri-Amrabat-Olcan-Töre-Suarez Gibi bir listeden iki oyuncuyu dahi alamayacak kadar pinti, beceriksiz ve vizyonsuz olan yönetim, Terim'i Emre Çolak gibi bana göre Kayserispor'da bile ilk 11 göremeyecek kadar kalitesiz bir oyuncuyla, Necati gibi 2. Sınıf bir forvetle, Engin gibi kanat oyuncusu olmayan bir kanat oyuncusuyla oynamay mecbur etmiştir.
Bu lige bu kadro yeter diye diye Terim'den sürekli mucize bekleyen bu çapsız yönetim, şampiyonluk kaçarsa eğer, bunun tek sorumlusu olacaktır. Shaqiri için vermedikleri 11 miyon €'ya sarılıp ağlasınlar o zaman.
Futbol kailteli oyuncularla oynanır. Bizim takımda pozisonunu gerçekten dolduran oyuncular Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Melo ve Selçuk'tur. Gerisi tabiri caizse trişkadır. Emre Çolak yeteneksizdr, Engin kanat oyncusu değildir, Elmander'in son vuruşları fazla zayıftır, Necati'nin de. Hakan Balta'nın da Eboue gibi hücuma katkı özelliği yoktur.
Hadi Engin, Elmander ve Balta ile bu sezon idare edelim, ama Emre ve necati'nin pozisyonlarına transfer yamamak tam anlamıyla kendi bacağına sıkmaktır. Bu sezon çok zor bir durumdan Terim ile birlikte başarıyla çıkan bu yönetimin, bu kadar bir basit bir işi beceremeyecek kadar çapsız bir tutum içinde olmasına inanamıyorum.
Bunalımdayım lan çıkamıyorum.
Helal olsun hocam.
Bu yenilginin sorumluluğu tamamen Ünal Aysal ve yönetiminin omuzlarındadır. Futbolcuları suçlamak tam anlamıyla komikliktir, Terim'e söylenebilecek tekşey ise takımın kalitesi yeterli değilken bu kadar hücum futbolu oynatmasaydın keşke hocam olabilir.
Shaqiri-Amrabat-Olcan-Töre-Suarez Gibi bir listeden iki oyuncuyu dahi alamayacak kadar pinti, beceriksiz ve vizyonsuz olan yönetim, Terim'i Emre Çolak gibi bana göre Kayserispor'da bile ilk 11 göremeyecek kadar kalitesiz bir oyuncuyla, Necati gibi 2. Sınıf bir forvetle, Engin gibi kanat oyuncusu olmayan bir kanat oyuncusuyla oynamay mecbur etmiştir.
Bu lige bu kadro yeter diye diye Terim'den sürekli mucize bekleyen bu çapsız yönetim, şampiyonluk kaçarsa eğer, bunun tek sorumlusu olacaktır. Shaqiri için vermedikleri 11 miyon €'ya sarılıp ağlasınlar o zaman.
Futbol kailteli oyuncularla oynanır. Bizim takımda pozisonunu gerçekten dolduran oyuncular Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Melo ve Selçuk'tur. Gerisi tabiri caizse trişkadır. Emre Çolak yeteneksizdr, Engin kanat oyncusu değildir, Elmander'in son vuruşları fazla zayıftır, Necati'nin de. Hakan Balta'nın da Eboue gibi hücuma katkı özelliği yoktur.
Hadi Engin, Elmander ve Balta ile bu sezon idare edelim, ama Emre ve necati'nin pozisyonlarına transfer yamamak tam anlamıyla kendi bacağına sıkmaktır. Bu sezon çok zor bir durumdan Terim ile birlikte başarıyla çıkan bu yönetimin, bu kadar bir basit bir işi beceremeyecek kadar çapsız bir tutum içinde olmasına inanamıyorum.
La bana psikolojik destek verin.Ezdik ama yenemedik aklımı yitircem düşünmekten.Olacak iş değil.Kötü oynasak takmıcam.
ulan var ya tam avrupa takımı gibi oynuyoruz yemin ederim.
fb ise bildigin halısaha topu oynuyo, zaten avrupada bu nedenle basarılı degiller. belli bi oyun anlayısları ve kulturleri yok. seneye CL'yi sabırsızlıkla bekliyorum
Aynen,bugün daha çok ihtiyacım var.Sinirim daha da arttı.Ben şampiyonluk gitti gözüyle bakıyorum.Son hafta puan alacağımızı sanmıyorum oradan.Ümit besleyince her hafta üzülüyorum.Siz besleyin valla.Elbette takıma güvenim var ama artık ipler bizim elimizde değil.
2.olursak CL'ye katılacağımız ne malum.Ya güçlü bir rakip gelirse garantisi yok ki.
yazdıklarınız çok hoşuma gitti çok doğru tesbitler
benimde anlamadığım olay şu elalemin takımı ne olursa olsun dünyanın parasını veriyor 3 e 5 e bakmadan
bize gelince yok takımı düşünüyorlarmış yok çok fazlaymış
bizimde böyle lüksümüz olmalı ,15 milyon dolarmı alacaksın hiç çekinmiyceksin
dün akşam çok iyi bitirici forvetimiz olsaydı bu iş burlara gelmeyecekti
fatih terime kızmaya hakkımız yok ama bu necati takıntısı başımıza iş alacak
bize büyük maçları alan topçular forvetler lazım,ya herşeyi geçtim birtane selçuk dışında adam gibi orta yapan kanat oyuncumuz yok
ben mi göremiyorum yoksa ! her orta yaptıkları top defanstan geri dönüyor yuksekten gitmiyor
2 puan öndeyiz ligin en kaliteli kadrosu bizde en iyi ve en diri oynayan takımız ölmeden mezara girmeyiz
Şampiyon olacaklarsa da acı çekerek olsun fenerbahçe