STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Şampiyon olamazsak en çokta ş.ligine giremediğimiz için üzülücem.( 2. olup ön elemeleri geçemeyiz! )

eger fener sampiyon olursa ve bizde bir b.k yapmazsak, "loser" diye yapistiralim basimiza, öyle dolasalim disarda.

Salman su zamana kadar bir bok yapmadik bu kadar delil olmasina ragmen ortada. bundan sonrada yapmayiz sen merak etme. hatta ne olur biliyormusun. pfdk ceza verse bunlara mahkeme gider bunlari sucsuz bulur. bide hakkimiz yendi diye ortada gezinirler tazminat filan alirlar. adalete hukuga yonetimlere inancim artik sifir. bizde her zaman oldugu gibi izleriz.

ilahi adalet...!!

Sonuçta ne kadar olumlu olsak da aklımızda gene mi sorusu var. İşte o soru teknik heyette de var ne yazık ki. Bir Hasan Şaş, Ümit Davala veya Fatih Hoca ne kadar motive edebilir ki takımı şu anda. Tamam hepsi bize müthiş başarılar tattırdı. Ama Kadıköyde bize 6-0 ı da maalesef onlar yaşattı. Hasan bir tv programın da kadıköyde nasıl devamlı yenildiklerinden ve ayaklarının titreyerek çıktığından bahsetmişti. O hala bu korkuyu yaşarken futbolcuları nasıl motive edebilir.

Üstüne basarak söylüyorum diğer korkum maça cüneyt çakırın verilmesi. Onun olmadığı kadıköy de ki son iki maçı kaybetmedik. Aslında herşey futbolcuların o anki durumuna bağlı tabi dış etkenler örneğin hakem gibi araya girmezse. Sonuçta belki kazanamayız ama biraz şans (artık bize de gülsün) ve de futbolcuların son maç herşeylerini ortaya koymalarıyle zor da olsa beraberlik çıkarabiliriz. Ve işte o zaman şu an beni arayıp duran ve şampiyonluklarını kutlamaya başlayan bazı akraba ve arkadaşların kapılarına elimde bayrakla dayanmak ilk işim olacak.

Evinde üç maçı kazanma sonra fener deplasmanında umut bekle. Biz şampiyonluğu kendi evimizde fenerbahçe'ye kaybettiğimiz zaman zora sokmuştuk zaten. Fikstür avantajını orada kaybettik. O maçı kazansak sonraki maçlara daha rahat çıkacaktık.

Bakıyorum da herkes de bir umutsuzluk var.Renktaşlar unutuyorsunuz galiba biz Galatasaray'ız şanlı Galatasaray taraftarıyız.Tamam Süper Final'de istediğimiz sonuçları çok alamamış olabiliriz, puan avantajımızı kaybetmiş olabiliriz ama kritik 1 haftaya girdiğimiz şu saatlerde, günlerde takımımızı yalnız bırakmak, moral bozmak bize yakışmaz.Skor taraftarı olmayı bırakalım.Tüm gücümüzle takımımızın arkasında olalım, bize en çok ihtiyaçları olan zamandayız.

Şampiyonluğa inanmayan taraftar gitsin negatif enerjisini başka yerlerde boşaltsın.Bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var umutsuzluğa değil...

iyi guzel diyosun Alide gecen hafta trabzon macinda stadin yarisini bile dolduramadik. nerde bu birlik beraberlik. bugunde zar zor doldu tribunler. ikinci yari dogru durust tezahurat yoktu. herkes trabzon macini dinliyor seyrediyordu.

dogru 2 kere şampiyonluk kacıran trabzonu kendi evinde yenemeyip bursanın şampiyon oldugu takım fener degildi zaten:) ne fenermiş ulan. görende barcelonadan bahsediyor sanacak. ha fener şampiyon olabilir o başka. fener şampiyonluk vermezmiş son mac. peh.

vallaha, yeneriz yeniliriz ama rakip bizden iyi takim degil, bu ne korku anlamadim, fener sampiyonlugu kaybetmezmis bilmemne, bizim elimiz armut toplamiyo, cikariz mucadelemizi yaparis, insallahda kazaniriz

Salman su zamana kadar bir bok yapmadik bu kadar delil olmasina ragmen ortada. bundan sonrada yapmayiz sen merak etme. hatta ne olur biliyormusun. pfdk ceza verse bunlara mahkeme gider bunlari sucsuz bulur. bide hakkimiz yendi diye ortada gezinirler tazminat filan alirlar. adalete hukuga yonetimlere inancim artik sifir. bizde her zaman oldugu gibi izleriz.

Trabzonlular kadar olamadık ya yazıklar olsun bize.

Fenerbahçe maçlarında adeta bir klasik haline gelen ''erken gol yeme hastalığı'' bu maçta da sirayet etmez umarım. Adamlar, her Kadıköy'de oynanan derbide olduğu gibi yine saldırarak başlayacaktır. Kontrollü oynamakta fayda var. Bu arada Alex oynarsa ki büyük ihtimalle oynar, mutlaka adam markajı uygulamalıyız..

Tedirginim, ama bir o kadarda umutluyum..

Tukenmez , Umudum , Varsa Sarı Kırmızı formasında.

Bir duser , bin kalkar , Cimbombom zaferden zafere koşaar.

Şimdi Sen,Yeniden; ASLAN GİBİ SAVAŞ GALATASARAY !

Yeni beste Tükenmez umudun - YouTube

Arena'da oynadığımız,Fenerbahçe maçında bir beraberlik koparsaydık şu an gönül rahatlığı ile Kadıköy'e gitme hesapları yapıyorduk.Ah,ahh!

Allah tan tek bir dileğim var haftaya maç bitiminde başta volkan eziği olmak üzere hiç bir şikecinin hakkımız olan şampiyonluk geçen senede haketmiştik gibi cümleler kurmasına izin verme YARABBİ......ne olur iyiler kazansın ne olur biz GALATASARAY lıları sevince mutluluğa boğ YARABBİ............ AMİN.

amin

Aman dilini ısır. Trabzonlular gibi bişey yapacaksak yapmayalım. Kendi takımını bir taraftar topluluğu bu kadar mı oyundan düşürür yaw

Valla TFF,adalet madalet su anda umrumda degil. Eger yine kazanamazsak orda, hadi en azindan berabere kalamiyorsak, yemisim adaleti de madaleti de herseyi de. Artik bi yere kadar. Onlar nasil geliyor y..sak y..sak oynayip kazanabiliyor stadimizda? Bizde Galatasarayiz dimi? Herseyin bi sonu olmali.

Belki de Allah bize haftaya daha da büyük bir sevinc yasatacak. Bu takim cok önceden sampiyon olmaliydi ama kendi hatalarimiz da cok oldu maalesef. Evimizde 7 puan birakip hala lidersek düsünün artik. Ama takima güvenecegiz. Her pislige karsi direnip o statta dik durup sampiyon olarak cikmaliyiz

Arena'da oynadığımız,Fenerbahçe maçında bir beraberlik koparsaydık şu an gönül rahatlığı ile Kadıköy'e gitme hesapları yapıyorduk.Ah,ahh!

beraberlik olsaydı şampiyonduk galiba zaten. yoksa yanlışmı hesapladım.

İlahi Adalet er yada geç tecelli eder!

şu sahaya durmadan bişey atıp takımına köstek olan taraftardanmı bahsediyorsun. ALLAHTAn öyle mal olmadık. ben trabzon taraftarına az küfretmedim cünkü. bizimde sahaya sulu macımızda kendi taraftarımıza küfretmiştim.

Fenerbahçe maçlarında adeta bir klasik haline gelen ''erken gol yeme hastalığı'' bu maçta da sirayet etmez umarım. Adamlar, her Kadıköy'de oynanan derbide olduğu gibi yine saldırarak başlayacaktır. Kontrollü oynamakta fayda var. Bu arada Alex oynarsa ki büyük ihtimalle oynar, mutlaka adam markajı uygulamalıyız..

büyük ihtimal yokmuş alex.

beraberlik olsaydı şampiyonduk galiba zaten. yoksa yanlışmı hesapladım.

Doğru, bizim fazladan 1 puanımız, fenerin eksi 2 puanı olurdu, totalda 3 puan farkederdi. Şuanki 1 puan farkla beraber 4 puanla giderdik..

Geri
Üst Alt