STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 3 Mayıs | 20.00

bjk berabere kalirsa bugun bile yeter, ts takacaktir buna inaniyorum

Şiketaş bu maçı fbye verir. Boşunam umutlanmayın, onlar vermese bile hakem görevini yapar. Biz olaya şöyle bakalım 2 maç ve 2 galibiyet.

Fener fark atar...

H1

gecende fark atar diyenler coktu:) fener top oynasa bende fark atar dicem ama oynamıyorlar. beşiktaşın 3 mactır maglup oldugunu düşünürsek fenerinde cekirge misali 2 kere zıpladıgını düşünürsek. bu macı beşiktaş kazanır.

hadi lan karga

bi işe yara!

antu da hissettim kendimi çoğu kişi bjk maçı satar yazmış. fenerlilerin trabzon için Galatasayara maç sattı demeleri ile bjk fenere maç satıcak demek aynı kafa. bırakın artık böyle şeyleri bjk neden satsın maçı? kaybederse muhtelemen 3 lük şansı kalmıyacak bu maça asılacaklardır yener yenilir ama asla maçı sattı demek saçmalık olur. son maçta egemen kendi kalesine atmasa muhtelemen o maç berabere biticekti o zaman bu bjk maçı satıcak diyenler helal olsun diyeceklerdi.

gecende fark atar diyenler coktu:) fener top oynasa bende fark atar dicem ama oynamıyorlar. beşiktaşın 3 mactır maglup oldugunu düşünürsek fenerinde cekirge misali 2 kere zıpladıgını düşünürsek. bu macı beşiktaş kazanır.

bjk bugun kazanırsa pazar günü biz şampiyon oluruz.ama fb kazanırsa pazar onlar şampiyon olur

bjk bugun kazanırsa pazar günü biz şampiyon oluruz.ama fb kazanırsa pazar onlar şampiyon olur

abi öncelikle karizma adammışsın söyliyim. bize son mac beraberlik yeterse baya şans tanırım kendimize son mac. ama izlemicem

Bugun sadece bir beraberlik istiyorum zaten yenmeyeleri ile beraberlik arasında bir fayda farkı olmaz.

Maksat bu haftasonu ilan etmek. 2 beraberlik almaları işimizi görür.

Trabzon yanıltmaz. Ama beşiktaşın puan alması lazım bugun.

Şike falan geçin bunları. FB zihniyeti bunlar. Hiçbir büyük takım bir diğer büyük takıma maç satmaz.

Başkanları falan efendi adam herşeyden önce..

iyi top oynayana puan verselerdi feneri yenerdik kötü top oynayan kazanamasaydı 3te3 yapamazlardı.bu işi topu iki direğin arasından geçirmeye bakıyor ümidimiz havlu atmış bitsede gitsek havasında oynayan bjk a kaldıysa çok bekleriz.kalecisiz oynasa bjk yine kazanamaz bu kadar net bjk takım filan değil en iyi maçlarını bize oynadılar bu adamlar bala göte yine maçı alacaktır çok sıkışırlarsa bi kırmızı bi penaltı yine maçı alırlar şampiyonluk treni kaçalı çok oluyor.

çete isterse fb ile jb geçerler NET

Beşiktaş bu maçtan puan alırsa pazar günü biz şampiyon oluruz. eğer fener bugün yenere zaten şampiyonlugun son maça kalması garanti oluyor artık son maçta iyi oynayan demiyorum sadece şansı yanında olan kazanıcak. ama bir gerçek var eğer şampiyonlugu kaybedersek ortalık karışır seneye ne lig tv kalır nede federasyon.

iyi top oynayana puan verselerdi feneri yenerdik kötü top oynayan kazanamasaydı 3te3 yapamazlardı.bu işi topu iki direğin arasından geçirmeye bakıyor ümidimiz havlu atmış bitsede gitsek havasında oynayan bjk a kaldıysa çok bekleriz.kalecisiz oynasa bjk yine kazanamaz bu kadar net bjk takım filan değil en iyi maçlarını bize oynadılar bu adamlar bala göte yine maçı alacaktır çok sıkışırlarsa bi kırmızı bi penaltı yine maçı alırlar şampiyonluk treni kaçalı çok oluyor.

sen cok olumsuzsun ben iş son maca kalsa bile şampiyonluk gitti demem. dogrudur şansa bala döte alıyor ama. bu takım degilmi son maclarda şampiyonluk kacıran yoksa benmi yanlış biliyorum:)

Fener alır

Beşiktaş eğer 6'da 0 yaparsa hiç utanmayacaklar mı acaba?

sen cok olumsuzsun ben iş son maca kalsa bile şampiyonluk gitti demem. dogrudur şansa bala döte alıyor ama. bu takım degilmi son maclarda şampiyonluk kacıran yoksa benmi yanlış biliyorum:)

bizim takım karşısına gelirse kaçırmaz merak etme sen son maça dört puan farkla çıkma bakalım da göreyim seyirci hakem pislik topçuları demirörenleri hep birlikte seni oraya gömerler bercelona gibi oynasan çıkamazsın her vurduğun gol olursa belki yenersin oda imkansızdan öte bişey son maçı kadıköye bilerek koydular bu iş planlı bugün maçı alırlarsa olay bitmiştir el fatiha.

Alex ve Volkan kadroda, Emre ise ilk 11'de başlayacakmış maça..

Geri
Üst Alt