STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

hüibişey yazmıyorummm.... bizde bu beceriksiz gol atmamak için büyük eziyet çekenler forvetler, bizde bu herşeyi bitmiş gören taraftar varken. ben buraya yazmam bu gece................

yeterrrrrrrr yaaa dik durun ve şampiyonluğa inanın. kendi işimizi kendimiz görecezzzzzzz. gerisi palavraaaaaaaa

Senaryo acik ve net nacizane fikrime göre. 34 hafta sonunda Fatih Terim, Ünal Aysal ve Ali Dürüst cikip ne dediler? Biz sampiyon olduk ve playoff sacmaligindan dolayi sampiyon ilan edilmezsek yikariz ortaligi. Onun icin Lig TV'nin senaryosu isliyor. Son hafta berabere kalip sampiyon olacagiz. Simdilik baska bir sey yazmiyorum cünkü herkes gergin. Herkes sakinlessin biraz.

inşallah dediğin gibidir pek sanmıyorum

Arkadaşlar 70lerin 80lerin futbolunu oynamıyoruz. Futbol artık üst düzey ve açıkcası taraftar etkisi o kadar çok fazla değil. Bunun kendi evi, deplasmanı artık çok kalmadı. Üstelik oynadığımız takımlar da bu ligin hem bu sezon açısından hem de tarihi açısından en iyi 4 takımından birisi. Evimizde puan kaybettiğimiz daha doğrusu berabere kaldığımız bu iki rakibi unutmayın biz de deplasmanda yendik. Onlar da gelip bizim evimizden puan alabilirler, bu çok da anormal bir durum değil. Üzüleceksek çok iyi futbol oynayıp en azından beraberlik alabileceğimiz ama kaybettiğimiz Fenerbahçe maçına üzülelim.

Ben hala bu deplasmandaki Fenerbahçe fobisini anlayamıyorum. Sezonun ikinci yarısındaki deplasmanda harika bir oyun sergiledik, geriye düştük ama rakibi yalakadık ve hatta son dakika Baroş ile öne geçiyorduk. İyi oynadığınız zaman ki bence bunun içerisi deplasmanı artık yok rakip taraftar etkisini neredeyse sıfırlıyorsunuz. Fener önünde beraberliği yakalayıp öne geçme fırsatlarını değerlendiremezken eminim tribündekiler içeriye doğru sıçıyorlardı. O sebeple Terim ne yapıp edecek o takımı muthis bir motivasyonla sahaya çıkaracak. Bence artık hakemlere, sağa sola, federasyona sövme zamanı değil tamamiyle sahaya, saha için konsantre olma zamanı. Umarım herşey bizler için güzel olacak.

bukadar önemli macta , ( belki Sampiyon olacaksin )85. dk sonra 2 gol yiyorsan kusura bakma aptalliktir, Barcelona bile olsa karsimizda 2 gol yemeye hakkin yok 2 dakikada

bu takımı sampiyon yapmayacaklar

işte öyle gidersek darmadağın ederler

fenere yenilmeden şampiyon olmamız lazım.

fener kazandıktan sonra yenmişiz berabere kalmışız farketmiyor..Haftaya fenerei yenip şampiyon olmamız lazım..

Fatih Terim cezalı olmasaydı güvenim tam olurdu ancak bu durumda herşey fenerden yana görünüyor.

Taraftarımız yine Maç günü uğurlamasını yapar Fatih hoca söyleyeceklerini söyler, En azından diğer 3 maç gibi oynasınlar alkışlayalım takımı.

Kendi sahamizda 2 beraberlik bir yenilgi,sorumlusu belli F.Terim,konusulacak birsey yok.Degisik olmak ugruna playoff larda kaybettigimiz puanlarin tek sorumlususun hoca !!! Allahini seversen su takimin dengeleriyle bu kadar oynama !!!

yav arkadas en azindan fatih terim son hafta takimin basinda olabilseydi

rıdvan ibn.si sırıtıyordur.şeref yoksunu....

SeREFSIZZZZZ Ridvan , istedigin oldu moralin düzeldi, tarafsiz spor kanaliymes pehhhhh, neredeyse Aglicak olan Ridvan simdi yüzü gülüyor

Geçmiş olsun.

Senaryo acik ve net nacizane fikrime göre. 34 hafta sonunda Fatih Terim, Ünal Aysal ve Ali Dürüst cikip ne dediler? Biz sampiyon olduk ve playoff sacmaligindan dolayi sampiyon ilan edilmezsek yikariz ortaligi. Onun icin Lig TV'nin senaryosu isliyor. Son hafta berabere kalip sampiyon olacagiz. Simdilik baska bir sey yazmiyorum cünkü herkes gergin. Herkes sakinlessin biraz.
aynı fikirde değilim. kadıköyde yenilmeyiz bencede ama eğer yenilirsekte fb şampiyon olursada hiçbişey yapamayız, bizimkiler ağlasada sızlasada 1-2 hafta sonra unutulur gider.

Ben aptalmiyim INANAYIM :D :D

Sen maci seyretmedinmi>?

Şimdi ne geciyor eline ?

Bu takımın ölüsü Fenerden iyi oynuyor.

2 senedir orada galibiyetten dönüyoruz.

Hala ne icin bu karamsarlık,silkinin kendinize gelin agalar.

Şimdi en cok bizim inanmamız lazım.

Berablerlik yada galibeyet fark etmez... gidecen 1 puan daha alacan sampiyon olacan bukadar basit

Kendi sahamizda 2 beraberlik bir yenilgi,sorumlusu belli F.Terim,konusulacak birsey yok.Degisik olmak ugruna playoff larda kaybettigimiz puanlarin tek sorumlususun hoca !!! Allahini seversen su takimin dengeleriyle bu kadar oynama !!!

Kes

sabriyi oyuna almasi bitirdi beni

yemin ediyorum, mac zora girer dedim, girdide

Geri
Üst Alt