STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Bu oyunla şampiyon olmasak nolur?

2. olup şampiyonlar liginde bu futbolla ve 2 takviyeyle çeyrek final görmek zor değil

fb ise yine 0 çekerek döner evine o zaman anlarlar neyin ne oldugunu (tabi uefa alırsa)

2. olrsak ön eleme oynayacagız, ön elemede seri başı falan değiliz. Arsenal, Benfica vs. sınıfında takım gelebilir elenebiliriz.

Şampiyonluğun gitme ihtimali bile bu ülkede ihtilal çıkartma ihtimalimizi gösteriyor bana.Eğer cidden öyle bir şey olursa LİG TV binasının önüne gidip dekoder kırmayan GALATASARAY'lıyım demesin bana göre.Ben de yok ama bunun için alıp atabilirim yani.

2. olrsak ön eleme oynayacagız, ön elemede seri başı falan değiliz. Arsenal, Benfica vs. sınıfında takım gelebilir elenebiliriz.

Febe ceza almayacak mı 1 sene daha erman toroğlu demişti.Uefa bence febeyi şampiyonlar ligine almayacak şampiyon olamasak da direkt katılacağız sanırım.

dünkü sonuçtan sonra ya bu olayın sonunda çok pis kanırta kanırta bağırta bağırta ağlatarak acıtarak şampiyon olacağız yada tersi olacak.

Dünkü Futbol devam etsin..Kadiköy'e şampiyon olarak çıkarız kimse merak etmesin..

Şampiyonluğun gitme ihtimali bile bu ülkede ihtilal çıkartma ihtimalimizi gösteriyor bana.Eğer cidden öyle bir şey olursa LİG TV binasının önüne gidip dekoder kırmayan GALATASARAY'lıyım demesin bana göre.Ben de yok ama bunun için alıp atabilirim yani.

Aynen katılıyorum renktaş sana eğer şampiyonluğu kaybedersek ya da kazansak ve play-off hala devam edipte bu yayıncı kuruluşa para kazandıran bizden değildir.Bu kadar açık ve net.

Yenilsekte oynanan oyun bana gurur verdi. Sampiyonluk icin ümit verdi. Ilahi adalet yokmus dedirtti bana bu mac resmen.

Kalan maclari kazanip duruma bakacagiz artik. Artik her mac böyle oynamaliyiz. Sonunda sevinecegiz

Fener son 5 yılda şike yapmadığına dair temiz raporu veremeyeceğine göre daha en az 4 sene Avrupa'da yok.Tabii bu süre içinde tekrar şike yapıp yakalanmazsa.

Ezikleri biz yendiğimiz zaman lavukların forumları kapalı biz gene neredeyse takımı asacağız.Kapatalım konuyu düşünelim fenere döşeyeceğimiz boruyu.

Bu oyunla şampiyon olmasak nolur?

2. olup şampiyonlar liginde bu futbolla ve 2 takviyeyle çeyrek final görmek zor değil

fb ise yine 0 çekerek döner evine o zaman anlarlar neyin ne oldugunu (tabi uefa alırsa)
2.olanin CL'ye katilmasi cok zor , A sinif takimlar cikabilir

Şampiyon olacağız beyler ne 2.liği?

2. olalım diyen yok zaten

Güzel olan Fener şimdi rehavete kapılacak çok gaza geldiler ilk önce bjkden sonra tsden puan kaybedecek .

Şu anda Ntvspor ve Hürriyet sitelerine girip ... çocukları yazasım var.Katılan olursa üyelik alıp yazsın derim.Yoksa hafiflemeyecek kinim dünden senelerdir beslediğim dünden beri ise biriktirdiğim.

Şu anda Ntvspor ve Hürriyer sitelerine girip ... çocukları yazasım var.Katılan olursa üyelik alıp yazsın derim.Yoksa hafiflemyecek kinim dünden senelerdir beslediğim dünden beri ise biriktirdiğim.

küfür etmenin yararı yok. kulübe mail atmaya gerek var.

Taraftarımız eskiden böyle değildi....

Çok çabuk pes ediyorsunuz...

Ligtv-hakemler-tff sağolsun biz bu maçı alsaydık süper finalin bir anlamı olmayacaktı...

Heyecan olacak ya...

Ama olurda şampiyonluğu ayak oyunlarıyla kaybedersek evinde decoder bulunduran Galatasaraylıyım demesin..

küfür etmenin yararı yok. kulübe mail atmaya gerek var.

Küfür etmeye gerek var.Onlar hep yapıyor ayar çekmezsek yüzsüklükleri devam edecek.

Bundan sonra ki ilk galibiyetimizde;

1- Emre Çolak,Semih kaya FB forması alıp yırtıp FB tribününe atmazsa

2-Melo gidip M.Topuz'a formasından tasma çıkarıp takmazsa boynuna

3-Eboue gidip sensin maymun pisk ırkçı diye küfretmezse Emre'ye.

4-Muslera maç sonu koyduk mu diye bağırmazsa

saymam ben o galibiyeti.Çok hırs biriktirdim içimde, bunlar olmazsa tribün magandası olacağım bu gidişle.

Takım eğer açıklamasının arkasındaysa ve buna bir iş kazası diyor, hala şampiyonluğa inanıyorsa bunu Trabzon maçında gösterecektir.

Eğer Trabzon maçında da silik, gergin ve etkisiz futbol görürsek şampiyonluğa inanç gitmiş demektir. Bizim için en kötü senaryo bu olur.

Yoksa şu Fener hangi şartta olursa olsun, bizi Kadıköy 'de yenemez. Bakın çok net söylüyorum. 55bin taraftar falan demeyin. O 55bin taraftar, yeri geldiğinde pek de güzel susup oturtuluyor, ters etki yaratabiliyor.

aslında haklısın saygılı, iyi, adaletli olanı eziyorlar bu dönemde..

Digitürk denen aşağılık şirketin tertiplemiş olduğu tiyatro oynanıyor,biz de burada kim şampiyon olacak diye boşuna konuşuyoruz.Böyle bir sistemde şampiyon olsan ne olur olmasan ne olur?Bu playoff saçmalığını icat ettiklerinde normal sezonu 1. Bitiren CL'ye doğrudan katılır demişlerdi.Ne oldu maç oynanırken yine kural değiştirdiler.Diyelim ki playoff bitmeden şampiyon olacağimız belli oldu,nereden belli kuralları değiştirmeyecekleri?

Ama esas komedi Uefa CAS'tan sonra kendi disiplin soruşturmasını açtiğı zaman başlayacak.

Avrupa kupaları kuraları çekilmeden önce goreceğiz fener'in ciyak ciyak bağırmalarını.

Geri
Üst Alt