STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

bencede hicbir sey olmaz. onlarda bunu bildigi icin her turlu pisligi yaptilar ve yapacaklar. kuzu gibi seyirciyiz valla. adamlar her turlu pisligi yapmislar ve bir uc puan lazim sampiyonluklari icin. olaya bak. hala dogru durust bir tepki yok. uefaya mail atmakla olmuyor arkadas bu is. bak sikeci kopeklere adamlarin baskanlarinin yemedigi bok kalmamis hersey yuzlerce sayfa kanita dokulmus adam icerden cikmadi diye polisle birbirine giriyorlar. biz daha oturalim. is isten gecti yuruyus yaptik. maalesef kuzu gibi taraftariz. cok guzel uyuttular bizi ve bu haftasonuda son kez uyutucaklar. sonrada biz bir kac gun forumda sinirlenicez ondan sonra bir transfer filan olursa berbatov filan gibi onumuzdeki seneye odaklanicaz. ve herseyde onlarin yanina kalicak. bu kadar basit.

simdi tek birsey istiyorum sizden. dusunun eger durum tersi olsaydi bizim taraftarimiz ve yonetimimiz kadar sessiz kalirlarmiydi. dunyayi basimiza yikarlardi. hem taraftar hem medya hemde yonetim olarak. Galatasaray takimimiza, yonetimimize ve taraftarimiza inanilmaz buyuk bir firsat gelmisti bu pisliklerin soyunu tuketmek icin ama elimizin tersiyle ittik (bakiniz - yonetim: fbye ne ceza verirlerse versinler yeterki avrupa yolu bize tikanmasin) ve maalesef artik cok gec.

eger fener sampiyon olursa ve bizde bir b.k yapmazsak, "loser" diye yapistiralim basimiza, öyle dolasalim disarda.

Bilmem Unuttunuz mu ama Biz Zaten ŞAMPİYON Olmuştuk...

rakibine 2 maçta yenilirsen şampiyon olamazsın..bu kadar basit

kardeş bi daha oku istersen

İçimdeki ses kadıköyde sampiyon olucaz diyor.. Ama Dışımdan olamıycaz diyorum,

Umarım ''İÇİMDEKİ SES BENİ YANILTIR.''

yani içimdeki ses şampiyon olucaz diyor beni yanıltsın ve şampiyon olalım anlatabildim mi ?
biri tercüme edebilirmi.

Allah yardımcımız olsun.

13 senedir çok zorlandığımız bir deplasmana çıkıyoruz.

Fenerbahçe geriden gelmiş iyice morallenmiş.Tüm camia takımı gönüllerin şampiyonu ilan etmiş.

Trabzon deplasmanında güle oynaya çıkmışlar.Kendilerine yapılan onca saldırıyı aşıp maçı kazanıp özgüvenleri tavan yapmış.

O çok bahsettikleri 3 Temmuz süreci şimdi tamamen lehlerinde.Hem kararlar tam istedikleri gibi hem de son maçı içerde alıp kendilerince herkese bunların komplo olduğunu ispatlayacaklar

Baskıda olan taraf biziz. Elimizdeki şampiyonluğu kaptırmak üzereyiz.

Teknik direktörümüz maçta yok

Bazı oyuncuların formsuzluğu tavan yapmış.Gol kaçırmada herkes birbiriyle yarışıyor.

Seyirci baskısı,hakem faktörü,şans faktörü muhtemelen karşıdan yana.

Şimdi siz bu maça bizim avantajlı çıktığımızı söyleyebilir misiniz?

Kusura bakmayın gerçekler bu.Normal sezonu 9 puanla bitirdik tamam ama işi buraya getirmek de bizim kabahatimizdi.Puan farkının erimesinde hakemlerin rolü olduğunu sanmıyorum

Son 2 yıldır yenilmedik ancak bu maçın havası çok farklı olucak.

Ama futbol bu ve 3 sonuçtan 2'si bize yarıyor. Maça başlarsın vurduğun gol girer özgüvenin gelir iyi oynarsın şampiyonluğu alırsın.Ancak hiçbir gösterge bunu göstermiyor kendimizi kandırmayalım

Bizim suçumuza gelene kadar bu şikecilerin burada olmaları yanlıştır.

Normal şartlar altında, Fener'in Galatasaray'ı yenmesi İMKANSIZ.

kendimizi avuturuz sadece...

Ben bu sene takımdan şampiyonluk bekleyen bir taraftar değildim "geçen seneden" sonra hele. O yüzden şampiyon oldular. CL'ye de katılacağız. Süper şampiyon olmasakta sıkıntı yok kaldı ki olacağız.

lamı cimi yok gideceğiz feneri kendi sahasında evire çevire si..........ez.

Pazar günü şampiyon fener.

berabere biter

Bakıyorum da herkes de bir umutsuzluk var.Renktaşlar unutuyorsunuz galiba biz Galatasaray'ız şanlı Galatasaray taraftarıyız.Tamam Süper Final'de istediğimiz sonuçları çok alamamış olabiliriz, puan avantajımızı kaybetmiş olabiliriz ama kritik 1 haftaya girdiğimiz şu saatlerde, günlerde takımımızı yalnız bırakmak, moral bozmak bize yakışmaz.Skor taraftarı olmayı bırakalım.Tüm gücümüzle takımımızın arkasında olalım, bize en çok ihtiyaçları olan zamandayız.

Şampiyonluğa inanmayan taraftar gitsin negatif enerjisini başka yerlerde boşaltsın.Bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var umutsuzluğa değil...

CL işi de o kadar kolay değil,ya güçlü bir takım gelirse,ya UEFA bu şikecilere ceza vermezse,işimiz uefa'nın düşüncesine yada şansa kaldı,kendi işimizi kendimiz göremedik.

Fazla söze gerek yok, iyi oynasan bile, kötü oynasan bile bu isin sonu belli.

Fenerbahce'nin Sampiyon olmasi icin FFF elinden geleni yapiyor.

Hakem'ler Puan kaybettigimiz Mac'larda elinden geleni yapmistir !

Zaaten hersey hazir, son Mac Kadiköy'de bize karsi, ''BÜYÜK'' Tesadüf.

Biz Kadiköy'e gidip yine 27 Sut ceker bir gol atariz, Fener 2 kere kalemizin önüne gelir ve 2 Gol atip Sampiyon olur, Federasyon göbek atar.

Bu Lig gercekten temiz olsa biz daha Play-Off oynamadan Sampiyon'duk !!

Geri
Üst Alt