STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 29 Nisan

Gökmen Özdenak: Stoch Suadiye'den vuruyor Rüştü gol yiyor.

yazıktır,günahtır be.

rüştü gibi bi kaleci 30 metreden o golü yiyor kornerde gelen top elinin yanından geçiyor zıplamıyor para şikesi değil ama gönül şikesi yapmıştır açık açık yazık

tff ne karar verirse versin fb bikere namusunu verdi uefaya platini bir kere tadına baktı eziklerin vazgeçmez artık hakkını verip en az 3 sene yol verir bunlara

Bu korner gol olmazsa daha da fenerin işi zor dedim ortasahaları kalmadı dedim.Nalet olsun ki o korner gol oldu.

Stoch vursun atamaz dedim attı.Rabbim sen beni neyle sınıyorsun :(

Renktaş lütfen maçlarda konuşma o zaman, hatta izleme daha iyi. Git, gez toz, eğlen, balık tut, ne biliyim...

PFDK , sahaya giren fenerbahçeli taraftar yüzünden Galatasaray'a 1 maç saha kapatma, Milan Baros ve Fernandes'e 2 maç ceza verdi.

Kapağa az kaldı . Hatta fener öne geçsin puantaj olarak yenip şampiyon olalım.

Yüce Rabbim bizleri sınıyo ama öyle bir mutluluk sevinç yaşatacakki bizlere hepimiz bunların hepsine deydi diyeceğiz inş.

Beşiktaşlılar iyi dayanıyor bu takıma gerçekten. Öyle beşiktaş maçı falan izlemezdim. Bizimle olan derbileri haricinde ilk defa izledim bjk'yi. Quaresma'yı falan ıslatıp döveceksin bu kadar disiplinsiz adam mı olur?

İstedikleri kadar bal mal kazansınlar, o şampiyonluğu söke söke alacağız.

50 liramda gitti. Neyse 100 atacaktım buradakiler vazgeçirdi. Her şeyde bi hayır varmış demek. Bu arda kimse takmasın bu maçı kafaya, avni'de trabzon bunlar koyar, kadı'da da biz koyarız, en kötü berabere biter ki bunlar bu futbolla devam eder ve balderesi'de sponsorluktan çekilirse tarihi fark gelir kadıköy'de.

kadıköyde feneri elimizden kimse alamaz. eminim bütün takım deli divane kadıköydeki maçı bekliyor. Eski tedirginlik yerini hırsa bıraktı . Karıköyde gerekeni hatta fazlasını yapacaz.

Geri
Üst Alt