STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 29 Nisan

9fb6g7

volkan totoşunun dizi

ay yavruuum , ah ah yazık olmuş :asd: geber ulan it oğlu it :asd:

boşuna geçmiş olsun falan diyip centilmen ayaklarına yatmayın beyler :asd:

kac senedir yenemiyoruz kadiköyde..

90 dakika üstün oyniyalim bala mala kazaniyorlar..

son maca kalirsa biz istediyimiz gibi oyniyalim

fenerin kalesine 90 dakika bastiralim ..

bir top gelir ceza sahamiza .. karambole yeriz.. okadar basit

Yine sahaya birini itmişler.

ben çözemedim bu fenerin şansını hadi 1 maç olur 2 olur 3 olur ama bunlar sezon boyunca böyle şansa maç kazanıyorlar. bu kadar kötü futbol oynayıp pozisyona bile girmeden bu kadar çok maç kazanan takım varmıdır acaba başka?

fener'in puan kaybedeceği yok, biz kendi işimizi kendimiz göreceğiz.

Beyler kadıköyde nasıl rahat kazancağımızı düşünüyorsunuz. Şu güçsüz beşiktaşa bile yaptıkları çirkefliklere bakın. O maça bu puan farkıyla girersek stada giriş yaptıktan hemen sonra başlar çirkeflikler. Isınırken bile gelir biri ortamı gerer. En ufak faullerinde hakemi ablukaya alırlar. Bizim en ufak faulumuzde saldırırlar. Hakemin bakmadığı zamanlar çelmeler yumruklar. Siz sanıyor musunuz ki bizim onları karşıladığımız gibi onlarda bizi karşılayacaklar.

haklısın bunlar olacak ama suç bizde fair play adına bunlara bizim sahamızda hep hoşgörülü yaklaştık ki zaten adamlar geçen hafta hiç çekinmeden ortaya çıkıp sevindiler. topuz denen dağdan inme ayının bile yapmadığı kalmadı. hoşgörü insanlara gösterilir hayvanlara değil. yıllardır söylerim kardeşim bırakın fair playını dostluğunu bunlara sahamızda öyle şeyler yapmalıyızki sahaya çıkarken ayakları titremeli. malesef bu konuda çok büyük yanlış içerisindeyiz. insanlıktan anlamayan insan olmayana hoşgörü gösterilmez gerekirse sahamızın kapanması pahasına bunlara onların bize yaptıkları pisliklerin çok daha fazlasını yapmalıyız

Federasyon ayarlamayı yaptı arkadaşlar. bjkye yenilin direktifi. yarın yapılacak açıklama:

fb kümeye ya da - puan.

ben çözemedim bu fenerin şansını hadi 1 maç olur 2 olur 3 olur ama bunlar sezon boyunca böyle şansa maç kazanıyorlar. bu kadar kötü futbol oynayıp pozisyona bile girmeden bu kadar çok maç kazanan takım varmıdır acaba başka?

Fenerbahçelilere göre ilahi adalet. Nasıl bir ilahi adaletse artık, şikecilerin yanında )

Yeni uyandim. Ne yapmis bu salaklar yine boyle. 40 yilin basi bir ise yara be Bjk.

Federasyon ayarlamayı yaptı arkadaşlar. bjkye yenilin direktifi. yarın yapılacak açıklama:

fb kümeye ya da - puan.

renktaş bunu umarım espiri olsun diye yazmıssındır. adamlar şike yaptı diye artı puan verirlerse şaşırma. ama uefa koyacak bunlara rahat ol.

Bu ne karamsar hava yahu.Bi sakin olun söke söke alacağız hakkımızı hemde 50.000 lavuğun önünde.Takımımız TR liginin üstünde futbol oynuyor.Ölü Beşiktaş'ı bile zar zor bal golü ile yenen bu takıma GALATASARAY top yüzü göstermedi göstermez.Sadece bu iş bulduğunu atmaya bakar.GALATASARAY geldiğini atacak.Eğer Necati 6 pasın içinden boş kaleye dün ki gibi atamazsa yapcak birşey yok!! ŞAMPİYONLUK HAKKIMIZ,SÖKE SÖKE ALACAĞIZ.

Dipnot:Mehmet Top,Bekir'in atılmaması ve Semih Şentürk'ün herhangi bir kart almaması eyyamın ALLAH'ıdır.

haklısın bunlar olacak ama suç bizde fair play adına bunlara bizim sahamızda hep hoşgörülü yaklaştık ki zaten adamlar geçen hafta hiç çekinmeden ortaya çıkıp sevindiler. topuz denen dağdan inme ayının bile yapmadığı kalmadı. hoşgörü insanlara gösterilir hayvanlara değil. yıllardır söylerim kardeşim bırakın fair playını dostluğunu bunlara sahamızda öyle şeyler yapmalıyızki sahaya çıkarken ayakları titremeli. malesef bu konuda çok büyük yanlış içerisindeyiz. insanlıktan anlamayan insan olmayana hoşgörü gösterilmez gerekirse sahamızın kapanması pahasına bunlara onların bize yaptıkları pisliklerin çok daha fazlasını yapmalıyız

Başta yönetimin hatası. Sahaya en yakın yerler ateş pahası, çoğu zaman boş kalıyor.

Oralarda sürekli taciz edecek (birşey atsın etsin demiyorum ama rakibi tedirgin edebilsin laflarıyla) taraftar lazım.

Fenerbahçelilere göre ilahi adalet. Nasıl bir ilahi adaletse artık, şikecilerin yanında )

perşembe beşiktaşıda yenerlerse şampiyon olurlar ben artık fener maçlarını asla izlemiyorum nasıl olsa bala göte alacaklar belli niye izliyip kendimi strese sokayımki bi takımda bu kadar bal varsa o takım o sene şampiyon olur içimden gelmesede son maça kalırsa bizi orda döve döve adam attırarak evire çevire yenerler istersen uzay futbolu oyna yenemezsin bu kadar basit bu şene şampiyonluğu alıp buyrun geçen senede şike vardı bu senede ne var dicekler inönüde daha rahat yenerler alexinde oynucanı düşünürsek bu bjk tkımı inönünde 3 yer trabzonu saymıyorum gücü yok fener bala göt alır son maça kalırsa şansımız % sıfırdır.

Bu ne karamsar hava yahu.Bi sakin olun söke söke alacağız hakkımızı hemde 50.000 lavuğun önünde.Bu takım TR liginin üstünde futbol oynuyor.Ölü Beşiktaş'ı bile zar zor bal golü ile yenen bu takıma GALATASARAY top yüzü göstermedi göstermez.Sadece bu iş bulduğunu atmaya bakar.GALATASARAY geldiğini atacak.Eğer Necati 6 pasın içinden boş kaleye dün ki gibi atamazsa yapcak birşey yok!! ŞAMPİYONLUK HAKKIMIZ,SÖKE SÖKE ALACAĞIZ.

aynen öyle. tek yapmamız gereken bulduğumuzu atmak, bu kadar basit. bulduğumuzu atarsak farka bile gideriz zaten.

Geri
Üst Alt